noce si odstranit dlak
Pozdravljeni, forumasi 🙂
Imam sledec problemcek: vse na fantu mi je vsec, zatakne pa se, ker je odlocno proti, da bi si dal odstraniti dolge, crne, GRDE dlake na hrbtu. Ni zdaj zarascen kot kocevski medved, ampak me vseeno zelo zelo moti. O tem sva se nemalokrat pogovarjala, pa niti meni ne pusti, da bi mu jih vsaj pobrila, ce mu je ze na depilacijo sramotno it. Pogovorila sem se z njim o tem do sedaj vedno zlepa, ampak res me moti, da groza.
Nasvet?
Meni bi bilo tut to nagravžno. Mislim na hrbtu yuk. Pomojem se sramuje in ti zato ne pusti da mu jih pobriješ. Poskušaj se bolj pogovoriti o tem, kakšne so tvoje želje, pač da te moti in daj mu vedeti da to ni nič sramotnega in čudnega če bi mu jih pobrila. Pač reči mu v smislu, da ti se tudi briješ zaradi higiene pa zato ker je bolj sexy da mu ugajaš. Verjetno tudi ti njemu ne bi bila všeč če bi bila kot Chubaka ali pa da bi imela na hrbtu dlake. Vprašaj ga če bi mu bila všeč vsa dlakava. Ali pa če se bo še puntal, pusti da ti raste vse, še v štacuni kupi kakšne umetne kocine pa si jih pripopaj na hrbet pa na prsa pa boš potem videla če mu bo to kull:)
Ali pa probaj tisto kremo Veet, ki dlake razgradi, sicer mene peče koža po tisti kremi je ne uporabljam več. Lahko to poskusiš pri njemu, ker imajo tipi debelejšo kožo.
Mogoče bi pa rad, da ga sprejmeš takega, kot je. Mogoče bi se bolje počutil. Mogoče nima potrebe po tem, da se prilagaja drugim…
Kako prisrčen primer čustvenega izsiljevanja :))) Zna bit zabavno videt njegovo grimaso (ker komentarja od šoka verjetno ne bo).
In mu zagruli, draaagi, pridi, te zmasiram z novim oljem… ter ga v resnici namaže z Veet kremo? Potem pa gresta pod tuš in mu zdrgne dlake dol, pol pa naj se punta, jel? 🙂
A če bi se njemu zdele sexy zaraščene pazduhe in kosmate noge bi si pa pustila rast dlake ali bi jamrala na MON -u kolk imaš trapastega nagnusnega dedca ki te gotovo nima rad ker te hoče na vsak način spremenit? Tebe motijo dlake in mu težiš brez da bi pomislila če pa ne gre slučajno njemu na jetra tvoje konstantno sitnarjenje. Bogi fant. Počasi ne bo odstranil sam dlak ampak kar celega sebe ven iz tvojega življenja. Odrasti.
Ampak potem bodi toliko fer in rep nosi ves čas s sabo. Pošteno bi bilo, da bi ga imela gor, še preden te je spoznal. 😉
In Princess je edina, ki ti ni nudila podpore, temveč potuho. Se pa strinjam, da imaš resen problem s tem. Ti, ne tvoj fant. Rešuj ga torej pri sebi, ne pri njemu.
Moj ima tudi kar nekaj dlak po hrbtu, pa mi na misel na pade, da bi mu težila. Sicer je res, da ni videti najlepše, ampak kaj čem, če je tak.
Sicer pa poznam zelo malo moških, ki bi se brili še kje drugje kot brado. (enega poznam, ki si brije noge,ker je športnik).
Nasvet: sprijazni se in ga pusti na miru. Me zanima kako bi ti reagirala, če bi on skritiziral kakšen del telesa na tebi (recimo, da si povečaš prsa-verjetno bi takoj tekla k zdravniku).
Še ti se ne depiliraj en čas in si pusti rasti dlake pod pazduho… pa bo videl, če mu je všeč…
Mogoče pa bi pustil, da mu jih pobriješ (dlake na hrbtu), če mu v zameno pustiš ureditev tvoje “frizurice”…
Meni se na prsih pojavljajo redke črne dlake in seveda jih redno brijem, enako pod pazduho pa tudi s “frizurico” kdaj presenetim svojo drago…
Al pa najboljše, da si roko stran odsekaš, potem bo pa videl, če mu boš še všeč ali ne. Ali pa, eno oko si ven izpuli, takrat te bo pa res razumel.
😉
No samo Marko, priznaj, tvoja punca je lepa tudi fizično a ne da?[/quote]
Poudarek je bil na SAMO. Saj smo se razumeli a ne?
Forum je zaprt za komentiranje.