Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Nogavice na pet prstov?

Nogavice na pet prstov?

Za mojega dragega bi rada kupila za Valentinovo moške nogavice,ki pa so na pet prstov.Nekje jih je videl in so mu bile tako všeč,da jih kar ne more pozabiti.
Mi lahko pomagate,kje jih lahko kupim?Hvala!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Burlington v Cityparku ali v Maximaketu

Lahko pogledas v Fabianiju. Sigurno imajo zenske nogavice tako, da imajo mogoce tudi moske.
Lp.

Jaz sem jih tud videla pri Burlingtonu in pa pri Top Shopu, samo za te ne vem, ce so bile moske.

V Fabianiu jih imajo, videla sem jih pa tudi v Hali A v BTC-ju v spodnji etaži, blizu Massa.

Najlepša hvala punce,v veliko pomoč ste ni kaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nogavice na 5 prstov imajo tudi v trgovini z nogavicami v Mercator centru in v trgovini z nogavicami v Interšparu na Viču. Ima pa jih tudi moja hči in pravi, da niso udobne.

Ha ha ha ha, vprašaj Niko (glej spodnji post). Ne saj se hecam. Mislim, da sem videla take štunfe v BTC-ju v hali A, ampak prmejduš da se ne spomnem več štacune.

Ok, pa da še jaz postavim trapasto vprašanje (danes jih je nešteto :)).

A je katera že poskusila take nogavice? Kako se pa nosijo? Meni se zdijo prav smešne. Pa ne predstavljam si, koliko časa jih obuvaš, da stlačiš vse prstke v prave luknjice :))))

hi,hi,hi koka obožujem tvoj humor,sem prebrala tvoje odgovore na spodnji post

naštrikaj mu jih;

tebi koka pa lohk rečem sam to, da si nouš kej nardila , veš najprej pred svojim pragom počist,
lp

Ha ha ha ha ha. A s me najdla? A s kej vesela k s tolk popularna? Sej me je res strah, da mi bo voda odtekla, k se tolk smejim in bom kar tlele rodila. Pol boš pa TI kriva, he he he.

vau, pol si pa že čist na konc – velik sreče

predvidevam, da bo pol mal zatišja pred teboj – ne boš mela cajta gor viset – JUPI

Napaka. Bit prkumplan na še eno žnoro pa res ni problem 🙂 Z levo dojim, z desno kucam, tresljaji od smeha pa bodo malega samo uspavali, he he he he.

Jest jih mam, sem si jih za na jogo kupla.
Za nosit so prov smotane, se počutm kt ena opica (pa zgledam verjetn tud). .)))

Koka spet tale nika,tko da veš js nisem ta in upam da naju ločiš od zej naprej bom mela js tale nick ok;)pa brez zamere no!

kvačka,

:))))))))))

Jaz sem že vse Nike pomešala, ampak brez panike, vse vas imam rada.

Živjo …mene pa zanima a obstaja kakšna spletna stran,kjer bi lahko sam izbral nogavice na pet prstov?prosim za pomoč hvalaa Primož

namesto, da izgubljate čas na netu si kaj skvačkajte, spletite, zašijte ☺
btw: japonke svojim descem iz svojih las spletejo tančice za podproro jajc in tiča ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Res niso praktične za nosit… Tudi hladnejše so – kar se tiče predela prstov…

So pa odštekane jaz jih imam doma, za gledanje Tv.

obstaja spletna stran ZDRAVI PRSTKI, kjer jih je ful. Jaz imam ene in si jih bom še kupila. In niso hladnejše, so celo bolj tople kot ostale.

ana 85 kje si se pa ti najdla, a tukaj si pa nič ne sodeluješ v naših debatah? A ti vse laufa v vezi, poročena?
Malo sodeluj v naših umskih forumih, lohk se pa tudi ponudiš, en 37letnik išče pošteno žensko, v sveži temi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close