Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek NM-3w je očitno zadremal za tipkovnico

NM-3w je očitno zadremal za tipkovnico

Tu ni kaj dodati – ni ga !?

Zakaj ga kličeš, ko je končno blažen mir.

Tak mir že dolgo ni bil pred njim, zato je na nek način kar srhljiv …

Meni je srhljivo, ko se on pojavi.

Saj je popolnoma nemogoč in po izražanju totalno nesprejemljiv, ampak postal je neke sorte “Trademark” tega čveka …

Točno to je bil njegov namen.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jst gledam drugače…forum je postal nesprejemljiv, pod nivojem, ker se tolerira vsak še tako nemogoč izpad. Torej se je sem zatekel nekdo, ki se mu omogoča tak način izražanja. Zato zame forum kot tak ni več zanimiv.

S tistim izrazom “da je zadremal za tipkovnico ” sem želel le namigniti, da je morda celo starejši od “Broja jedan” iz Alan Forda, ki ga ima za avatar .

Točno to je bil njegov namen.[/quote]
twelve pointz ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Bruh je že tu.

… pa je šla pravljica po gobe …

Goldi… danes sem ti popoldan napisala en komentar, ki pa je izbrisan. Bil je brez kletvic, brez žaljenja… le Kekca sem omenila. Res mi ni jasno, kakšna so merila za pisanje oz. brisanje na tem forumu. Očitno je edino merilo to, da se človek spiha, pa tudi če po drugih urdriha. 🙂

Kakorkoli… tu je že dalj časa težko kaj napisati…

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Najbolj znani bik Ferdinand (ostali ste itak voli ) je mirno vonjal rožice, dokler ga ni pičila čebela

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Pojavil si se že v devetem postu po vrsti – očitno si šel le hladilnik oropat .

Goldi… danes sem ti popoldan napisala en komentar, ki pa je izbrisan. Bil je brez kletvic, brez žaljenja… le Kekca sem omenila. Res mi ni jasno, kakšna so merila za pisanje oz. brisanje na tem forumu. Očitno je edino merilo to, da se človek spiha, pa tudi če po drugih urdriha. 🙂

Kakorkoli… tu je že dalj časa težko kaj napisati…[/quote]

Vidiš, tako pač je. Najbrž bo tudi ta komentar zbrisan:). Moje mnenje je, da imajo strici iz ozadja škarje in platno. NM-whatever jim prinaša denar, ker “števec korakov” napreduje in še malo pa bo ta forum ujel Starševski čvek. Torej je NM iz tega stališča nenadomestljiv. Njegova vsebina ni pomembna in nihče si ga ne želi raniti, ker kot sem že rekla…prinaša kilometrino, čeprav je ta puhla, vulgarna in bolna.
Mene je to signal, da se moram počasi spokat:).

Kaj pa če bi to izvedli ekipno – in števec bi se ustavil … saj mi je sedaj že žal, da sem odprl tako butasto temo.

Glede na to, da vstopamo posamično, naj se vsak tudi sam odloča, kaj in kako bo naredil. Ne bi želela vplivati na odločitev drugih.

po mojih podatkih je Primož (admin) naredil čistko, kdo se lahko javlja tukaj s svojim IP
NM-3w je imel že Primožev prijem za rdeči karton – in “preživel”.
že par dni pa ni videti “zvezd” idiotskega nakladanja (Spider, Matkić. Marko, Margot-, Bikini_ … ) in vrtenja števca objav.

Še kaj — ali naj še koga nasadim po turško na kol, da bo imel 3 dni in noči čas razmišljati za kaj pri forumašenju gre??

btw: ostrost natipkane misli v 7+/- 2 besedah šteje!!
Ostalo je utrujanje forumašev in nepotrebno zasedanje prostora na diskih.

želim ti zadovoljno kozlanje do dokončne izločitve žolča z vsemi posledicami.

Predlagam, da na zaprtih oddelkih onemogočijo internet. Potem bo mir za nekaj časa na forumu. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Pojavil si se že v devetem postu po vrsti – očitno si šel le hladilnik oropat .[/quote]
ker nisi izpostavil še česa drugega … si očitno butl

Kdo koga utruja – tole je daleč čez 7 +/- 2 besedi …

naj ti bo za vzor in pojdi v 3 PM ☺

A ni boljš, da g. NM-3w raztura tule znotraj njemu lastnega vprašanja, kot da se raztrosi preko vseh mogočih in nemogočih tem … in, ko sem tole izjavil, bo v minuti na 100 koncih hkrati … in bo s tem dokazal, da ni resnično živo bitje, ampak le računalniški program, ki so ga sestavili administratorji za nabijanje števca klikanja …

emmm … NM-3w je forumski “lik” — čista virtuala ☺ mojster (ne pa “doktor”) interneta ☺
ki “je.be” realna osebna doumevanja, čustvovanja, averzije … ker je samo 32/64 bitkov in njihova grafična prezentacija na ekranu

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close