Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek nisem še srečal normalnega vegana

nisem še srečal normalnega vegana

najbrž drži, da zaradi pomanjkanja določenih snovi, ki jih v rastlinah ni, ne zmorejo normalno razmišljati.

Bebec.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimna7, 21.09.2025 ob 08:51

Bebec.

kaj si jezna, samo dejstvo sem napisal. najbolj pa je noro to, da jedo solato pa ostale pizdarije iz štacun k so 30 krat špricane in gobvorijo kak je to zdravo

Tema o veganski motadeli pove vse !

Mene vegani nič ne motijo, dokler ne posiljujejo drugih z veganstvom. Poznam kar nekaj takih. To je zelo nadležno.

me ne motijo, 21.09.2025 ob 09:14

Mene vegani nič ne motijo, dokler ne posiljujejo drugih z veganstvom. Poznam kar nekaj takih. To je zelo nadležno.

Eni so že kar nasilni s temi svojimi predavanji o veganstvu. Če to dela zase , me nič ne moti. Njegov problem.

Anonimno 3161, 21.09.2025 ob 08:50

najbrž drži, da zaradi pomanjkanja določenih snovi, ki jih v rastlinah ni, ne zmorejo normalno razmišljati.

Jaz pa ne normalnega skrajnega desničarja. Ne vem, najbrž imajo že prirojeno neko možgansko napako, ki botruje temu, da nasedajo neumnemu pranju možganov in verjamejo vsaki teoriji zarote.

Ločiti je potrebno vegane po prepričanju in vegane zaradi modne muhe. Prvi se brigajo zase in za svoj krožnik, drugi pa vtikujejo nos tja, kjer jih nič ne briga!

podobno, 21.09.2025 ob 09:49

Eni so že kar nasilni s temi svojimi predavanji o veganstvu. Če to dela zase , me nič ne moti. Njegov problem.

A ti pa nisi nasilna ker podpiraš trpljenje in klanja? Začni pri sebi.

Jebote, 21.09.2025 ob 10:00

A ti pa nisi nasilna ker podpiraš trpljenje in klanja? Začni pri sebi.

Od kje ti to, da podpiram klanje?  Traparije govoriš.

Je bila celo neka študija narejena, da zaradi pomanjkanja hranil, so razdražljivi in možgani jim otopijo, zato niso sposobni videti zadev objektivno.

Koliko jih pa poznate, enega, dva?

Anonimno 5890, 21.09.2025 ob 10:52

Je bila celo neka študija narejena, da zaradi pomanjkanja hranil, so razdražljivi in možgani jim otopijo, zato niso sposobni videti zadev objektivno.

Hranil bolj primanjkuje tistim, ki pojedo premalo zelenjave. Mesi ima visokokvalitetne beljakovine, železo in b12 vitamin, to je pa vse. Vse to + še mnogo več dobiš tudi iz živil rastlinskega izvora. Edino b12 je včasih treba dodajati. Možgani tistih, ki uživajo veliko zelenjave, so 10 in več let mlajši od mesojedcev.

Taka izjava pove VSE o vas, prav nič pa o veganih.

Omejenci v glavo, ki ljudi tako pavšalno kategorizirate..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close