Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Norci anticepilski bodo naredili konvoj od LJ do Kopra v soboto!

Norci anticepilski bodo naredili konvoj od LJ do Kopra v soboto!

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 9610, 01.02.2022 ob 19:38

Neprijavljena, 01.02.2022 ob 18:54

Anonimno 3650, 01.02.2022 ob 15:23

Žalostno da ljudje protestirajo proti omejevanju svodobe medtem ko lahko rečejo in si izmislijo karkoli. Dobesedno na socialnih omrežjih imajo toliko platform kjer se bunijo za brezveze hkrati pa mislijo da jim je odvzeta svoboda? Proti ukrepom ki so že sami po sebi umevni kar se tiče zakonov o nalezljivih bolezni, in to je potem protiustavno? Proti cepivom navajajo različne stvari ki sploh niso dokazane ali so pa dejansko neresnične.

Zakaj se ne protestira za podnebne spremembe? Stvari ki dejansko nekaj pomenijo, za mlade da lahko zaživijo na svojem (pa ne pri 30 letih) ker so stanovanja tako draga. Za družine ki nimajo denarja niti za kurjavo med zimo? Za propadla podjetja ki niso dobila niti centa med korono krizo?

Samo da je vse proti kovidu in v skladu z njihovimi prepričanji.

OK. Po tvoje svoboda ni pomembna. Lahko se omejuje ljudi ki ne kimajo in niso všečni. Mogoče si res zdaj na pravi stran, ampak lahko se brez problema zgodi da si jutri na napačni.

Podnebne razmere in onesnaženja – očitno nekateri mislite da so vsi deli testov, maske in oprema za cepljenje (šprica in igla) biorazgradljivi. Ekološka osveščenost kar naenkrat ni več pomembna.

S covid ukrepi se omejuje gospodarstvo. Ljudje zaradi tega ostajajo brez služb, ki so jim vir preživetja.

Otroci imajo zaradi covid ukrepov psihične težave. Do pomoči ne pridejo, ker so čakalne dobe astronomsko dolge.

In vas motijo protestniki in travmirate ker se za vikend ne morete pripeljat v Slovensko primorje. Začnite pometati najprej pred svojim pragom.

no, potem pa ti začni pometat, kako bodo ljudje prišli v službe in iz služb in kako šolarji/dijaki v in iz šole. a ja, to vas pa ne briga. vi boste v konvoju.

za neprijavljeno.

Anonimno 9610, 01.02.2022 ob 19:38

za neprijavljeno.

pa ok, šolarje dajmo ven, še vedno ostane delovno aktivno prebivalstvo. no, ti se nimajo časa po konvojih ven metat.

Desperadodajka, 01.02.2022 ob 19:34

Saj povsod pišete, da se premalo vlaga v zdravstvo. No, zdaj se bo še malo več.

Hvala bogu, mogoče se bo začelo kaj vlagat za zdravljenje debilnih ovc kot si ti?

Ubožčki dijaki in študenti, ki v soboto dopoldan ne bodo uspeli prit v šole in fakse.

In bogi tisti zaposleni, ki se v soboto okrog 11 ne bodo uspel zaradi tega pripeljat v službo.

V Sloveniji imamo očitno samo eno in edino cesto.

Neprijavljena, 01.02.2022 ob 21:38

Ubožčki dijaki in študenti, ki v soboto dopoldan ne bodo uspeli prit v šole in fakse.

In bogi tisti zaposleni, ki se v soboto okrog 11 ne bodo uspel zaradi tega pripeljat v službo.

V Sloveniji imamo očitno samo eno in edino cesto.

ZA anonimno 9610

samo povem, 01.02.2022 ob 17:22

samo povem, da v konvoju in protestih bo vsaki dan več ljudi. ZAKAJ?? ZATO ker je vsaki dan več NECEPLJENIH!! Se zavedate, da so DVAKRAT CEPLJENI obupali in so zelo prizadeti in nesrečni, ker so jih Janševi fašisti NATEGNILI , zdaj vidijo, da temu ni konca, da v Izraeli cepijo že z 5 ODMERKOM- PETIM!!!!

V Sloveniki je trenutno polno cepljenih samo še 26%, vsem ostalim je potekel rok. DAJMO SLOVENCI, VSI NA PROTESTE ZAPRIMO CESTE POVEJMO TEM FAŠISTOM DA NAS LAHKO HEBEJO SAMO ŠE DO KONCA APRLIA, potem pa na sojenje in v arest!!!!

Se strinjam,samo kaj,ko so slepi in gluhi!

