Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Njo za …

Njo za …

Ne zaveda se, ker to mu je v krvi. :))))

No vidiš Ondrink, se ni samo meni nekaj posvetilo. :)))

Ja in če je?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ja in če je?[/quote]

naj tako pač pove, naj ne poneumlja folka okol sebe

sploh, ker se ima za intelektualca bi človek pričakoval mal več od njega

in kot tak kvaliteten tip, da nima s kom kozarca vina spit…. no ja, mel hecno, a ne

Ja in če je?[/quote]
Ja, ne vem, prej se je ven vlekel, da ni. Mutna posla.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ja in če je?[/quote]
Ja, ne vem, prej se je ven vlekel, da ni. Mutna posla.[/quote]

Mutna, 100%! :)))

Itak pa nas ta Ondrink zajebava in se nam reži, kok smo tupi in glupi. 🙂

On je zaseden moški, ki preizkuša vred z menoj, a bomo bejbe ugriznile v njegovo vabo. 🙂

Veš, Ondrink, saj si res samske ženske želimo nekoga spoznati, ampak za to pa se ne bomo spuščale na tako nizek nivo. 🙂

Ja, ne vem, prej se je ven vlekel, da ni. Mutna posla.[/quote]

On je zaseden moški, ki preizkuša vred z menoj, a bomo bejbe ugriznile v njegovo vabo. 🙂

Veš, Ondrink, saj si res samske ženske želimo nekoga spoznati, ampak za to pa se ne bomo spuščale na tako nizek nivo. :)[/quote]

He, he, res se kar za glavo držim, kakšne teorije in zarote ste napletli. Nekje sem celo prebral, da se imam za intelektualca ali tako nekako. 🙂 Ni vsak z univ. izobrazbo že intelektualec; vsaj v mojih očeh ne. Nobenega posebnega ozadja ni za tem mojim “nespodobno provokativnim” povabilom, le želja po prijetni ženski družbi ob kozarčku vina. Ja, in zakaj kulturen človek ne bi mogel uživati tudi ob takem načinu druženja, brez avanturističnih aktivnosti?! Mogoče sem se res malo nerodno izrazil – sprejmem kritike. 🙂

v bistvu si si res za vse sam kriv

-oglas izpod kritike, upam da si ugotovu, iščeš nekoga za pijačo
-ok poveš kao da si samski in kok si star
-začnejo se ugibaja, ti si modro tiho, potem razložiš da bi se intelektualno pogovarjal, da se ne bi branil pa tut česa drugega

če bi mel kake bolj normalne namene bi v štartu popravil tale svoj oglas, tko pa te je pa vse skupi zabavalo in na vsake tok časa si se mal vmešal

srednjih poti ni: al iščeš družbo, al iščeš avanturo, al pa resno vezo in če pri 36-ih ne veš kaj bi rad……

Veš, Ondrink, saj si res samske ženske želimo nekoga spoznati, ampak za to pa se ne bomo spuščale na tako nizek nivo. :)[/quote]

He, he, res se kar za glavo držim, kakšne teorije in zarote ste napletli. Nekje sem celo prebral, da se imam za intelektualca ali tako nekako. 🙂 Ni vsak z univ. izobrazbo že intelektualec; vsaj v mojih očeh ne. Nobenega posebnega ozadja ni za tem mojim “nespodobno provokativnim” povabilom, le želja po prijetni ženski družbi ob kozarčku vina. Ja, in zakaj kulturen človek ne bi mogel uživati tudi ob takem načinu druženja, brez avanturističnih aktivnosti?! Mogoče sem se res malo nerodno izrazil – sprejmem kritike. :)[/quote]

Bravissimo! 😉

Hahahahahahahaha…verjamem, da se smeješ, ker veš, da ti ne moremo dokazati, da je v resnici tako, kot si mislimo. 🙂

Fool me once, shame on you. Fool me twice, shame on me. 🙂

Mislim, svaka ti čast, drink on me! 🙂

Aleksandra ve, njo poslušajte. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Imam skrajno negativno izkušnjo, da sem na netu spoznal žensko, za katero sem mislil, da je super, mi je pa samo tlakovala pot v pekel. Potem je sociopatka krivdo še meni pripisala.

Lahko na kratko opišeš to izkušnjo?

Ne, nočem več pogrevat tega.

