Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek nisem cepljen – danes sem dvignil vse prihranke

nisem cepljen – danes sem dvignil vse prihranke

prej ko mi cepci blokirajo še trr

Odgovor na objavo uporabnika
samo vprašam, 17.09.2021 ob 10:10

prej ko mi cepci blokirajo še trr

zakaj bi blokirali? imaš dolgove?

Denar je človekov izum. Nisem izdajatelj denarja.

op.

Brala sem, da je dvignil PRIHRANKE, kje tebi podatek oz. vprašanje ali ima dolgove.

Ampak zdej pa zares, če pride do tega, da bodo tistim ki se ne bodo cepili vzeli premoženje, nepremičnine, premičnine, denar, ali boste vzeli ves denar iz računa? In kam ga boste skrili? Razmišljam o najemu sefa, da tja skrijem denar. Ker če bodo sprejeli odlok, da zablokirajo račune dokler se ne cepiš, bodo banke to morale naredit.

Blokada racuna, 17.09.2021 ob 10:23

Ampak zdej pa zares, če pride do tega, da bodo tistim ki se ne bodo cepili vzeli premoženje, nepremičnine, premičnine, denar, ali boste vzeli ves denar iz računa? In kam ga boste skrili? Razmišljam o najemu sefa, da tja skrijem denar. Ker če bodo sprejeli odlok, da zablokirajo račune dokler se ne cepiš, bodo banke to morale naredit.

Ce ti blokirajo dostop do trr in denarja, ti bodo tudi dostop do sefa!

Glede na situacijo, ne vem, ce je pametno imeti denar… Nekaj gotovine vsekakor, ostalo pa v fizicnem zlatu, diamantih, necem majhnem in vrednem,da komot lahko popokas in odneses.

Kje si spet to pobralo?

svašta p rodi, 17.09.2021 ob 10:28

Kje si spet to pobralo?

To se je danes sanjalo fašistu jajotu. In fašist jajo hoče uresničiti vse svoje sanje.

in to bo….,, 17.09.2021 ob 10:22

op.

Brala sem, da je dvignil PRIHRANKE, kje tebi podatek oz. vprašanje ali ima dolgove.

vprašam, ker piše preden mu blokirajo račun

brez veze ker gotovine trgovine ne bodo jemale – saj veste….gor je virus, ki pobija trgovke da kar padajo….vsak dan peljejo 3 direkt na britof.

Shizofrene nočne more so res težka zadeva vidim.

vojno stanje je – psihološka vojna -a ti tega ne prepoznaš in ne vidiš, kaj se dogaja i kako se dogaja, da s ljudi tako stiska v kot?

Lahko mi sam popu…še

tak psiho pritisk je tudi vojna, 17.09.2021 ob 11:33

vojno stanje je – psihološka vojna -a ti tega ne prepoznaš in ne vidiš, kaj se dogaja i kako se dogaja, da s ljudi tako stiska v kot?

Vidimo da je nekaterim udarilo na psihi ja 😀

Čimveč naj vas dvigne vse prihranke! In čimprej zagonite, potem pa odhod v tujino!

STe že prebrali, da delajo taborišča za vse ki se ne bodo cepili. Poglejte, 16.9. Je bilo objavljeno Javni poziv

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close