Najdi forum

NORDKAP

Pozdrav!

Je kdo že bil na potovanju Slovenija-Nordkap. Vsaka sugestija, priporočilo,… dobrodošlo.

LP

Lady, jaz se tu javljam le zato, da mi bo v primeru kakega odgovora tebi zadeva “pritekla” na mail. 🙂 Tudi mene namreč zanima odgovor na tvoje vprašanje.

Živjo!
Midva z možem sva pred dvema letoma potovala z avtom do Nordkappa.
Povejta kaj vaju zanima! LP

Vse nas zanima (tud ostale). Kako sta potovala. Pot. Kje sta spala. Koliko časa sta bila na poti. kako sta cenovno prišla skoz……

Živjo!
Potovala sva okoli tri tedne- gor in nazaj.Šla sva čez Nemčijo na Dansko in tam na trajekt na Švedsko.Pot sva nadaljevala do Osla in od tam naprej do Nordkappa. Vmes sva se ustavljala glede na načrt, ki sva ga naredila. Seveda sva se spotoma prilagajala. Večinoma sva spala kar v avtu, ker naju je neslel dolg dan. Preden sva se spravila do iskanja prenočišča je bilo že pozno, da bi kar koli našla.
Nazaj grede pa sva potovala bolj počasi. Spala sva v lesenih hišicah- Hytte ,ki jih dajejo v najem tudi v večini kampov.
Zadeva je kar draga. Cene so zelo visoke, posebno bencin. Višje proti severu greš, bolj je drago.Točno se ne spomnim več. Pobrskajte po netu. Tu je polno podatkov o vsem.
Drugo pa vse v superlativih- zelo, zelo lepo. Ljudje so prijazni, vsi govorijo angleško, tudi nemško. Pokrajna je prekrasna, vse je urejeno in zelo čisto. Ledeniki in morje (vse skupaj) prekrasno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close