Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Nogavice fuj…

Nogavice fuj…

Moj mož se vsako jutro stušira in se sveže preobleče.Tudi nogavice.

Ko pride domov iz službe,so nogavice fej in fuj.Če mu rečem,naj si umije noge in preobleče nogavice,je cel rompompom.Da je utrujen,da se mu ne da,naj kupim sprej in ga pošpricam,samo,da mu ne bi bilo treba

noge namočiti v vodo.V glavnem,ropota,kot stara lokomotiva.V tem času bi si že petkrat umil noge.

Vaš recept,finta?

Hvala!

Saj sem vedela, ker se tušira samo zjutraj, ne zvečer, za v posteljo z menoj, da ima ljubico, ampak da ji tako smrdijo noge?

Čisto logično, da smrdijo noge, saj rastejo iz riti.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx boljše živet v lahki diktaturi kot v težki demokraciji xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx več na blogu, http://www.fj-produkt.com/

Pejt v lekarno pa mu kupi mazilo proti glivicam na nogah. Pa seveda se bo treba umivat.

Hvala ,Dalida.On isto pravi ,da ima glivice in če se umiva,da je še slabše.

Jaz pa mislim,da ni.Samo,da se mu ne da.

Potem imava pa moped show……

Seveda je slabše, saj imajo glivice rade vlažne kraje. Po umivanju z milom si mora noge v nulo osušiti in si namazati npr. z daktarinom pred spanjem ali vsaj 2x na dan. Poskusiti ni greh. Pa še manj možnosti bo, da si jih domači ne nalezete.

No,zdaj se prebrala,da pomaga koloidno srebro…V spreju…samo našpricaš…pa kopel z jabolčnim

kisom…

Kupi mu nogavice iz naravnega materiala in ne iz raznih sintetičnih poceni sranj…..
Tudi obutev je pomembna, če tudi obutev smrdi je potemtakem težko preprečiti vonjave.

Če se vsako jutro stušira je problem nekje drugje, lahko tudi kupiš kremo Lidero, ki par dni preprečuje vonj, pa v kombinaciji z nogavicami iz naravnih materialov in dobri obutvi, bo problem rešen….

Drugače pa tečnariš……….in zakaj moraš TI iskat rešitve temu? A njega ne moti, če mu noge smrdkajo?

Ne vem kje je problem…..se je tako težko umiti?
Kakšni so to ljudje da se ne umivajo?
Očitno ti to paše oz je on totalni kretenčič in umazanec da se ne umije…..

Sej se stušira vsako jutro pravi avtorica, le ko pride iz službe mu noge/nogavice smrdijo…..ne gre za to da se sploh ne umiva!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close