Najdi forum

Nohtki

Imam eno vprašanje…

a obstajajo “nohtki” na način, ko se svoji nohti ne spilijo površinsko do fundamenta ? Se mi zdi to taka huda varianta…

Spoštovana OPSA,vsako površinsko piljenje povzroči mehansko poškodbo,
zato apsolutno odsvetujem piljenje nohtne plošče.Pri nohtih je zelo pomenbno pod kakšnim kotom se noht pili,po vsakem piljenju je zelo pomenbno,da se noht zapre…..
Obstaja naravna nega nohtov,priporočam Jessico.Tako kot imamo več tipov kože,las,tako imamo tudi več tipov nohtov(suh,razcepljen…)
sam pristop nege pri Jessici mi je zelo všeč:
-najprej analiziramo noht
-uporabimo phenomen olje(intenzivno vlaži)
-nourish kremica(za obnohtno kožico)
-masko za roke
nato se dajo roke v toplotne rokavice (10min),sledi masaža rok po masaži se nohtki namočijo in nato sledi piljenje
-po piljenju izberemo podlak primernen vašemu tipu nohtov
-nanos dveh plasti željenega barvnega laka
-top priority(nadlak)
-na koncu za pikico na i pa damo še BRILLINCE to pa da nohtom visok sijaj
Rada bi še povedala da lak zdrži na nohtih 10dni.

BRANKA

***************************** MODERATOR Ličenje make up Branka Pavlovič - VIZAŽISTKA BRANKA BEAUTY CENTER Branka Pavlovič-make up artist Igriška 5 1000 Ljubljana www.brankapavlovic.si branka.pavlovic@siol.net 05 995 40 10 040 829 988

Morala bi povedati, da sem zdaj imela vlite nohte in ker so mi popokali, sem ostala s svojimi nohtmi, ki so površinsko praktično neobdelani. In zdaj bi mogla počakati, da mi cela dolžina zraste da dobim svoj kompakten nohet…. seveda se mi zdaj nohti cepijo, lomijo, ker so sila tanki zaradi pobrušene površine.

KAko preživeti ta čas do svojih nohtov ? Zdaj izgledajo pogriženi, kratki… nikakršni.

Pri Jessici imamo super lak prav za nego po umetnih nohtih.Da boste lažje preživela ta čas vam svetujem nego nohtov.Moram povedat,da sem imela veliko dobrih rezultatov in da imajo stranke zdaj svoje ZDRAVE nohtke.

Branka Pavlović

***************************** MODERATOR Ličenje make up Branka Pavlovič - VIZAŽISTKA BRANKA BEAUTY CENTER Branka Pavlovič-make up artist Igriška 5 1000 Ljubljana www.brankapavlovic.si branka.pavlovic@siol.net 05 995 40 10 040 829 988

Kje se da ta lahk kupiti in kako se mu reče ?

Lahko ga kupite pri nas v salonu na Trubarjevi 55.

BRANKA

Koliko pa to stane? Je to mogoče od firme Nailtiques?

Pozdravljena,ta produkt je od Jessice,za ceno bi mogla pogledat v cenik.

BRANKA

Podoben lak se dobi tudi v Čarodejki ( http://www.carodejka.si), pride pa malo čez 14 €. Reče se mu Millionails.

Jaz bi pa vprašala Branko ali je Jessica primerna tudi za nohte, ki so sami po sebi grozni (cepijo se, lomijo, cufajo,…)? Ali jih lahko kdaj tako utrdite, da bodo vsaj malo zrasli?

Seveda Eli z Jessico se dosegajo zelo dobri rezultati,sama sem tudi med njimi pa še mnoge naše znane osebnosti .Lahko me kontaktirate in se dogovoriva samo za analizo vaših nohtov.
Lep dan vam želim

BRANKA

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close