Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Njo za …

Njo za …

Lepo od tebe..he he..

Ma danes sem jaz vesel, da se nisem srečal z njo…:)))

Izkoristila je moja čustva do nje na najbolj pritlehen možen način.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Jaz sem tudi žalsoten včasih, še mene malo pocartaš in stisneš k prsom? :)) haha[/quote]

kdo te bo pa lovil pol okol k boš bežal hahaaaaa[/quote]

Hahahahahahahaha…hahahahahahahaha…hahahahahahahahaha…hahahahahahahaha…pa vidva sta rojena drug za drugega. :)))

ja itak da sva :)))))))

matjaž, od kje si ti?

Od kjerkoli je, ma da se dobita! :)))

Od kjerkoli je, ma da se dobita! :)))[/quote]

grem domov, ampak zanimalo me je kok bo zakompliciral z odgovorom :)))))

lep vikend vsem, pazite nase, naredite kej lepega sebi in komu drugemu

papa

Od kjerkoli je, ma da se dobita! :)))[/quote]

grem domov, ampak zanimalo me je kok bo zakompliciral z odgovorom :)))))

lep vikend vsem, pazite nase, naredite kej lepega sebi in komu drugemu

papa[/quote]

Matjažek, nič komplicirat. Samo na mejl ji pošlji uro, kraj in dress code, pa pride.

Aleksandra, lep vikend in obilo sončka tudi tebi. 🙂

Oprosti meni se ne zdiš nekaj posebno dober po duši, pač zaljubljen si bil oz. mislil si da si zaljubljen, kar je pravzaprav patetično.

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Oprosti meni se ne zdiš nekaj posebno dober po duši, pač zaljubljen si bil oz. mislil si da si zaljubljen, kar je pravzaprav patetično.[/quote]

Zakaj ne, Katenjka?

Meni je pa Spider prav simpatiko. 🙂 Je brez dlake na jeziku, svojeglav, utemeljen, a na koncu prav prijazen.

To pa je bolj vredno, kakor da se mi cukr po očeh lepi, ko berem kakšne osladne. 🙂

Utemeljen ni, je pa res iskren, to ga še rešuje. Prijazen?

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Ma danes sem jaz vesel, da se nisem srečal z njo…:)))

Izkoristila je moja čustva do nje na najbolj pritlehen možen način.[/quote]

Ko ti gre… znaš bit res tudi prijazen… in zabaven. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Prijazen, ker se trudi z efektnimi nasveti. 🙂

Aja, ShyGirl kdaj greva na šmarno goro? Do ponedeljka me ni v lj, kako pa imaš ti varstvo? Al pa greva s tvojim malim 🙂 🙂
Ej a bi midve tole malo javno objavili, mogoče še pride kdo pogledat. Sem tam nekje zasledila, da bi te Robi in Marko rada spoznala, mene pa menda ne 🙂 🙂

Ene 14 dni bom na orto zasedena (ta vikend grem na sankanje, naslednji v terme), tako da tisti naslednji vikend, 10/11 marec.

Greve same oz. brez mojega tamalega. Najini pogovori niso za njegova ušesa. :))

Ja, eni bi nas nekaj žensk radi spoznali, da vidijo kakšne smo v resnici filozofinje. 🙂 V bistvu se gre samo zato, da se javno še nasmejimo in ne samo izza ekrana. 🙂

Ja dajva organizirat srečanje javno na monu, ampak za vse, ki si želijo iti v dobri družbi na sončen, nasmejan klepet.

Ker če bo organiziran za samske, ne bo nobene zabave, ker ne bo o ničemer govora. 🙂

Določive kraj in okviren datum, pa obesive gor na mon. Sej lahko je tud kaj drugega, ne samo šmarna, no o tem bomo prepustili večini. 🙂 Ok?

Ne vem, kje je pisal kake efektivne nasvete. Tu in kam kako splošno resnico, to je pa tudi vse. Aja ne ni vse, še posplošene žaljive opazke, a si že pozabila?

Biti zaljubljen je patetično? Vsak dan nekaj novega zvem…:)))

In ko veš, več ne razmišljaš. Ker ni potrebe. Ker pač veš.
Prevladujejo podzavestni vzorci. Zato se to dogaja, da te lepo tlakovana pot zavede in pelje v pekel.
A v bistvu v tem le najdeš samega sebe. Saj te vodi del tebe, ki ga še ne poznaš in če si pozoren, se lahko iz tega marsikaj naučiš in spoznaš skrito resnico o sebi.

Kaj če bi se ti raje preselila nazaj na Ljubezenske nasvete in tam morila folk s svojo slabo voljo?

Ne, nisem tega napisala.

Ne sploh ne.

Glej, ne da se mi s tabo, že na Ljubezenskih sem imel vrh glave tvojih mentalnih akorobacij. Ignoriraj me, jaz bom pa tebe, vsi srečni.

Ne vem, kje je pisal kake efektivne nasvete. Tu in kam kako splošno resnico, to je pa tudi vse. Aja ne ni vse, še posplošene žaljive opazke, a si že pozabila?[/quote]

V večini kar sem z njegove strani prebrala, je bilo efektivnega, seveda ne vse, kakor tudi z moje in še čigave druge strani ne. 🙂

Posplošene žaljivke in opazke? Vem samo za eno, na temo južnjakin. :)Ampak, ok, smo ugotovili, kaj točno je mislil. 🙂

Zakaj bi pa naj bila slabe volje? Sploh nisem. Če bo Robi rekel, naj neham pisat, bom nehala. Podkupi ga 🙂 🙂

Jaz imam za razliko do tebe mnenje, ki ga znam tudi zagovarjati.

Ti se obračaš po vetru, enkrat je tako, potem tako, potem še zanikaš napisano..

spider = mariborčan 🙂

Ne vem, kje je pisal kake efektivne nasvete. Tu in kam kako splošno resnico, to je pa tudi vse. Aja ne ni vse, še posplošene žaljive opazke, a si že pozabila?[/quote]

V večini kar sem z njegove strani prebrala, je bilo efektivnega, seveda ne vse, kakor tudi z moje in še čigave druge strani ne. 🙂

Posplošene žaljivke in opazke? Vem samo za eno, na temo južnjakin. :)Ampak, ok, smo ugotovili, kaj točno je mislil. :)[/quote]

Posplošene žaljivke in opazke? Vem samo za eno, na temo južnjakin. :)Ampak, ok, smo ugotovili, kaj točno je mislil. :)[/quote][/quote]

Ok, pa naj je Spider mariborčan. 🙂 Zame ni zgrešena oseba.

Pa ne še eden, ki bi me skušal podkupiti. 🙂
Težka bo…Pa če mi šenka kakšnega X6, dvomim, da bi Katenjki povedal, da ne sme več pisati.

Jaz se raje vprašam, kaj je tistega na nekom drugem, da ga ne morem prenašati.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close