Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Nisem popolna

Nisem popolna

OK, ker sem bila obtožena, da se sam hvalim… Da sem elpa, pametna in ne vem kakšna še… Uau, aj no fajn če tako delujem :))

V resnici pa tud mene moti kak kilogram kot večino žensk, pa celulit, sam ker vem, kako se tega znebit, pa da je vse od mene odvisno, pač ne jamram na tem (pol pa mogoč izpade, kot da jaz tega nimam… bom rekla, da je odvisno od obdobja, pa od tega a sem bolj al pa manj lena). Kakorkoli že je, tud če bi mela sto kil, bi blo v redu, dokler bi bila sama s sabo zadovoljna… V resnici mi tud ni všeč moja barva oči, pa kaj, a se naj sedaj pritožujem? Ker ma moj lepi bratec sivo modre, take kot frnikole… jaz panavadne rjave? Itak, kdor vidi iskrico v teb, jo vidi tud v rjavih 🙂 Ja in recimo, lahko bi bila večja. Pa to čist iz praktičnih razlogov, itak kdor me pozna, ve zakaj… Glede moškega, bi tud mela mlajšega, sam če mi pa ta ustreza, ker vem da je sorodna duša in ga mam rada. Tu ma itak sam možnost izbire, nihče me ne sili v to, itak sem bila dolgo sama (pa sem znala kvalitetno izkoristit čas). Pa še marsikaj bi spremenila na sebi, sam da bi pa zarad tega jamrala… in si po nepotrebnem grenila življenje 🙂 Hm, ne hvala. Tud nimam (še) sanjske službe. Ja, bi bilo fajn… Ampak sem vseen zadovoljna s tem, akr imam, se trudim po svojih najboljših močeh. Glede karakterja, pa recimo stvari, ki se jih zavedam, bi lahko včasih stvari naredila ob pravem času, ne da jih odlagam za potem. Pa več reda in discipline. Mal manj lenobe včasih. Glede tega, ko so ene rekla, da sem samovšečna, tega ne bi spremenila, ker se mi to ne zdi problem, oz. ni res,d a sem samovšečna. Sem že rekla, da je to problem drugih…

No, da ne bom samo jaz… Še ve, dejmo, kaj bi spremenile na sebi, oz. v čem niste popolne? (itak nekaterih stvari ne moreš spremenit, moraš jih sam znat nosit oz. živet stem…)

Zelo v redu dekle si.Vso srečo v življenju in nasploh.

Hm…kot vecina zensk bi tud jaz rada mela kej kil manj pa ne tok celulita..pa sj zdj delam na tem pa bomo vidl.
Zelim si da bi bla kksn centimeter manjsa…vsaj obcasno.
Xtrm tud jaz sm hotla kksne posebne barve oci..smaragdno zelene al pa kej..pa sm se navadla na rjave pa sploh so baje lepe.;)
Tko karakterno si pa zelim da bi bla vcasih bolj vztrajna in bi hitreje dokoncala stvari in jih ne bi odlasala( se posebi kr se studija tice).Pa rajs bi da bi si upala kej povedat pa pokazat…da bi bla bolj drzna…pa take stvari. 😉

Jaz bi si pa malo zmanjšala rit in rada bi bila mlajša, ker se mi zdi, da mi leta bežijo prehitro, pa še toliko stvari bi rada videla in doživela. A, pa še nekaj, moji otroci rastejo prehitro.

lp

DA BI BILA BOLJ SAMOZAVESTNA. To si najbolj želim. In da bi kvalitetneje preživela prosti čas, da bi bila bolj odprta..

men so pa rjave učke všeč … mam pa sama sivo zelene, pa so tudi ok … drugače pa, kak centi v višino ne bi škodil, pa kaka dodatna mišica na trebuhu, pa morda lepši lasje, ne pa “čupa” brez oblike 🙁 ali pa pogum za frizerjeve škarje
želim vam vsem lep dan

sva ze dve! iste želje imam kot ti!

jaz bi bila najbolj srečna,če se nebi sekirala zaradi neumnosti,včasih si pokvarim dan..

KLNOB L

rada bi imela kakšno bolj zanimivo barvo oči kot običajno rjavo:)
pa kakšen kg manj in manj občutljivo kožo

drugač sem pa kar srečna s tem kar imam

rjava je lih ta prava.Moje so tudi rjave.Tudi jaz se veliko krat sekiram zaradi neumnosti-beri kg,celulit,izgled.Se mi zdi da je zensko poslanstvo,da se obremenjujemo.No potem ko sem kar naprej kriticno ogledovala svoje noge na x sem rekla zadosti,noge so itak za hodit,ne pa za kazat(to je drugegea pomena),pa vse ostalo tudi,oci so za gledat,ne pa da so plave,nos za dihat….
LP

povejte KJE SE KUPI PAR TON SAMOZAVESTI ???? :)))

lep dan

Jst bi manj vampa in lepso kozo pa predvsem manj stresa.
Pozdravcek od rjavooke 😉

NIHČE NA TEM LJUBEM SVETU NI POPOLN !

Vsem je dovoljeno delati napake !

🙂

moja postava… rada bi imela tako… 65kg (povsem realno), da bi lahko potem ves cas nosila odstekana krila in visoke pete (kot Carrie iz sex&the city)… moj bodyline… moj velik kompleks ze kaksnih 10 let… mhm…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close