NLB proklik
Obveščamo vas, da bomo s 1. decembrom 2014 znižali enkratno pristopnino za elektronsko banko
NLB Proklik, ki bo po novem znašala 30,00 EUR oziroma 20,00 EUR, če ste proračunski uporabnik.
Ker na novo odpiram podjetje sem se inormiral tudi o najboljši banki (najcenejši), kjer bi odprl račun. Ta ponudba NLB se mi zdi zanimiva in ni tako draga.
Prijatelj, ki je že podjetnik pa mi je rekel, da je k temu treba še prišteti stroške vodenja elektronske banke, ki znašajo mesečno dodatnih 5,00 evrov + vodenja računa 12,00 evrov ter da je treba kupiti še neko HALCOM kartico, ki jo je treba obnoviti vsake 3 leta in da to stane še dodatnih 80,00 evrov.
Prosim, če kdo ve, kako je s tem in ali je to enako pri vseh bankah?
Prosim tudi, če mi lahko svetujete katera banke je najbolj ugodna.
Hvala.
Ti bluziš malo.Človeku rečem,da stane poslovni račun komplet 12 eur na mesec vključno z proklikom in ti se buniš.Audija jaz nočem ,strogo bemflna in to brez lizinga ,pa od serije pet in od motorja 3.0 naprej,vse ostalo je šara.
Samo keššššššš ,ne kupujemo avtov na kredo.
Če bi bli ostali stroški tak mali kot je proklik,kje bi nam bil konec.
iz eri si banko,ki ti je najbližje .
Moj brat je imel dolga leta poslovni račun na NLB in proklik. Ker je postalo zelo drago, se je prestavil na Delavsko hranilnico. Tarife si lahko pogledaš na njihovi spletni strani. Za elektronsko bančništvo uporablja njihovo spletno banko, kjer se lahko identificira s svojim sigenca digitalnim certifikatom, ki si ga je kot fizična oseba lahko na upravni enoti uredil brezplačno. Tako da strošek za halcom odpade.
Poslovni račun DH je cenejši od navadnega računa pri NLB. Prvo leto ni stroškov vodenja računa, certifikat za vstopanje v banko lahko naročiš državni, se pravi brezplačen, provizija za položnico je 30 centov. Mene za zdaj ta račun stane okoli dva evra na mesec, vstopnih stroškov ni bilo.
Kako je to primerljivo s cca 150 evri pri NLB? 24 proti 150?
Forum je zaprt za komentiranje.