nohti
Živjo!
Mene pa zanima kaj lahko naredim, če se mi zlomi noht. Saj sem se po 10ih letih končno odvadila grizenja in sedaj so moji nohti sicer krhki in se mi cepijo vendar bi se tega že nekako rešila…sej, če imate kak nasvet za to, prosim na dan z besedo=)
Glede lomljenja pa sem v trgovini Muller videla od znamke Essencce takšne majhne “lepilne trakce” s katerimi bi naj noht na mestu kjer se je zlomil oz. zatrgal zlepili, pustili nekaj dni in naj bi se noht nazaj zarastel. Ali temu vrjamete in ali kdo to uporablja?
Prosim pomagajte saj se mi je ravno danes zlomil 1 not in zelo smešno zgleda, če je samo 1 noht tako kratek, saj sem si ga morala odrezati, ker ni bilo pomoči=( sedaj ko je tako kratek mi kar sam od sebe sili v usta in si ga bom zopet pogrizla,česar pa nočem=S Zanima me torej, kako vi rešujete težave z lomljenjem? Poskusia sem že tudi z umetnimi nohti vendar mi ne držijo dolgo.
Zelo bom vesela kakršnegakoli nasveta!
Hvala in ep pozdrav!
Zvezdica škoda,da ste odrezala noht.Drugič pustite pri miru samo prinesite s seboj vaš noht in se ga da lepo zalepiti.Poleg obstajajo posebni papirčki,ki noht še bolje fiksirajo(utrdijo).Lahko pa se pridete pokazat saj se da narediti transplatat.
Lep pozdrav
Forum je zaprt za komentiranje.