Noben ni slep, ne gluh. Samo vi ste covidioti, točno taki kot ste bili na začetku. Fukjeni do amena.

Sem dva krat cepljen torej nisem kovididiot ampak sedaj so me med njih uvrstili,ker še 3-ič,ne hvala.

In ja,dost mam in bom šel.

adijo pamet, 02.02.2022 ob 04:01

Sem dva krat cepljen torej nisem kovididiot ampak sedaj so me med njih uvrstili,ker še 3-ič,ne hvala.

In ja,dost mam in bom šel.

podpis

Alina817, 02.02.2022 ob 04:46

podpis

A imata kamion? 😀

pa to ni res, 01.02.2022 ob 14:25

Slišala od sodelavke, da naj bi ti anticepilci naredili konvoj na primorski AC to soboto. A ni že dovolj gužve na tej avtocesti ob vikendih? V soboto gremo na naš vikend v Strunjan iz Lj, bolje da vas ne vidim!!!

Jok brate,odpade,(tvoj vikend izlet).

Le kaj vam špila bedakom, protestirate proti “omejitvam” hkrati pa s svojimi dejanji res omejujete in ovirate tiste kateri imajo pametnejše delo kot vi, pa kaj vas moti cepljenje, saj je prostovoljno, vi ste pametnejši pa se pač ne cepite, mi ovce smo se, trenutno vse okoli mene zboleva, jaz sem pa nedotakljiv, enako kolega, žena in oba otroka zboleli, on cepljen pa ne, kljub temu da se ni nič pazil.

Protestirajte raje, ker si zdravniki dvigujejo plače v nebo, kot proti korona ukrepom.

Bravo! Končno. Naj vam še v trgovine nehajo vozit hrano in ostalo pa boste končno dojeli kdo in kako lahko ustavi državo in vaše preseravanje

Stevilo kodasev je s februarjem padlo :))

protesti za vsako ceno?, 01.02.2022 ob 16:08

Mislim, ne bom se spuščala, o smiselnosti takih prostestov.

Ampak, da v svojem egoizmu nekdo / nekateri zapirate najbolj prometne ceste, v tem primeru primorko, med prostesti križišče med Tivolsko on Celovško in še bi se našlo.

V takem primeru ne gre le za to, da protestirate, v takem primeru gre za to, da zaprete najhitrejšo pot rešilcem na njihovi poti. Se je kdo od vas kdaj vprašal, ali je bilo kako življenje zato ogroženo, zaradi zapiranj cest?

No, ko bo enkrat nekdo zaradi tega izgubil življenje, in boste vsi tisti, ki ste zapirali ceste za to kaznovani in boste celo priznali svojo krivdo in prevzeli odgovornost, takrat bom pa mogoče jaz razmislila o smiselnosti takih protestov

Če bi protest naredili v Zgornjem Kašlju ali pa Horjuli, jih nihče ne bi videl ali slišal.

Logično je, da so protesti tam, kjer so opazni.

pa saj piše, 01.02.2022 ob 16:43

čudno, 01.02.2022 ob 15:19

Hja, ne vem.  Poznam nekaj podjetij, ki se ukvarjajo s prevozi, transportom in vem, da so vozniki ki delajo tam vsi po vrsti cepljeni.  Takega ki ni cepljen, sploh ne zaposlijo.  Zato mi je čudno, o kakšnem konvoju je govora oziroma, kje bodo dobili lastnike kamionov, ki niso cepljeni?  Mogoče lahko naberejo nekaj posameznikov, ki imajo kakšno avtovleko, pa kakšen traktor…. ali kakšnega s.p. ki se ukvarja s prevozi (čeprav so tudi ti cepljeni).  Težka bo.

Če bi želeli narediti konvoj, bi morali na cesto spraviti podjetja, ki se ukvarjajo s transporti in imajo npr. po 50 tovornjakov…

Gre za konvoj norcev. Ti bodo še na smrtni postelji, ko bo ta epidemija samo še slab spomin, razlagali kako so se borili za svobodo in da samo zaradi njih plandemija ni uspela. Zdaj morajo pohitet seveda, ker epidemije trajajo nekje od 3-4 leta. Tale gre počasi k koncu. morajo uloviti zadnji vlak, da bodo kao prispeval k zaključku.

Medtem pa ostali normalni ljudje pazimo kolikor se da, da se ne bi namerno okuževali in živimo skoraj kot prej.

Kdo se bo okužil v svojem avtu?

Prav nihče!

ne morem spat, 02.02.2022 ob 04:50

A imata kamion? 😀

Kombi,ok?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close