Nohti, trepke pa zavaljeno telo
Debilno bitje v postu zgoraj ne oglasaj se, ker pojma nimaš. Do 30 cca so bili six packi po trebuhu, brez fitnesa. Pač fizično delo. Zdaj proti 50 six packov ni več, tudi žena je dobila par kg, sta pa otroka najstnika s postavo kot se sika. Lih zadnjič sem rekel ženi, da sem vesel, da noben od otrok ni porejen prekonerno. Pač gibanje, sport in zlasti, zlasti dobra domača kuhinja.
Moškim je to všeč, redkokatera takšna, kot v opisu, je sama. Imamo na vasi eno takšno, mlada, priženjena, prišla od enega direkt k drugemu, poroka, otrok, stara malo nad 20. Otrok je še majhen, mož ga čuva, medtem ko se ona zabava s sosedom. Vsi to vejo, tudi mož, pa je ne spusti. Ne vem kakšne čare imajo te ženske, mogoče bi kdo od moških povedal, ker meni ni jasno. Pa gospodinja ta ni. Na fb pa slikice bohotnih prsi, namenjeno ogledu vsem, samo možu ne. Znajo. Samo kako?
Anonimno 5884, 20.08.2025 ob 21:07
Debilno bitje v postu zgoraj ne oglasaj se, ker pojma nimaš. Do 30 cca so bili six packi po trebuhu, brez fitnesa. Pač fizično delo. Zdaj proti 50 six packov ni več, tudi žena je dobila par kg, sta pa otroka najstnika s postavo kot se sika. Lih zadnjič sem rekel ženi, da sem vesel, da noben od otrok ni porejen prekonerno. Pač gibanje, sport in zlasti, zlasti dobra domača kuhinja.
Bohoho : D v fris so tvoji otroci kot sosedov Jože.
Res je dosežek imeti perfektno telo, ki ga potem parkiraš za ekran al pa uporabiš za opazovanje tujih življenj, namesto da bi svojega živel. Zelo vam koristi to vaše perfektno telo očitno. Imate čudovito življenje zaradi njega 😀 Tako čudovito da si ga morate popestriti s popolnimi tujci, ki nič ne vplivajo na vas, nimajo nič z vami. Potem pa o tem še razmišljat in debatirat o teh popolnih tujcih, s popolnimi tujci čez ekran :). Popolno življenje. Vsak otrok sanja o tem 😀
Ne gre se za dosežek, ampak za obremenjevanje nas lepih naravnih in vitalnih ljudi, ki skrbimo zase. Ko grem na plažo je okoli mene čreda tjulnij s tatuji, ki na daleč izgledajo kot modrice ki bašejo proteinske ploščice in zavaljenih tetoviranih tjulnjev s piksno piva v roki.
To, da obremenjujejo zdravstvo, najprej kot debeluhi nato pa kot Ozempic zombiji ali kot okostnjaki s porezanimi želodci s plahtami viseče kože, ki jo operirajo na naše stroške nam je vsem v veselje, kaj ne?
Marelica539, 26.07.2025 ob 16:50
Nekaj ne razumem. Debele babe imate skoraj vse umetne nohte in trepalnice, telo imate pa ogabno razvlečeno, debelo, strije, celulit…. kaj vam pomaga ves ta kič in plastika, ko pa imate postavo kot nasedli kit. Sploh tiste okoli 20-25 se raje zamislite kakšne boste šele pri 30.ih sploh ko boste rodile. Nemarne ste. Bruh??
Vsaka ženska ima pravico se urediti. Tudi če je debela! Sej se ne ureja zate in za druge, ampak zase. Zato ji to pomaga. To, da govoriš kakšne so pri 20 letih in kakšne bojo pr 30 letih in po porodih je pa totalno idiotsko. Poznam kar nekaj punc, ki so bile bolj močne, danes po porodih in pri 45 v top formi izgledajo veliko boljše, kot kera 20 letnica! Sama nisem bila debela pr 20 letih…. ampak lepo postavna, dons po 3 otrocih pa sem v boljši formi, kot pri 20 letih, saj se ukvarjam s športom in imam več kg, kot pri 20 letih, samo z razliko, da imam sedaj mišično maso in atletsko čvrsto postavo!
Sola, 21.08.2025 ob 10:27
Ne gre se za dosežek, ampak za obremenjevanje nas lepih naravnih in vitalnih ljudi, ki skrbimo zase. Ko grem na plažo je okoli mene čreda tjulnij s tatuji, ki na daleč izgledajo kot modrice ki bašejo proteinske ploščice in zavaljenih tetoviranih tjulnjev s piksno piva v roki.
To, da obremenjujejo zdravstvo, najprej kot debeluhi nato pa kot Ozempic zombiji ali kot okostnjaki s porezanimi želodci s plahtami viseče kože, ki jo operirajo na naše stroške nam je vsem v veselje, kaj ne?
Daj ne seri. Največ bolezni imate ljudje brez življenja, ki se z nekimi stvarmi ki nič na vas ne vplivajo obremenjujete in razpredate. Ozempic je btw plačljiv. Rezanje kože tudi. Nič ti ne prispevaš. Prispevamo pa mi za tvojo zapito rit histerično, ko te rukne. Pol mormo pa še dom za ostarele doplačevat, ker si bil nesposoben AMPAK SUH EJ bebo cel life in nisi poskrbel zate. Sproti si verjetno še kkšnga mulca pridelal, za katerga mormo tud drugi prispevat, ker si ti tako nesposoben da še sebe ne zmoreš preživet, kaj šele svoj zarod. No vsaj za psihiatre ne dajemo dosti, ker tvoja sorta ne ve da rabi njihovo pomoč.
dosežek, 21.08.2025 ob 11:55
Daj ne seri. Največ bolezni imate ljudje brez življenja, ki se z nekimi stvarmi ki nič na vas ne vplivajo obremenjujete in razpredate. Ozempic je btw plačljiv. Rezanje kože tudi. Nič ti ne prispevaš. Prispevamo pa mi za tvojo zapito rit histerično, ko te rukne. Pol mormo pa še dom za ostarele doplačevat, ker si bil nesposoben AMPAK SUH EJ bebo cel life in nisi poskrbel zate. Sproti si verjetno še kkšnga mulca pridelal, za katerga mormo tud drugi prispevat, ker si ti tako nesposoben da še sebe ne zmoreš preživet, kaj šele svoj zarod. No vsaj za psihiatre ne dajemo dosti, ker tvoja sorta ne ve da rabi njihovo pomoč.
Živjo tjulenj ?!
Forum je zaprt za komentiranje.