Najdi forum

Me zanima zakaj se mi ne prikaže več ikona za NOD32 v desnem kotu računalnika v orodni vrstici kot se mi je nekoč in ko sem kliknil na njo sem lahko spreminjal nastavitve pa posodabljanje !!!???!!!

Poskusi program ponovno namestiti. Sicer pa je s posodabljanjem vse v redu, če se ti pokažejo okenca ob posodobitvah – spremljaj le datum v teh okencih, če se ne spreminja in je verzija vsak dan ista – posodabljanje NOD32 ne deluje več.

Izbriši v dodaj in izbriši programe -NOD 32 in ga nato na novo inštaliraj in posodobi

ali je z NOD-om kaj narobe če ne posodobi vsak dan
pri meni je že 3 dan pa nič?

hvala za odgovor

ponavadi se posodobi vsak da včasih celo 2x na dan,zapelji miškin kazalec na ikono NOD32 pa boš vidu verzija programa in posodobitve.Trenutno je pri meni sedaj 1.1523 (20060505)

ja ampak če poskusna verzija poteče, ne moreš več posodabljati in ikonca zgine ali ne prime

program vržeš dol in ga na novo inštaliraš in posodobiš

jaz sem to napisal ob predpostavki seveda da mu še ni potekla licenca in da ima še vedno možnost posodabljanja.Sem pa jaz imel pred nekaj meseci tud primer da se mi ni hotu posodabljat,kljub temu da je bil še veljaven,in ni blo drugega kot dol vse temeljito očistit in na novo, pa tud na drugih forumih sem bral podobne primere s tem ko so imeli težave s posodabljanjem.Očitno jim dela nekaj preglavic s posodabljanjem mislim tem strokovnjakom od NOD-a

tudi pri meni je 1.1523 (20060505)
ampak me čudi ker je že 3 dan brez posodobitve (kupljena verzija)

Prav nobenih težav ni s posodabljanjem NOD-a. Če pa ne deluje, vidiš po datumu zadnje posodobitve, saj se dnevno spreminjajo (razen morda prek vikenda ali praznikov).

Hvala vsem za pomoč sem že rešil !!!

Meni se je že zgodilo, da je datum ostal isti, posodobitev pa je bila nova.
Pa saj lahko vidiš po številkah v oklepaju (20060508) – to je datum, samo beri ga po arabsko. :)))))))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close