Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nočem praznovati abrahama in pika!!

Nočem praznovati abrahama in pika!!

nimam pojma kdaj je minilo.. zdi se mi kot ,da sem bla.pravkar stara 50…evo zdaj se bliža že 60…res hitro teče čas …da bi pa praznovala in mela žurke mi pa na kraj pameti ne pade..kosilo z možem in starši in to je to …lp

najbolj pa sovražim,ko grejo smreko posekat in postavlat pred bajto …večje bedarije pa še nisem vidla …to me pa res žalosti in jezi   ne daj bože,da bi kdo to men naredu…jaz sem take stvari strogo prepovedala…zamera gor al dol…sam stran s takimi bedarijami

Odgovor na objavo uporabnika
tudi jaz655, 23.03.2024 ob 14:35

Jaz sem svoj zadnji rojstni dan praznovala, ko sem jih imela 15. Za 30 nič več. Ne za 40. Nič. Par čestitk in stisk roke nekaterih in ene par prek telefona, in to je to. Nobenega preseravanja, iskanja pozornosti, itd…

Za 50 pa sploh ne bo praznovanja. To že vedo vsi najbližji. Ker pač nisem za te reči.

Ni mi pa jasno, ko vidim ponekod izobešene plakate in ne vem kaj še vse za okrogle obletnice. Koga briga, če ima tam en Francelj 70 let na drugem koncu mesta? In obešen plakat s slikico.

Bedarija! Čisto pretiravanje to s plakati. In da mora cela država vedet, da je en dopolnil 40. Pa kaj pol??

Cela država?? To je navadno po vaseh, pa še to samo okrog bajte. Ti ne maraš praznovanj, nekdo drug pa pač praznuje. In kaj potem?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close