Nivo vode v raztezni posodi hladilnega sistema izginja pri hitrejši vožnji
Pozdravljeni,
Imam en velik problem in sicer gre za vozilo Peugeot 307.,2.0.disel,ki mu pri hitrejši vožnji odteka voda iz sistema,vožnji nad 110.km medtem,ko pri normalni vožnji do 100.km/h ni nič zmanjkovanja vode.
Avto je bil pred 2.mesecema na original Peugeot pooblaščenem servisu,kjer so mi naprej zamenjali vodno črpalko in zobati jermen in ker je prej avto vsak dan vozil izključno po avtocesti po 200.km/na dan in je bilo potrebno dolivati vodo sedaj ne vozi več po avtocesti a napaka kje naj bi voda izginjala je še vedno nerešena in bi jo želel pred hladnimi dnevi,ki prihajajo odpraviti saj bi jo dal odpraviti na pooblaščenem servisu a tam precej tipajo v temi in bi mi zaračunali za takšno popravilo 1.000.euro,kar se mi zdi preveliko glede na tole,da avto z tole okvaro vozi že nekaj mesecev in nekaj tisoč kilometrov je naredil in res ne bi rad,da bi me žejnega peljali preko reke in na meni mastno zaslužili in delali morda še nekaj,kar sploh ni narobe.
Pravto je oljna šibka brez sledi vode ali pene in tudi raztezna posoda nima,če pogledaš vanjo znakov olja,da bi plavalo na vrhu vode,da bom zelo vesel kakšnega konkretnega in uporabnega nasveta še posebej nekoga,ki se spozna na disel motorje ali morda nekoga,ki je takšen problem že imel in ga je in kako uspešno rešil.
Lp, Gregor
Voda odteka tako,da se ne vidi,da ne vem ali kje pri kakšnem spoju gumi cevi ali gre morda,kot mi je nekdo dejal v izpušni kanal ali kam – ne vem,ker ni opaziti in posrečeno je,da sedaj,ko se vozim po lokalnih cestah največ 100.km/h se niti lučka na amarturi ne prižgi ali občasno,ko prižgem motor in speljem mi javi,da je nivo vode nizek na kar po 100-200.m vožnje ugasne ali zadnje dni sploh se ne prižge,da predvidevam,da pri počasnejši vožnji zelo malo odteče vode iz sistema medtem,ko pri višjih hitrostih nad 110.km – 150.km/h je na 6.km avtoceste izteklo tudi po cel liter vode.
Olje je vredu vsaj po šibki in zamašku sodeč.
Motor tudi ne kadi,vžiga vredu in enako poraba je nizka.
To nameravam tudi narediti glede na tole,da sem avto dobil FREE v uporabo bom namenil denar za popravilo tega in ga še vozil kar nekaj časa glede na tole,da se vozim samo na kratke razdalje in niti 12.000.km na leto ne prevozim se mi zdi tole bolj smoterno,kot pa dati nekaj 1.000.euro za novejši avto,ko pa se vozim po slabih cestah čeprav asfaltiranih in ta avto je drugače vzdrževan.
Hvala lepa za nasvet in mnenje.
Lp, G.
Avto sem res dobil od moje bodoče žene ima ona zdaj novega,ker se vozi dosti dlje od mene v službo in to še v drugo državo in potrebuje vredu ispraven in varen avto,ker je tale drugače vredu in zame,ki ne naredim veliko km je ta Odlična Izbira v primerjavi s prejšnim.
Pri dveh servisih sem se že pozanimal in je posrečeno,da je razlike med njima,kar med 200-300.euro.
Se nameravam še pri 3. in potem pade odločitev katerega izbrati in seveda takšnega z računom,da če je kaj narobe imaš vsaj možnost reklamacije,kar pa žal pri svojem,ko sem ga najprej dal preko kolega Home Made Mehaniku popravljati sem imel zelo slabo izkušnjo in sicer pri altenatorju mi je zamenjal samo jermen,ki je zdržal 3.000.km in potem odpovedal,da je AMZS avtovleka me odpeljala na pravi servis kjer sem menjati moral še enkrat nov jermen in napenjalec,ki bi se lahko že prvič zamenjal,če bi bil tale domači mehanik si pripravljen vzeti pol urice časa več ne le 5.min za jermen in tako je nekaj,kar bi stalo material 80.euro in kao poceni delo 10.euro = Skupaj recimo 90.euro stalo na koncu 30.euro + 140.euro = 170.euro in kaj sem profitiral tako NIČ in še z kolegom sva se pošteno besedno udarila a je vseeno zagovarjal mehanika – saj je vredu naredil to,kar je a bil je površen in len,ker mi bi moral pogledati zavore zadaj,če so še OK in kolesne ležaje in je rekel,da so a ko je bil avto čez 2.meseca na servisu v delavnici – kolesni ležaji so že pošteno žvižgali je bilo vidno,da zadnjih zavor sploh ni niti pogledal a je rekel vse je OK in če nimaš res nekoga,ki mu lahko zaupaš,da vredu dela doma potem je bolje vsaj iz mojih izkušenj obiskovati servisne delavnice,ker tisto KAO POCENI,PRIHRANIL BOŠ se na koncu izkaže,da je še dražje od original servisa.
