Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nohti, moja mora

Nohti, moja mora

Nohti na nogah se mi levijo. Saj drugače ne morem napisati.

En noht mi je že odpadel, trije so temu zelo blizu.

Kaj mi manjka? Kakšni vitamini, minerali …? Pojem mnogo sadja in zelenjave, dodatkov
ne jemljem.

Kaj bi to lahko bilo? In kako naj si pomagam?

*************************************************** Imagine all the people living life in peace ...

Jaz bi priporočala pivski kvas lahko tudi v kapsulah in k zdravniku po zdravilo ker gre najverjetneje za glivice. LP

Dofinitivno si moraš urediti pravilno prehrano. Tudi meni so se nohti na nogah začeli spreminjati(vijugasti). Ko sem uredila s prehrano se mi je zadeva popolnoma uredila.

Živi in pusti živeti.

Hvala obema!

K zdravniku itak nameravam v kratkem, mu bom omenila tudi to. Pivski kvas se kupi v trgovinah? Vem za DM in Muller, vendar sta mi zaenkrat predaleč. Se dobi tudi v Merkatorju?

Miša26, na kakšen način si si uredila prehrano?

*************************************************** Imagine all the people living life in peace ...

Hvala obema!

Pivski kvas – se dobi tudi v Merkatorju? Za DM in Muller vem, da ga imajo, vendar mi nista ravno pri roki.

glivice – lanosil

Hvala vsem!

Pivski kvas – se dobi tudi v Merkatorju? Za DM in Muller vem, da ga imajo, vendar mi nista ravno pri roki.

Lanosil dobiš v prosti prodaji?

Hvala vsem!

Se dobi lanosil v prosti prodaji?

Lahko so glivice. Mazati z Lamisil mazilom, pa vse čevlje obvezno razkušit s Spitaderm razkužilom, ker drugače bo začaran krog.

Hvala vsem!

Se dobi lanosil v prosti prodaji? Za Lamisil me zanima isto. In katero mazilo je, po vaših izkušnjah bolj učinkovito?

Hvala vsem za odgovore!

Pivski kvas – se dobi tudi v živilskih trgovinah ali le v drogerijah?

Miša26, kako si si uredila prehrano? Na kakšen način?

Lanosil, Lamisil – se to dvoje dobi v lekarnah? Brez recepta?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close