noben me ne bo prepričal v kovid histerijo
Noben me ne bo prepričal v to kovid histerijo. Zaposlena v večjem kolektivu. Imam veliko znancev in prijateljev. Noben, ki ga poznam ali je kakorkoli povezan z mano, ni v teh dveh letih umrl za kovidom. Tudi moji bližnji ne vedo za nobenega, ki bi umrl zaradi kovida, Še ti kaj so zboleli kao za kovidom, so po moje preboleli kakšno virozo ali težjo obliko pljučnice.
ne poznam nikogar, 16.11.2021 ob 15:34
Noben me ne bo prepričal v to kovid histerijo. Zaposlena v večjem kolektivu. Imam veliko znancev in prijateljev. Noben, ki ga poznam ali je kakorkoli povezan z mano, ni v teh dveh letih umrl za kovidom. Tudi moji bližnji ne vedo za nobenega, ki bi umrl zaradi kovida, Še ti kaj so zboleli kao za kovidom, so po moje preboleli kakšno virozo ali težjo obliko pljučnice.
Enako.
Kenya, 16.11.2021 ob 15:38
Za take psihopate kot si ti ne obstaja zdravilo, niti cepivo. Cimdlje od takih , kot si ti.
Ja, prosim čim dalje vstran od mene takšni, ki niste sposobni gledat z realnimi očmi in poberete vse gor kar vam drugi naštepajo v vaše butaste glave. Zgleda, da še niste slišali za lastno mnenje in ste sposobni samo kimat, pa če je še tako velika nelogična tuparija, boste vi samo kimali, da se ja slučajno komu ne zamerite, da se vam ja ni potrebno postaviti zase ali za koga drugače mislečega od večine.
Volite novo stranko. Stranka Fekalnega Razodetja. Za več informacij se obrnite na ustanovne člane: Robi/Julij Cezar/EnaJužna/Vagabund/Šnelca/kokoši/dxy/Darwin/LUDI/Desperadodajka
Nova minuta. Novi člani. Novi obrazi. Prava anticepilska stranka. #SkupajRastemo ???
Izredna novica: so nas hoteli utišat. SDS nas BRIŠE, ampak mi se ne damo.
Volite novo stranko. Stranka Fekalnega Razodetja. Za več informacij se obrnite na ustanovne člane: Robi/Julij Cezar/EnaJužna/Vagabund/Šnelca/kokoši/dxy/Darwin/LUDI/Desperadodajka
Nova minuta. Novi člani. Novi obrazi. Prava anticepilska stranka. #SkupajRastemo ???
Izredna novica: so nas hoteli utišat. SDS nas BRIŠE, ampak mi se ne damo.
Ni problema, da ne poznaš nikogar. To je celo super, če tako pomisliš. Vabijo prostovoljce za pomoč, vse živo se je že javilo za pomoč, celo dijaki vseh vrst, ne zgolj bodoče medicinske sestre. Daj še ti, pa se prijavi za odvoz mrtvih in vsakega preveri, če je res umrl, pa iz katerega oddelka ga pelješ. In si beleži, saj veš, štiri črtice, potem pa prečrtaš. Pa se prepričaj. Res ni treba verjeti.
No, jaz jih žal poznam nekaj. V naši neposredni soseščini. Med drugim oče sinovega sošolca v OŠ.
Šopingiralibi, 16.11.2021 ob 16:51
Ni problema, da ne poznaš nikogar. To je celo super, če tako pomisliš. Vabijo prostovoljce za pomoč, vse živo se je že javilo za pomoč, celo dijaki vseh vrst, ne zgolj bodoče medicinske sestre. Daj še ti, pa se prijavi za odvoz mrtvih in vsakega preveri, če je res umrl, pa iz katerega oddelka ga pelješ. In si beleži, saj veš, štiri črtice, potem pa prečrtaš. Pa se prepričaj. Res ni treba verjeti.
No, jaz jih žal poznam nekaj. V naši neposredni soseščini. Med drugim oče sinovega sošolca v OŠ.
Res je. Vsi anticepilci, ki ste tudi zelo medicinsko ali zdravstveno izobraženi ste vabljeni pomagat.
Pa še več poznanstev boste sklenili, ker kdor nikogar težko obolelega zaradi Covida ne pozna, ta ima reš šibek socialni krog.
Spominka, 16.11.2021 ob 16:28
Tudi jaz bi bila vesela, ce bi lahko tako napisala. Pa smo zboleli vsi in se komplicira stanje pri kronicnem bolniku. Zelo. Drzite pesti.
pesti ne bodo same kaj dost pomagale google i mask protokol ali druge protokole , ki so na voljo na spletu in si pomagajte sami vsi so sestavljeni s strani tujih zdravnikov in pomagajo. Ščitijo pred bolnico… nekaj kar nam naša medicina sploh ne pove, samo pustijo vse v nemar, dokler niso kritični, ker kritični v bolnicah jim nosijo bajne covid zaslužke…
zato pa prio nas ni nasvteov navodil za bolnike doma, kako čimlažje premagati bolezen.
pretiravati ti ni treba-
eno je da bolezen je in da so žal tudi pacienti v bolnici in žal tudi umrli… druigo je pa tudi resnica,d a se trazmere in sama resnost in kritičnost sitacije prekomerno napihuje, ker pač od tega imajo koristi nekateri…
dokler odgovorne in iskrene zdravnike, strokovnjake opdpiuščajo, potem očitno je še dovolj medicincev in sploh dokler lahko na delu ostajajo drkaci infektologi in nevidni ortopedi, ki se ne pojavijo v ambulantah, se pa štemnlpljajo – taki imajo delo… pošten pa zato, ker iskreno pove DA ŠE PRAZNE POSTELJE SO IN DA BI LAHKO ZDRAVILI DRUGE PACIENTE – POSTANE ODPUŠČEN, KER JE POVEDAL RESNICO IN NE IGRA ZRAVEN PO SCENARIJU PANIČNEGA APOKALIPŠTIČNEGA SCENARIJA, KI SO SI GA ZREŽIRALI VLADA IN DOHTARJI, KER JIM TO KORISTI.
tako,da obstajata kar dve realni plati zgodbe… in ne mislit, da nimajo covid koristi ti jamrači apokaliptični – kaj misliš da bo dohtar iz mb, ki je zaslužil za 80000 dodatkov imel interes nehati s to paniko – če pa tako lepo služi… kaj misliš, da je kateri bolnici v interesu zdraviti druge bolnike, če jim prinesejo manj denarja – covidni so pa tako donosni… in zdaj so dobili s to taktiko še zastonj pomagače, da bodo oni NE DELALI NIČ IN VLEKLI DODATKE… JE ŠE KAJ BOLJŠEGA ZANJE KOT TAK SCENARIJ KI GA PELJEJO?
Forum je zaprt za komentiranje.