Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Njivice – otok Krk

Njivice – otok Krk

Septembra se z dvema majhnima otrokoma odpravljamo v Njivice. Preko interneta sem izbrskala kar nekaj apartmajev (z naslovi in tel. številkami) in karto mesta, zanima pa me, kje je plaža bolj primerna za otroke – na to stran proti kampu ali na drugi strani mesta? Pred leti sem bila 2x v kampu, tako da vem, kakšna je plaža tam, vem tudi kako izgleda plaža pred hoteloma v centru mesta, nikoli pa nisem bila na drugem koncu mesta…

Hvala za kakršnekoli informacije in izkušnje!

Je kdo bil letos v Njivicah? Je voda čista? Kaj pa zasedenost apartmajev?

LP, L.

Pozdravljena!

Mi smo se samo peljali skozi Njivice od centra naprej je bila krasna plaža. Malo naprej pa je bila še ena napol v senci in napol na soncu. Do tja so se vozili z avtomobili ampak za otroke so bile primerne, morje je bilo čisto in plaža prav tako. Tako je bilo v začetku avgusta sedaj pa ne vem kako je tam. Mi bomo šli drugo leto sigurno tja,

Na koncu , se pravi stran od kampa, ce imate apartma v blizini je zelo lepa in dokaj velika. droben pesek. Tako je tudi takoj pod hotelom in tudi blizje kampa. V samem kampu pa so bolj kamenja, če imate avto je vseeno, en dan greste na sprehod ob obali ene 2 urici sem in nazaj, pa si boste lahko vse ogledali in se odločili.

primož

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close