Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek No povejte – kok vas je danes nakupovalo?

No povejte – kok vas je danes nakupovalo?

Odkrito povejte, kok vas je šlo še danes v šoping za hrano?
In še kam povejte.

Danes sem bila samo na kavi v bližnjem lokalu, pa še enkrat bom šla, preden zaprejo.
Šopinga pa ni bilo.

Prav v shopping nisem šla. Sem šla pa v Tuš market, ki ga imam za blokom, še po nekaj malega hrane za danes in jutri. Imamo bolj majhen hladilnik s sploh miniaturnim zamrzovalnikom tako, da dosti kupujem kar za sproti.
Aja, gužva je pa bila za znoret!!! Čakala sem 20 minut na blagajni, pa čez samo trgovino sem se komaj prebijala. Vozički večinoma totalno polni.

Bila sva včeraj po nakupih, danes pa lepo počasi kuhamo, brez gužve in nervoze. Vse je tako kot mora biti.

Lp

V nobeno trgovino
samo na sok v lokal in na 2-urni sprehod

bila, v merkurju in mercatorju

je bilo treba še po nekaj daril in po biftek 🙂

Včeraj zjutraj naročili vse potrebno v Mercatorjevi spletni trgovini, popoldne so nam dostavili tako, da ni potrebe po gužvanju v trgovini.
lp
klementina

Mož je šel na tržnico po lignje in kruh. To je vse.

na trznico po meso in zelenjavo ker nismo imeli nic za kosilo.

l

Ostajamo kar doma in uživamo… edino šli s psom na sprehod – trgovnine danes? ne hvala.

Šla v mercator nabava za nocojšnjo žurko,prej ni blo potrebe pa tut časa ne,ker danes je free day..do včeri delala po 10 ur al pa še kako več.
Vsem želim v letu 2010 mir,zdravje,harmonijo ter veliko vsega kar si želite…=)

Kupila v pekarni kruh.

Donat, refošk, banane, jabolka, česen, sadni in navadni jogurti, kefir, Delo (cajteng)

po capesante… že na vsezgodaj…

nakup za današnji večer…mercator, lidl, leclerc, spar 🙂 gužva nenormalna, tako da, še dobro, da imajo odprto 🙂

Danes so trgovine odpadle, ker smo vse nakupili že včeraj.

večino smo nakupili pretekle dni, danes pa sem morala urgentno v trgovino, ker nam je zmanjkalo enega od osnovnih živil – banan 🙂

potem sem šla še v Intersport pofirbcat, kaj bi lahko kupila v ponedeljek

Včeraj sem bila najprej v Leclercu že dopoldan in potem popoldan v Intersparu v Cityparku ki me je izjemoma razočaral na celi črti, bil je namreč ves izropan, nikakršne zelenjave, sirov v rezinah, mesa (ker sva sami s hčerko ne rabim kupovat kilske količine, sem le hotela kakšen zrezek že pakiran) nikakršn sadje, jabolka vsa potolčena, preluknjana, skratka polovica izdelkov ki jih tudi sicer kupujem je zmanjkala…

Danes sem potem šla v megamarket Mercatorja v Šiški, kjer sem bila šele po 14 uri, in vam povem, da me je obratno presenetil v pozitivnem smislu, uslužbenci očitno ves čas nadomeščajo prazne police, tako da imaš občutek, da nihče pred tabo ni kupoval nič, mesa kokr češ v raznih pakiranjih, zelenjave, take in drugačne egzotične nevsadkanje sadje, od sladkarih se je vse šibilo, toliko vrst sladkarij še živ dan nisem vidla, tudi velika izbira svežih rib, ma skratka, ni da ni……Bravo Mercator!!!

Čeprav mi je Mercator drag, so pa se res letos izkazali..

Ne vem, meni gužva letos ni prišla do živega, sem se nanjo že prej psihično pripravila in sem prav nasprotno od prejšnjih let prav čutila veselje in občutek pričakovanja v zraku!!! Nisem čutila negative, nervoze, nestrpnosti….

Gužva=gneča…pismo ste bukovi s temi srbizmi, a si res ne morete zapomnit?

Nismo, smo včeraj. V Mecatorju je bilo zjutraj še kar znosno, na tržnici sva se pa kar načakala pri mesarju in zelenjavarju). Danes pa HB ni treba v trgovino. December mi je ravno zaradi tega zoprn, ker je tako stresno iti po nakupih (hrane, da ne bo pomote).

Komaj čakam januar, ko bomo lahko normalno šli po mleko in kruh.

Pa srečno vsem!

= dren….al raj ne?

Šla sva samo v en tamal Špar,po kruh pa sok.Ostalo smo že kupili prejšnje dni.

samo v mesnico, bila ob pol devetih že doma:)

Tudi pri nas smo kupili samo kruh in sokove in šli na dolg sprehod v dežju:)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close