Preveril sem na 2.pooblaščenih servisih kjer je bilo servis A – okoli 1.000.euro
servis B – z popustom,ker je avto starejši od 7.let naj bi bil popust na delo 13% in bi skupaj z materialom zneslo med 500-600.euri od tega je material tesnilo glave cca 50-60.euro in brušenje glave motorja 50-60.euro potem pa verjetno še antifriz cca 3-5.litrov in morda še kaj…
Servis 3.katerega sem izbral in bil je to pred leti prodajalec in pooblaščen serviser za vozila Peugeot pa je iz tistih 300-400.euro,ki naj bi predstavljalo samo delo ali ne vem koliko je to v urah,če vzameš uro dela recimo 50.euro – kar 8.ur ven dobiš.
Tale servis 3 mi je rekel,da bi naj delo zneslo 150-200.euro,če dodam še tesnilo glave motorja,brušenje glave in antifriz potem ne bi smel priti preko 400.euro.
Danes gre avto v delavnico in ti povem kaj več v naslednjih dneh.
Sedaj sem opazil,da je tudi v raztezni posodi že opaziti olje na vrhu vode – upam,da ne bo še kaj zraven našel ali kaj na batih ventilih ali da ni glava motorja počena,ker potem ne vem,če bom imel tudi tukaj dovolj 1.000.euro.
Ko bom vedel več – kako in kaj v naslednjih dneh napišem več o tem.
Lp, G.
Ojla,
Napaka na avtu,ki je povzročala uhajanje tekočine je sedaj odpravljena in bilo je tesnilo na glavi,katero je spuščalo in zdaj je zamenjano in motor ponovno deluje OK,vredu in brez težav oziroma brez tega,da bi mu iztekla voda iz sistema pri vožnji nad 110.km/h.
Cenovno je zadeva prišla vse skupaj 440.euro z materialom.
Kajti v motorju je novo olje 5-40W,nov oljni filter in nova hladilna tekočina na minus 35.C
Tudi račun sem dobil.
Oba pooblaščena servisa Peugeot bi tole opravila precej dražje – prvi za 1.000.euro in drugi za 600-700.euro,da je bolje poiskati mehanične delavnice,ki dobro delajo ali pa bivše pooblaščene servise določene znamke,ki imajo znanje in še urne postavke so po 100% cenejše in tudi pri njih dobiš popust na material 10%,da pri original servisu so popusti na material in na delo in na starost vozila in še vedno je znesek precej višji…
Hvala lepa vsem za nasvete in mnenja.
Lp, G.
Odkrito povedano ne vem ali bi sam tesnilec pomagal pri vsej zadevi in uspešno odpravil težavo?!
Nisem poskusil tega najprej,da je zelo težko odgovoriti – morda kakšen poznavalec motorjev to bolje ve ali to je bila ideja avto posrednika – prodajalca rabljenih avtomobilov,ko sem ga najprej enkrat obiskal preden sem odločil avto obdržati in da ga on vzame takšnega za 1.000.euro in bi on to storil,ter ga potem tako prodal naprej.
Po besedah avtomehanika,ki je tole popravil so bati še vsi ok in tudi kompresija je solidna,da na mojo srečo je motor ni skupil oziroma ne bati ne sami cilindri.
Zapeljal sem se tudi na avtocesto od Maribora in Graza in Nazaj in motor je dosegel 180.km/h na števcu – morda bi še šel več ampak na njihovi avtocesti sem to raje poskusil za krajši čas vožnje a do 150.km/h na uro se je zavrtel brez težav do 180.km/h to je že malo potreboval a pred popravilom pa je bilo že 150.km/h komaj mogoče doseči več pa sploh ne in tudi motor spet lepše potegne in upam,da bo mi še nekaj let lahko služil in me vozil saj ne delam letno več,kot max 13.000.km edino sedaj bo manj dosti manj na avtocesti in več na regionalnih cestah,kar je prej bilo obratno prvih 305000.km je bil 95% kilometrov na avtocesti.
Avto bi res lahko prodal a glede na okoliščine in zaupanje v tole,da mi bi lahko še vredu služil sem se odločil ga obdržati in če bo vse po sreči ga imeti še naslednjih 3-5.let.
Lp, G.