Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek NM-3w carstvo b) Atributi

NM-3w carstvo b) Atributi

Polni naziv: Veliko neodvisno samostojno, posebno, nedoumljivo, povsod in vedno prisotno, za vse sprejemljivo carstvo enega in edinega NM-3w
Skrajšani naziv: NM-3w carstvo

Zastava: flyer / lahko tudi flier

Grb: črke, številke, posebni znaki, grafika (tudi 3D), video, zvok

Himna: predvaja in poje se s smeški.

Valuta: bit

Jezik: da le ima vonj

Oznaka: NM-3w carstvo / skrajšano: NM-3w_C

Ureditev: Registriranost in neregistriranost

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Konstitutivne prvine so teritorij, stalno prebivalstvo in organizirana oblast.

Ti si se to malo čudno lotil. Najprej si si vzel oblast, potem pa dolgo nič.
Rabiš še teritorij ( a se boš zadovoljil s tem čvekom ali boš štartal kar na celi Mon?) in stalno prebivalstvo (moraš prisilit vse, da se registrirajo. Da ne boš imel probleme z izbrisanimi).

ne bodi nestrpna ☻
še kot Bog sem rabil 6 dni, da sem naredil to Vesolje ☺
Carstvo je malce bolj kompleksna zadeva. Itak pa vsega lahkotnega poletnega branja ne boste prežvečili v enem dnevu

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

ne bodi nestrpna ☻
Carstvo je malce bolj kompleksna zadeva. Itak pa vsega lahkotnega poletnega branja ne boste prežvečili v enem dnevu[/quote]

Meni se mudi. Rabim potni list, da grem lahko na dopust v tujino.
In ne, nisem zaposlena v JU, torej lahko grem.

ne bodi nestrpna ☻
Carstvo je malce bolj kompleksna zadeva. Itak pa vsega lahkotnega poletnega branja ne boste prežvečili v enem dnevu[/quote]

In ne, nisem zaposlena v JU, torej lahko grem.[/quote]

da se ženski “mudi” je v NM-3w carstvu samo en vzrok/pogoj/utrmeljitev: da želi iskoristiti čas ovulacije ☺

ti upokojenci so katastrofa.

In ne, nisem zaposlena v JU, torej lahko grem.[/quote]

da se ženski “mudi” je v NM-3w carstvu samo en vzrok/pogoj/utrmeljitev: da želi iskoristiti čas ovulacije ☺[/quote]

Tudi to ni izključeno. 🙂 Ampak ne gre se za prestolonaslednika.

Upam, da ne misliš mene. Meni še veliko manjka do penzije. Pravzaprav zelo dvomim, da jo bom sploh kdaj dočakal.

da se ženski “mudi” je v NM-3w carstvu samo en vzrok/pogoj/utrmeljitev: da želi iskoristiti čas ovulacije ☺[/quote]

Tudi to ni izključeno. 🙂 Ampak ne gre se za prestolonaslednika.[/quote]
nebi vedel, da imajo prestolonasledniki ovulacijo ☺

NM, nekaj se sliniš okoli Bikinke! Ko bo prišla Margot nazaj ti ponujam azil, dokler kriza ne mine!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Ne skrbi. Jaz imam dobro samokontrolo. Sem si sama zablokirala dostop do registriranega nicka. 🙂

Ne skrbi. Jaz imam dobro samokontrolo. Sem si sama zablokirala dostop do registriranega nicka. :)[/quote]

imam njen avatar na mobiju, ko me ona kliče ☺
aja od obeh ☺☺

Ne skrbi. Jaz imam dobro samokontrolo. Sem si sama zablokirala dostop do registriranega nicka. :)[/quote]
Cesarja ne zanima nick. Če ga prav dojemam je pretendent na pravico prve noči.
Lahko tudi dopoldneva, ali popoldanskega počitka. ☺☺☺

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close