Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Njo za …drink

Njo za …drink

Mariborčan bi rad spoznal zgovorno in simpatično damo za drink. Če rada kaj spiješ, te vabim na kozarček (golobm1@yahoo.com)

http://med.over.net/forum5/read.php?124,7416911

in še nekaj drugih linkov

se nobena ne oglasi al kako ?

Zgovorna sem, simpatična tudi upam, da sem, dama sem tudi menda. Spijem cca. 2 l na dan, včasih več, včasih manj.
Nisem pa iz MB, bo vseeno ok?
Koliko si pa star?

Star 39… Bo ok…ni panike…Javi se na mail.

Samo jaz sem pa 27 stara.

Ne vem v čem je tvoja starost problem? Važno je, da si polnoletna, ker ONMB35 vabi na drink; mislim no, da človek potem ne bo imel še problemov, če se kakšna mladoletnica javi.:)))

Premlada sem :).

Jaz bi tudi rabila kako tako družbo za it na drink, sem pa iz okolice MB, 46 let. Z veseljem grem na kak klepet. Si tudi za ples Mariborčan?

Pol pa počakaj, da odrasteš. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Sorry, jaz sem že odrasla.

Pol pa počakaj, da odrasteš. :)[/quote]

Načeloma sem tudi za ples. Javi se na mail, če si resna…

Foxtrot in te variante?
Se kje to pleše v MB?
Sem bolj nova v okolici MB pa še ne poznam nič. Se mi pa zelo pleše.

Nehite ga zajebavat, sej sta skoz ene in iste, k se najprej kao javite, pol pa natrosite kup nemogočih pogojev in vprašajev, da tipa mine in dobi (upravičen) občutek. da so tle same nepotešene **** (velja za tiste, ki nimajo stalnega nicka)

Ja in potem se še tiste, ki so potešene, počutijo nepotešene. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tale MB je stari znanec, pogosto tu gor prosjači ženske, da bi šle popivat z njim.

Krivokljun, jaz čisto resno iščem nekoga za plese pa za kaj spit. Pa ne mislim žurov v diskih, ampak tako prave plese, kjer se kulturno obnaša, se ne popiva, spije kvečjemu kak kozarec, ne pa zapija.

Pa kaj misliš, da ti bo res katera nasedla MBčan?
Stare fore.
Zato se pa norčujejo iz tebe.

Zakaj nasedla? Iščem točno to, kar piše… Za drink in klepet…

Zakaj nasedla? Iščem točno to, kar piše… Za drink in klepet…[/quote]

ok, ampak na vsa tvoja vabila do zdej…… kaj se je pa s tem zgodilo?

Pa dobro, saj verjetno ni samo en mariborčan na tem svetu, ki bi rad spoznal kako žensko preko MED-a. Pustite človeka, če sploh ne veste, kdo se skriva za nickom. Na podlagi enega primerka obtoževat vse, ki se ti zdijo podobni temu primerku je rahlo primitvno oziroma nepotrebno.

On, resni iskalec, bi kaj več o sebi napisal. Starost je recimo zelo pomemben podatek, ki si ga potem kasneje navrgel. Za klepet je tudi pomembna tema, torej je pomembno s čim se ukvarjaš, o čem bi se rad pogovarjal. Recimo ona je čisti kulturnik, ti čisti športnik in potem bo en o smučanju, nogometu, drug o umetnosti…

Več o sebi seveda rad napišem preko maila…

skriva se nekdo z istim mailom kot že v ene x temah

Aha dobro, potem pa kar po njem. :S

🙂

Marko, poglej Aleksandrine linke.
Če pa bi bil nov, saj menda ne misliš, da katera išče tipa, da ga bosta skupaj cukala :).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close