Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Njo za …

Njo za …

sej to sem mislila da pove kakšen rang ženske rabi.

tista ki spada pod pivo al vino al žganje al vse sam da se pije :)))))))

Starost nekako med 30 in 44…
Seveda bi želel urejeno,kulturno, resno osebo, razgledano – zmožno klepeta in debate.[/quote]

včeraj si pozabu odgovort 🙂
vprašala sem, ali pričakuješ, da samo sedi in pije, ali imaš še kaka druga pričakovanja*?

Seveda bi želel urejeno,kulturno, resno osebo, razgledano – zmožno klepeta in debate.[/quote]

dej no dej če bi tako babnco hotu bi to od začetka povedu.

sej se bo že našla kaka alkodama tko da ne bosta zgubljala besed in si bosta ko klade padla drug drugmu med noge.

včeraj si pozabu odgovort 🙂
vprašala sem, ali pričakuješ, da samo sedi in pije, ali imaš še kaka druga pričakovanja*?[/quote]

Pričakujem nič – morda le kakšno dobro in zanimivo debato. Če pa se iz takega poznanstva razvije kaj več, tudi prav. Nimam nič proti.

Najraje vino, če že smem izbirat…

sej se bo že našla kaka alkodama tko da ne bosta zgubljala besed in si bosta ko klade padla drug drugmu med noge.[/quote]

Ni namen druženja pasti si drug drugemu med noge!!

Namesto da razglabljaš raje povabi direktno eno od punc ki ti na tvojo temo pišejo.

Da bodo vedle da obstaja tud direkten ded!

sej se bo že našla kaka alkodama tko da ne bosta zgubljala besed in si bosta ko klade padla drug drugmu med noge.[/quote]

Ni namen druženja pasti si drug drugemu med noge!![/quote]

aja sej res sem pozabila…alko pa to…no pol pa: vržt med noge! :)))

Sramežljivo sem povabil, ampak ni odziva…

Ni namen druženja pasti si drug drugemu med noge!![/quote]

aja sej res sem pozabila…alko pa to…no pol pa: vržt med noge! :)))[/quote]
Niti “pasti niti vržt”. Ne eno ne drugo…:)

Sramežljivo sem povabil, ampak ni odziva…[/quote]

Ja zajebal si s tem povabilo na alko a ne. Drugič napiš kavo. Potem pa četud šampanjc pijeta. 🙂

Jaaah prepričaj da si v resnici fajn ded pol pa se lahko poleg Sramežljivke še kakšna fejs buba javi.

Ja zajebal si s tem povabilo na alko a ne. Drugič napiš kavo. Potem pa četud šampanjc pijeta. 🙂

Jaaah prepričaj da si v resnici fajn ded pol pa se lahko poleg Sramežljivke še kakšna fejs buba javi.[/quote]

Ja, saj… Menda imaš prav. Če človek napiše, da vabi na alkoholne užitke, pa te že vsi imajo za alkoholika. Vsekakor prehitro in preveč splošno sklepanje!

na terenu je – jutr boš realiziral :))

Jaaah prepričaj da si v resnici fajn ded pol pa se lahko poleg Sramežljivke še kakšna fejs buba javi.[/quote]

Ja, saj… Menda imaš prav. Če človek napiše, da vabi na alkoholne užitke, pa te že vsi imajo za alkoholika. Vsekakor prehitro in preveč splošno sklepanje![/quote]

če bi pa sramežljivko rad pol pa rabiš poleg žganja še sedem palčkov in princa ker gospodična živi v pravljici in čaka na princa na belem konju. :)))

človek kje si glih sramežljivko najdu od celga foruma a eno temo nižje se na daleč vidi da gre za pravljično sneguljčico! :)))

Ne ne, če pije alko, je čist prav, da je tak napisal. Sicer mu bo tak vsaka, ki ga ne pije, pobegnila, še preden naroči pijačo. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ej ti – pa povej ženskam, a potem vse samske ženske živijo v pravljicah? Ronka, Aleksandra, Sramežljivka in ne vem katere ženske s spodnje teme na zmenke.

Ženske so same, si izpovedujejo, se hecajo, si svetujejo…haaaloooo, a potem so zaradi tega zmešane al kaj???

Verjetno si kar mal ljubosumna da je Sramežljivko povabil, ker očtino bi bilo isto če bi povabil Ronko, Aleksandro…ker ni povabil TEBE.

Ondrink – ti kar pogumno naprej in povabi tisto, ki je tebi pri srcu in ne oziri se na to kaj drugi pišejo!

lepo napisano…
men osebno se je fajn smejat, mal se sprostit tle, veseli me, da so tut kakšne neobremenjene ženske tle. lepo je, če se zna človek nasmejat tut svojim neumnostim in situacijam.

realno življenje pa navadno nikjer in za nikogar ni pravljica.
vse imamo službe, obveznosti in vse to znamo in zmoremo tudi same, ja. ravno tako ali pa še bolje kot moški in če je to tisto česar se dragi moški bojite, potem naj vas bo strah.
večina vas bi se izgubila, že, če bi bili sami z otroki, kaj šele ob kakih drugih situacijah.
dejstvo je, da večina tipov še svoje položnice težko plačuje, zato ni res, da iščemo nekoga, ki bi plačeval naše… in podobne klobase s katerimi se prepričujete, da smo zmaji, ki prežijo na vas. tipov s tako miselnostjo nobena zrela ženska ne mara. ste samo prestrašeni odrasli otroci in to je edini razlog.
pameten in samozavesten moški se upa lotiti vsake ženske.

