Najdi forum

njami kosilo

Kaj boste pa danes dobrega pripravile vašim najdražjim za kosilo?

Mi imamo mleto meso v omaki z veliko paprike in korenja, špagete in radič s krompirjem. Po kosilo se sladkamo s sladoledom in/ali lubenico.

Jutri mi kuha tašča, za četrtek bom pa kakšno vašo idejo porabila.

Šmorn in kompot

moja najdražja (hči) si danes želi
– jabolčni štrudel.

za kosilo pa špagete z omako + solata (kumarice)

za jutri pa čufte + pire + solata + punč kocke

Pri nas pa po Oustu diši, smo že vse ribe pojedel. Hihihi, ne bom več.

Ješpren, filana paprika, segedin (tudi poleti zelo paše), lasanja, kakšni zrezki v omaki z raznimi prilogami itd. itd. itd.

enim je pa res dolgčas…..

Verjetno novi krompir in osliča za otroka in moža, jaz bom pa kumaričjo solato z krompirjem. Jutri imam pa namen lazanjo narest.

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Sem na dopustu.

Ker naši družinski člani prihajajo ob različnih urah domov, sin pride ob 13., hči gre ob 14. delat, mož ob 17. uri pride domov…….. je težko kuhati nekaj, da bo sveže in toplo.

Zato danes kuham že uro in pol goveji golaž. Tam se lepo kuhlja, jaz pa vmes samo premešam.(pa lenarim) Zraven pa bodo peresniki in solata.

Bašta, dovolj za danes.

Šitake s piščančjim mesom, široki rezanci, zelena solata, sladoled

zajtrk: misliji z mlekom
kosilo: tajski noodles + zelenjavca + jajček + če bi mela pršut, bi ga dodala
večerja: pišč.prsa, mal sirčka

http://www.mojirecepti.com/recept/nabodala-iz-mletega-mesa.html

Mi smo pa danes lubenico, bučno juho s karijem, čolničke iz paprike polnjene z mešanico mletega mesa, ajdove kaše in paradižnika, radič

LOL

:-))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close