nočitev – lignano
Za vikend bi šli v Lignano, v Gulliverlandio in ostale parke. Iščemo ugodno nočitev v sobi ali apartmaju (smo 2 odrasla, 2 otroka in dojenček), če je res ugodno, lahko tudi v hotelu – ni nujno v lignanu, lahko je v okolici.
Če ima kdo kakšno idejo, kontakt ali spletno stran, se mu najlepše zahvaljujem!
Težka bo tam zdajle, gužva. 95 hotelov in kar dosti prenočišč je tam. Mal sem prečekirala, v glavnem je v avgustu vse polno. Išči sama – vpiši mesto kamor greš in ti google pokaže, pol pa išči.Je pa še eno : kaj zate pomeni ugodno. Hoteli ne bodo za 2 noči zdaj fraj, mogoče pa kaka ve za kakega privat ki oddaja. Težko nalogo si si zadala. Upam, da najdeš kaj.lp
halo,
mi smo ravnokar prišli iz Lignana. sob imaš kolikor hočeš, apartmajev in vsega. tudi prostega je veliko, saj je skoraj vsaka hiša apartma. enostavno vprašaš za ceno kar tam. govorijo nemško, angleško. so pa tudi agencije. veliko ceneje je kot si misliš. smo dali manj kot v izoli.
lepe počitnice.
Haj,
poglej Lignano sabbadioro, GTUR turisstico villagio, so zraven campa v sabbadioru. To je tako turistično naselje, bolj kot ne za preproste goste – ampak pride polni penzion okoli 40 Eur na osebo na dan, otroci imajo dodaten popust, do treh let pa itak zastonj. Imaš možnost tudi samo polpenziona oz. nočitve z zajtrkom.
BIli konec julija, pa je bilo letos ful prazno. Res, da je zdaj avgust, ampak eno sobo za nekaj dni se tam sigurno dobiti.
glej, ne vem zakaj bi lagala in govorila nekaj kar ni res. Cene so pač tam take. Če bi malo posrfala, bi pač ugotovila, da je to nivo recimo mladinskih hotelov, nič posebnega, ampak nam pač odtehta lepa plaža in morje.
Tudi v avgustu so iste, samo ne vem kako je sedaj z zasedenostjo, ampak mi smo prišli nazaj 31.7. pa ni bilo še nič polno. Ker je to zelo velik kompleks je mogoče, da je še kakšna soba prosta.
Bili že tretjič zapored.
Forum je zaprt za komentiranje.