Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek nlb limit – koliko lahko dobim

nlb limit – koliko lahko dobim

moji prihodki so 370 evrov mesečno. Koliko limita bi lahko dobila in v kolikšnem času bi morala vrniti? Bi sploh lahko dobila limit glede na priliv?
Hvala?

Kakšni pa so to prihofki 350€? Sej je minimalc še 1x večji.
Drugač pa vem, da za plačo cca 700€ dobiš cca 1500€.

Kakšni pa so to prihofki 350€? Sej je minimalc še 1x večji.
Drugač pa vem, da za plačo cca 700€ dobiš cca 1500€.
[/quote]

Aja, imaš avtomatski limit al si ga pa pred iztekom podaljšaš.

Jaz sem enkrat še kot študent v Nlbju naredil tako da sem najprej v eni poslovalnici vzel Mastercard kreditno kartico, čez en teden ali mesec pa za isti limit v drugi poslovalnici še Viso kreditno. Sem rekel da rabim Viso ker grem v Južno Ameriko in jo tam bolj sprejemajo kot Mastercard. Mastercard naj bi ukinil pa ga nisem.

Možnost je tudi, da vzameš poleg prvih dveh kartic še neodvisno, Diners kreditno kartico. Iz izkušenj vem da da Diners največ limita. Z vsemi tremi karticami se da plačat na obroke.

V drugi banki mi niso hotli niti pod razno dat kreditne kartice brez 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} kritja limita v obliki varčevanja.

Kako pa potem to vrneš? Mislim, eni ste pa res…

Kako pa potem to vrneš? Mislim, eni ste pa res…
[/quote]

Vračaš po obrokih. Saj je lepo napisal, s karticami je možno tudi obročno odplačevanje na pet ali šest obrokov, torej če imaš dve kartici in obe postrgaš do konca, odplačuješ po 200 evrov na mesec.

Ja in pri takem poslovanju kmalu sledi osebni stečaj.

So to stalni prihodki od dela? Če ja, mislim da dobiš do 2,5 x, se pravi 925 € do 1 leta.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close