Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Norca se delajo

Norca se delajo

Nehajte se že delat norca iz nas. Kakšne fttp in kirurške maske???? A nimajo že dovolj denarja???

Pa kakšno testiranje 3x na teden v šolah???? Pa nošenje mask v šolah????

Zadavi se na virusu. budala prokleta

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 7325, 06.11.2021 ob 13:38

Zadavi se na virusu. budala prokleta

Zadavili se boste vi vsi, ki se vam vse to zdi normalno, ki dopuščate ustrahovanje, lazi, manipulacije, krivice.

Vsi cepljeni se zaprite nekam, ker vi okužujete druge. Ne poznam nobenega necepljenega, ki bi bil zdaj bolan, medtem ko cepljeni sedaj trpijo za pljučnicami, prehladi, kovidom in slabim počutjem. V službi so sedaj doma samo cepljeni, vsi so bolni. Mogoče bi se debili lahko malo zamislili nad tem.

In ne nihče mi ne bo odredil, da bodo zdravega 6, 7 in 9 letnika  3x na teden testirai učitelji v šoli, še manj pa da bodo cel čas v šoli morali nositi Fttp maske. Ni pogojev, nikoli.

Seveda da ja, 06.11.2021 ob 13:50

Zadavili se boste vi vsi, ki se vam vse to zdi normalno, ki dopuščate ustrahovanje, lazi, manipulacije, krivice.

Vsi cepljeni se zaprite nekam, ker vi okužujete druge. Ne poznam nobenega necepljenega, ki bi bil zdaj bolan, medtem ko cepljeni sedaj trpijo za pljučnicami, prehladi, kovidom in slabim počutjem. V službi so sedaj doma samo cepljeni, vsi so bolni. Mogoče bi se debili lahko malo zamislili nad tem.

In ne nihče mi ne bo odredil, da bodo zdravega 6, 7 in 9 letnika  3x na teden testirai učitelji v šoli, še manj pa da bodo cel čas v šoli morali nositi Fttp maske. Ni pogojev, nikoli.

Izpiši otroke iz šole, ker skupaj z normalnimi se ne bodo šolali. Šolaj jih ti doma z vsem tvojim znanjem.

Žal si itak že izgubljeni, ker imajo tako osebo za starša.

Prekleti debili, 06.11.2021 ob 13:33

Nehajte se že delat norca iz nas. Kakšne fttp in kirurške maske???? A nimajo že dovolj denarja???

Pa kakšno testiranje 3x na teden v šolah???? Pa nošenje mask v šolah????

Uprite se debilizmu in fašizmu. Sicer ne bo konec.

Kirurška maska je ta 3 slojna po navadi modra, boljša kot Počivalškov prtiček z elastiko.

Ja one F- pa še nekaj so pa kar dražje.

Sama vem, da komaj diham v kirurški in se potim, včasih mi je slabo in se mi vrti, pa izpuščaje dobim.

Še sreča, da sem lahko doma in jo uporabljam le občasno.

Smilijo se mi pa otroci, ki so jih zopet zlorabili in upam, da jih ne bodo imeli zopet za testerje za nepreverjeno cepivo.

Do sedaj nihče v razredu otrok ni nosil maske, smo vsi starši izrecno proti temu. Masko si dajo gor samo če so na hodniku. Zaenkrat ni bil še nihče bolan, nihče tudi v karanteni ni bil. In ne bo otrok od 7.30 do 16.00 imel non stop gor masko. Če mislite, da bomo to dopustili se zelo motite. Enga samega starša ni v razredu, ki bi se strinjal z obveznin nošenjem mask pri tako malih otrocih

Še manj pa, da jim 3x na teden rinejo palčke v nos. Nihče ne bo dovolil.

Seveda da ja, 06.11.2021 ob 14:01

Do sedaj nihče v razredu otrok ni nosil maske, smo vsi starši izrecno proti temu. Masko si dajo gor samo če so na hodniku. Zaenkrat ni bil še nihče bolan, nihče tudi v karanteni ni bil. In ne bo otrok od 7.30 do 16.00 imel non stop gor masko. Če mislite, da bomo to dopustili se zelo motite. Enga samega starša ni v razredu, ki bi se strinjal z obveznin nošenjem mask pri tako malih otrocih

Pri nas jih nosi le pet učencev, ker starši to od svojih otrok zahtevajo.

Zastrupljanje otrok s temi palčkami pa je še večji zločin.

“Dopustili, dopustili” ?‍?. Pa kdo ste vi, da boste dopuščali karkoli?

Mi širša družba bomo vam dopustili, da šolate otroke v šoli in ne doma, ob upoštevanju priporočil, nošenju mask in testiranju na tri dni.

Vi nimate tukaj nič za “dopuščat’.

Če se s tem ne strinjate, jih boste pač šolali doma in to je to. Bašta.

O. Z še bolje, bo CSD poskrbel za njih, ker več kot očitno za otroka niste zmožni poskrbeti, za to bo bodo za njih od takrat naprej skrbeli oni!

https://www.facebook.com/vesa.drugiprofil/videos/256782909751789

Robi917, 06.11.2021 ob 13:55

Uprite se debilizmu in fašizmu. Sicer ne bo konec.

Saj vidiš, kam je pripeljalo to vaše večno upiranje. Imamo več kot 3.000 okuženih dnevno in petsto mrtvih mesečno!

Robi917, 06.11.2021 ob 14:06

Pri nas jih nosi le pet učencev, ker starši to od svojih otrok zahtevajo.

Zastrupljanje otrok s temi palčkami pa je še večji zločin.

Od kar te ni, bi pri nas vsak debil vodil vlado namesto predsednika.

Odločen NE testiranju otrok v šoli!

Fašisti že pobijate otroke.

https://deutschlandkurier-de.translate.goog/2021/11/cuxhaven-madchen-12-stirbt-nach-corona-impfung/?_x_tr_sl=de&_x_tr_tl=sl&_x_tr_hl=de&_x_tr_pto=nui&fbclid=IwAR1JXKdjNylLcwFDglEHIRPeeQlDxJM7j19n4Fl6uCwSod7VqKPJGwo6hK0

Im Kinder-Impfstoff von Pfizer ist ein Wirkstoff enthalten, der Herzinfarkt fördert

1. Soet so sprjel ukrep, za katerega nimajo pojma, kako naj bi se v praksi izvajal.

2. Ce bodo otroci testirani, si bo moj otrok za cas pouka snel masko, ker predpostavljam, da so vsi negativni.

3. glavna napaka odlociteljev: cepljenim otrokom se ne bo potrebo testirat.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close