I got a hangover, wo-oh!
I’ve been drinking too much for sure
I got a hangover, wo-oh!
I got an empty cup
Pour me some more 🙂

Stari to si ga orenk pihno mimo. Dam se ne sprašuje, če bi se šle nalivat s tabo. Kako pa to zgleda 🙂
Rajši drugič to zakamufliraj v kako svečano večerjo 🙂

To pa res…Ženske pišejo, da imajo rade iskrene moške. Če pa si iskren pa včasih tudi ni dobro…:)

lepo napisano…
men osebno se je fajn smejat, mal se sprostit tle, veseli me, da so tut kakšne neobremenjene ženske tle. lepo je, če se zna človek nasmejat tut svojim neumnostim in situacijam.

realno življenje pa navadno nikjer in za nikogar ni pravljica.
vse imamo službe, obveznosti in vse to znamo in zmoremo tudi same, ja. ravno tako ali pa še bolje kot moški in če je to tisto česar se dragi moški bojite, potem naj vas bo strah.
večina vas bi se izgubila, že, če bi bili sami z otroki, kaj šele ob kakih drugih situacijah.
dejstvo je, da večina tipov še svoje položnice težko plačuje, zato ni res, da iščemo nekoga, ki bi plačeval naše… in podobne klobase s katerimi se prepričujete, da smo zmaji, ki prežijo na vas. tipov s tako miselnostjo nobena zrela ženska ne mara. ste samo prestrašeni odrasli otroci in to je edini razlog.
pameten in samozavesten moški se upa lotiti vsake ženske.[/quote]

Neverjetno, kakšna poglobljena debata se je razvila iz enega piškavega povabila na drink – res morda malo preveč direktnega in provokativnega. Ampak res ni bilo mišljeno kaj drugega, le želja po iskrivi debati, dobri družbi, preganjanju dolgega časa, v spremljavi z dobro kapljico – ki je lahko, nič ne rečem, začetek bolj intimnega znanstva in druženja. Slovenci, no v tem primeru še zlasti preljube Slovenke, polne takih ali drugačnih predsodkov, človeka po pričakovanju seveda najprej okarakterizirajo za alkoholika, z namenom “razširjevanja” ženskih nog. Pač, kakor vam je drago. Vsak ima pravico do svojega razmišljanja, seveda. No, mimogrede, cenim samostojne, odločne in neodvisne ženske, ki zmorejo brez moške pomoči; Poznam namreč tudi take, ki žal, ne znajo polno in osrečujoče živeti brez moškega spremljevalca – četudi je ta še tak ničvrednež, čez plot skakalec, neodločnež, otročaj in bognedaj celo alkoholik. No, glavno da se lahko pohvalijo, da imajo partnerja in s tem potrdijo svoj neredko načeti “ego” – da jih le nekdo mara, verjetno! Sramežljivko sem povabil zato, ker sem v prejšni temi videl, da ne zbere poguma udeležiti se tistih slavnih nebotičniških “speedatov”; morda bi lažje sprejela povabilo na drink. Seveda pa vabljene tudi druge, da ne bo kakšnih zamer, hehe…:)

Sory, ampak nobena ne bo šla s tabo, odkar si omenil ta alkohol. Pa kaj ti je? Zakaj rabiš alkohol? Kaj bi rad skril? Veš, da te ženske skužijo čas posla. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

tip omenja intelektualne pogovore, ampak glede na oglas, ki ga je napisal…. ne vem no……mogoče bi bil višek tega, da bi pila kako boljše vino kot dobrovoljček :))

v času prihibicije pa nalivanje nekje in pol dama ne sme vozit in lej ga zlomka, slučajno on stanuje v sosednjem bloku…,
dobr po srcu, da ji ne bojo vzeli vozniške…

pa ti si pravi humanitarc, štajerc, čestitke res :))

mogoče ti veš zakaj gre pri tvojem oglasu, zato boš pil verjetno kr sam, al pa s kakšno iz naslova “minulega dela”, v koker boš pa želel, da bi kakšna dejansko šla s tabo, boš moral pa oglas napisat za žensko, ne zase

temu bi rekla naravna selekcija…

Dragi Ondrink 🙂

če bi iz tvojega prvega posta razbrala spoštljivo povabilo, bi se mogoče odzvala na to, da bi s teboj še kaj se zaklepetala in te prvo on-line spoznala.

Na prvo srečanje se vabi na kavo, pijačo, večerjo, na Rožnik, na rolerje…nikakor pa ne na deci, dva…

Recimo, če bi se vključil na mojo temo “Speed Dating” in bi z menoj “klepetal”, bi lahko razvila željo, da se spoznava osebno.

Verjetno si prebral, da smo se tako spoznali 4 krasne osebe, od katerih je ratal 1 srečen par (pa čeprav sta se dva izmed nas dobivala na nekih zmenkih “bi…pa ne bi”) .

Pa ne gre se zato, da samske ženske iščemo edino in samo partnerje. Iščemo tudi nova poznanstva in prijateljstva, ki bi začinila naša življenja.

Pa vendar, če bi se v primernem času spoznala in se zaklepetala o vinih, bi ti izdala, da mi je užitek, da se v pravi priliki dobim s pravo osebo na kozarčku ali dva mojega najljubšega Traminca ali Roseja…kot to počnem s prijatelji, ki se dooolgooo časa ne vidimo in se vidimo v znak našega prijateljsta… In takrat bi se odzvala tvojemu povabilu…kot tudi vsaka druga ženska, ko bi se med vama stkala tista “nevidna vez”…

drinker, sramežljivka ima 4 letnga froca tako da ta že ne bo za tvoj rang popivanja 🙂

nimaš si kej za pomagat drinker zdej ko so te pa razkrinkal pa si stisnu rep med noge he he

Ne bom za njegov rang popivanja zato, ker je moj tamavček zanj “odvečni tovor”. :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close