Imam skrajno negativno izkušnjo, da sem na netu spoznal žensko, za katero sem mislil, da je super, mi je pa samo tlakovala pot v pekel. Potem je sociopatka krivdo še meni pripisala.[/quote]

Spider bodi pošten in priznaj najprej sebi, potem pa še ostalim, da se ti pač ni izšlo. Da si se zaljubil, na drugi strani pa ni bilo željene reakcije. Sem te brala takrat in glede na to, kaj in kako si pisal, je bila dotična gospodična gotovo vesela, da se nista srečala, ker si bil res nesramen. Preko vseh mej. še zdaj cel narod pljuvaš zaradi te izkušnje.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ja spider, tisto je blo tko res na meji za kako institucijo…..

Se pravi, da še nisi predelal. Slaba vest?

Imam skrajno negativno izkušnjo, da sem na netu spoznal žensko, za katero sem mislil, da je super, mi je pa samo tlakovala pot v pekel. Potem je sociopatka krivdo še meni pripisala.[/quote]

A res…uuuu…no to pa ni fajn…

Ja jaz sem tudi narajmala na enega zmešanca, ki mi je potem še pošiljal mms-e če so mi všeč njegovi novi krokodilji čevlji, pa me klical ob 3h zjutraj, da ima mama jutri rojstni dan in da je pozabil kupiti darilo, pa mi pošiljal slike žensk da si pobarvam in postrižem lase kot te ženske,…
Če kdo to bere, ne more verjeti, itak, če še jaz komaj verjamem, da se mi je to zgodilo.

Ampak, glej, moja prijateljica, kuharica, v Avstirji je preko neta na temo receptov spoznala moškega kuharja iz Avstralije pred nekaj leti. Potem je ona odšla v Avstralijo na neko kuharsko tekmovanje, ga spoznala…on nekajkrat obiskal njo…ji zrihtal službo v Avstraliji…ona se tam preselila…zdaj pa imata svojo restavracijo in dva navihančka. 🙂 Pa sta se videla vsega skupaj 20x, al nekaj takega. 🙂 No, za to pa jaz ne bi imela jajc, da se preselim k tipu, ki sem ga 20x v življenju videla. 🙂 Ampak, očitno ji je bilo usojeno meni pa…let destiny decide… 🙂

jaz mislim, da veš takrat ko je pravi

TO JE EDINA IN NAJVEČJA RESNICA, ki nam jo vedno pove naš notranji glas…od nas pa je odvisno, ali jo bomo sprejeli ali zavrgli, kot tudi to edinstveno priložnost, ki nam jo daje ta prava oseba.

TO JE EDINA IN NAJVEČJA RESNICA, ki nam jo vedno pove naš notranji glas…od nas pa je odvisno, ali jo bomo sprejeli ali zavrgli, kot tudi to edinstveno priložnost, ki nam jo daje ta prava oseba.[/quote]

Notranji glas ni nezmotljiv. Preverjeno.

TO JE EDINA IN NAJVEČJA RESNICA, ki nam jo vedno pove naš notranji glas…od nas pa je odvisno, ali jo bomo sprejeli ali zavrgli, kot tudi to edinstveno priložnost, ki nam jo daje ta prava oseba.[/quote]

Notranji glas ni nezmotljiv. Preverjeno.[/quote]

Škoda, ker ga ljudje ne znamo vedno interpretirati v pravem trenutku. Vedno se zavemo kasnje in se spomnimo: “…pa saj sem že od vsega začetka vedel/-a…”.

Natanko tako. Meni je notranji glas ves čas govoril “idi stran, dokler je še čas, ker te bo samo izkoristila”. Ampak sem pač po duši dober človek, pa vredu se mi je zdelo..

bom te potolažla, revček ti moj :))))

A ni zanimivo, ker ljudje najmanjkat svoj notranji glas sprejememo, kadar se sprašujemo za osebo v ljubezni?

No, jaz ko ga enkrat in edinkrat nisem poslušala, sem doživela na podlagi zakona o privlačnosti uresničitev svojega strahu, ki me je stal…uh…pa še kako grdo in težko…

Zaradi tega pa mogoče rabim čas da zaupam moškemu, posebej preko dopisovanja, ker moram prvo zaupati sebi, svojemu notranjemu glasu.

In izkazalo se je, da zaradi tega ne delam več usodnih napak, kot sem jo naredila takrat.

bom te potolažla, revček ti moj :))))[/quote]

Jaz sem tudi žalsoten včasih, še mene malo pocartaš in stisneš k prsom? :)) haha

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

bom te potolažla, revček ti moj :))))[/quote]

Jaz sem tudi žalsoten včasih, še mene malo pocartaš in stisneš k prsom? :)) haha[/quote]

kdo te bo pa lovil pol okol k boš bežal hahaaaaa

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close