normalen moški
Pa kaj tebi ni jasno. Problem normalnih tipov je ponavadi ta, da so za moj okus GRDI. LEPI pa so ponavadi “barabe”.
Jaz bi pa takega, da je normalen in da mi je vizualno všeč. Takega pa ni.
In ja. Okol sebe imam cel kup normanih samskih tipov, ampak meni noben ni lušten oziroma telesno privlačen, zato so pač prijatelji.
In kaj naj ti jaz zdaj, rečem, da dedek mraz obstaja?
Pri 29 bi že bil čas, da odrasteš..
Tvojim moškim frendom pa povej, da so ti grdi..aja, ups, raje ne boš, ker bi rada bila v dobrih stikih z njimi..
Kdor čaka, dočaka samo penzijo, pa še to danes ni ziher..Lahko pa čakaš na princa do onemoglosti, kar se mene tiče.
Pa kaj tebi ni jasno. Problem normalnih tipov je ponavadi ta, da so za moj okus GRDI. LEPI pa so ponavadi “barabe”.
In ja. Okol sebe imam cel kup normanih samskih tipov, ampak meni noben ni lušten oziroma telesno privlačen, zato so pač prijatelji.[/quote]
Tako posploševanje ni na mestu, seveda pa pove marsikaj o tebi……oz. vse. Veliko sreče z “barabami”, ki te podzavestno privlačijo pa so morda vizuelno slabši od “normalnih prijateljev”….Vprašanje pa je tudi kaj je lepega na tebi razen morda kakih čevljev?
Pod LEP ni mišljeno, da je objektivno najlepši na svetu. Meni mora biti všeč in privlačen, drugi ženski pa je lahko zaradi mene najgrši na svetu.
In moje izkušnje do sedaj so pač pokazale, da takšni tipi, ki me vizualno privlačijo ponavadi nimajo privzgojenih osnovnih človeških vrednot. Tisti, ki jih imajo, pa so pač za moj okus neprivlačni.
In ja, v zadnjih 3 mesecih, sem spoznala veliko luštnih, seksi in privlačnih mladih fantov, pa če nimajo možganov. Z njimi lahko zdržim največ 1 uro, če so tiho morda tudi več. 🙂
In potem imaš veliko takih od 30 do 35 let, ki so moški na mestu (kar se tiče človeških vrednot), ampak niso pa privlačni. In ker zaradi svoje neprivlačnosti nimajo ravno veliko izkušenj z ženskami, z njimi sploh ne znajo ravnati in potem so še toliko manj privlačni. Pa pnavadi so tudi dolgočasni.
Se zavedaš, da vizualna privlačnost v tvojem primeru nima nobene veze? Tebi je všeč nenavadnost, nepredvidljivost, morda bi rada koga spravila na pot za katero sama meniš, da je prava. Ko bi recimo neko “barabco” porihtala po svojih kriterijih, bi začela hitro iskati novo….želiš spremijati in na nek način pomagati. To je podobno kot nakup avta, imaš npr. na voljo 20.000€ in na izbiro zanesljivega in dolgočasnega Golfa ali pa starega in dvijega M3, ki je nevaren, nepredvidljiv, poleg tega je pa še stroškovno svetlobna leta narazen. In kupiš M3, jah veselje ponavadi mine ko prideš do cilja…., ti se veseliš samo na poti do cilja….me pa res zanima koliko časa bo trajalo tako zmedeno obdobje pri tebi….Vsekakor pa vso srečo….
Sej pa je stvar logična, vsak išče, česar nima.
Moških, ki tebe zanimajo, ženska, kot si ti, ne zanima, ker vse, kar ti nudiš, imajo tudi sami.
En tak, samski 30+ s svojim stanovanjem bo raje vzel magari brezposelno 25-letnico, ker mu je pač fizično ful huda..
On ne rabi tvoje samostojnosti, neodvisnosti, stanovanja..
Sej pa je stvar logična, vsak išče, česar nima.
Moških, ki tebe zanimajo, ženska, kot si ti, ne zanima, ker vse, kar ti nudiš, imajo tudi sami.
En tak, samski 30+ s svojim stanovanjem bo raje vzel magari brezposelno 25-letnico, ker mu je pač fizično ful huda..
On ne rabi tvoje samostojnosti, neodvisnosti, stanovanja..[/quote]
No, evo. Smo potrebovali nekaj časa in zadeli žebljico na glavico.
Moški 30+ s svojim stanovanjem bo rajši vzel brezposleno 25-letnico, ker mu je pač fizično bolj huda. hehe, seveda jo bo, ker ni NORMALEN. Ker mu je važno samo to, da porivalepo telo in mu ni važno kaj im ženska v glavi. In takih moških je polno.
Sicer se pa tudi sama raje dol dajem s 25 letnikom kot 40 letnikom. Torej tudi jaz nisem normalna. 🙂
In ja. Okol sebe imam cel kup normanih samskih tipov, ampak meni noben ni lušten oziroma telesno privlačen, zato so pač prijatelji.[/quote]
Saj je vse jasno, tebe privlačijo barabe, njih vidiš lepe. normalne pa vidiš kot grde….
In če bi tud teoretično našla nekoga, ki je normalen in lep? Kaj boš z njim čez 15 let, ko se bo postaral in bo lepota izginila? Začela iskat na novo?
Mam eno tako prjateljico, tip bolj je baraba, (ukvarjal z kriminalom, ženskar, delomržnež, mamila..) bolj ga ima rada. Potem ko je dobila z njim otroka (zanosila ko je bil v zaporu) je pa hotela da skrbi za otroka, redno dela in zasluži, da denar za otroka……dobila je pa zgolj batine. No tip je že zdavnaj spokal, zdej pa gleda za drugimi barabami. Nič jo ni izučilo. So bli metuljčki, in batine tudi.
Ko so se pa normalni tipi motali okolo nje, je pa vse po vrsti odjebala.
A ni hecno, 29-letnica piše, da so 25-letnice neumne..
Ja, vse te naše samske ženske pozabljajo, da tekmujejo z vsemi samskimi puncami, ki so stare recimo nad 20 let.
In zakaj bi en, ki ima svoje stanovanje, sploh iskal uspešno žensko, ki ima svoje stanovanje? Da bosta skupaj imela dve stanovanji?[/quote]
poznam tipe ki so jim pri 35 letih potencialen parter dvajsetletnice. he he he
saj niso neumne. ampak interese imajo pa cisto kontra interesom moskega pri 35.
kaj se bosta po seksu pogovaqrjala? kam na nasednjo festo?bratranec je tocno tak. pol se pa
pritozuje nad babami da sploh ne vejo kaj hocejo. ja lubcek, pri dvajsetih je pac tako… in ni videt da bi bil ravno srecen…
vsakic ko se pojavi kaksna zenska ki jamra da ne more najti pametnega tipa se uzaljeno oglasita megafantek in mariborcan ter ji zacneta dokazovat da je zblojena.
oba sta preko trideset, oba samska ze kar lep cas in imam obcutek da se tak besno zaganjata ravno zato ker imata direkt pred ocmi zadnjo ki ju je skenslala in jemljeta te teme osebno.
in oba sta prepricana da bosta zdaj zdaj v kategoriji starosti ko se jima nobena vec ne bo mogla upret.
Forum je zaprt za komentiranje.