Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nlb pay napačen pin

Nlb pay napačen pin

V nlb pay sem 4krat vtipkala napačen pin.

Zdaj ne norem več vstopati, zahteva, da vnesem davčno. Vendar se ne upam kar tako vnašati podatkov.

Kaj sedaj?

Res potrebujem pomoč. Nisem doma, na pay si zaklenem kartice, tudi onemogočim dvig na bankomatu.

Sploh ne morem do denarja.

Odgovor na objavo uporabnika
Prehitro površna, 21.04.2024 ob 11:22

Res potrebujem pomoč. Nisem doma, na pay si zaklenem kartice, tudi onemogočim dvig na bankomatu.

Sploh ne morem do denarja.

A na dežurno številko pa ne moreš poklicat ?  Ne vem kako imate to dogovorjeno, če pride do težav.

., 21.04.2024 ob 11:30

A na dežurno številko pa ne moreš poklicat ?  Ne vem kako imate to dogovorjeno, če pride do težav.

Nedelja je.

Aplikacija zahteva od mene, da jo ponovno na novo zaženem.

Pa se ne upam.

Seveda bo banka po treh napačnih vnosih pina zahtevala dodaten varnostni ukrep, v tvojem primeru davčno. A opcije “pozabljeno geslo” ali kaj podobnega nimaš?

zaščita, 21.04.2024 ob 11:40

Seveda bo banka po treh napačnih vnosih pina zahtevala dodaten varnostni ukrep, v tvojem primeru davčno. A opcije “pozabljeno geslo” ali kaj podobnega nimaš?

Ne. Ko grem na aplkiacijo pay se mi takoj pojavi…start activation….in potem naslednja stran, ko potrdim, se pojavi nova stran in zahteva davčno in telefonsko.

Pusti aplikacijo, najprej poglej Link in jih pokliči …

.https://www.nlb.si/varno-placevanje-nlb-pay

Za 2krat vem, da sem vtipkala narobe…znaki ob prvih, ko prehitro tikam, slabo vidim. Za 2krat pa niti prepričana nisem, da sem vtipkala narobe.

Piše, da moraš ob aktivaciji vnesti dš in telefonsko. Če si 3x vpisala napačen pin, se je kartica blokirala. Lahko jo odblokiraš, če greš na bankomat, vneseš pin in daš vpogled v stanje recimo in bo odblokirana kartica. Za aplikacijo boš verjetno morala še enkrat aktivirat. Imajo pa 34 urni kontaktni odprt, pa jih pokliči.

https://www.nlb.si/pay#tab-nlb-pay

Hvala. Bom šla na bankomat  da vidim, če bo šlo. Vidim pa preko klika, da je stanje ok.

Verjetno bo to mogoče šele jutri.

Pogosto menjam vrstni red, ali stisnem tipko pred ali za, če nisem res pozorna.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close