Najdi forum

nohti!

Lep pozdrav vsem skupaj. Imam problem, za katerega sem seveda sama kriva, ne najdem pa rešitve.
Imela sem umetne nohte – podaljške 6 mesecev. Konice, zalite z gelom. Zadnji mesec so mi nohti kar naprej padali dol,zato sem si ji dala odstranit. Moji nohti so že tako čisto tanki in mehki, ker sem si jih grizla. Zato sem imela podaljške, nad katerimi sem bila navdušena. Pri odstranjevanju gela so mi še dodatno zbrusili moj naravni noht,da je šel ves gel dol. Nohte imam DO ŽIVEGA zbrušene in seveda uničene od tega gela.
Dobila sem nek lak s formaldehidom, ki naj bi okrepil nohte.
Ko si namažem, je za znoret. Lepo vas prosim, te bolečine se sploh ne da opisati! Solze mi lijejo dol eno uro, preden se stanje umiri. Peče, boli, ne morem niti pokrčiti prstov, noro boli. Itak so občutljivi na vroče,mrzlo, da je za znoret.
Kaj lahko še naredim, da jim pomagam. Ok, pač so prvič po 6 mesecih “frej”, dihajo, so pa totalno uničeni in naravna katastrofa. KOmaj tipkam po tipkovnici. Bi morala mazati še s kakšno kremo? Kakšnim gelom? Sem mogoče trajno poškodovala ali moram samo počakati, da se zadeva umiri in preraste?
Zdaj imam gor po 2 ali 3 plasti tega laka za nohte, ker drugače si ne morem niti rok umit, tako boli.
Vem,da sem sama kriva, ampak lepo prosim za nasvet. Se je kateri že kaj podobnega naredilo?
Hvala vam.

Nina…

meni se je zgodilo enako kot ti opisuješ. Grizla sem nohte, imela gel nohte, ker mi je gel začel odstopat, sem se odločila da svoje nohte uredim. Meni so začeli od tega laka prsti zatekat…glava me je bolela…nisem vedla kaj naj nardim.

Naredila sem napako, ker nisem upoštevala navodil za nanašanje laka.

Prvi dan nanesi samo eno plast laka.
Drug dan drugo plast.
Tretji dan odstrani lak z acetonom in daj spet samo eno plast,…in ponavljal postopek 3 tedne.

Po 3 tednih ta lak lahko uporabiš samo 1x na teden kot podlak.

Vem kako boli, skeli,…jst sm se ustrašla da je z mano nekaj narobe…pa sm ugotovila da je kriv lak…ker je bilo preveč plasti gor…

Če te še kaj zanima pa kar napiši. Ti pa povem da imam po 1 mesecu ful močne nohte in res trde 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close