Nina Osenar ze prodaja prehransk dopolnila proti kronicni utrujenosi
V splošnem me Osenarjeva nikoli ni zanimala, sem pa zasledila, da je napisala knjigo, v kateri dokaj nazorno pojasni, kaj se je z njo dogajalo. Ko je rodila, se je njeno stanje zelo poslabšalo, kar splih ni redko, zato so ji zdravniki takoj predpisali grozovito močne antidepresive, zaradi katerih se ji je stanje še dosti bolj poslabšalo. Na koncu ji pomaga nov zdravnik, ki ovrže vse napačne diagnoze in ji postavi pravo – kronična utrujenost. Kakorkoli, šele ko je zelo zmanjšala dozo antidepresivov, s katerimi je bila globoko zasvojena, se ji je stanje izboljšalo. Konzum antidepresivov pa je lahko drastično zmanjšala le ob podpori psihoterapevta.
Ojoj, ze ob knjigi mi je bilo vse na prvo žogo, zdaj pa še dopolnila.. Za crknit smesno..
Glede na to, da je bila 5 let za nikamor, fantek je zdaj prvosolcek, bi jaz vsako minuto casa posvetila njemu, ne pa prodajala meglo.
Kar se tice obnasanja, mi deluje zelo afektirano, kot da je v manicni fazi, po moje ima ona se kaksno drugo diagnozo, pa ne bo priznala..
Naskovtech, 14.12.2023 ob 11:32
Še ena napol uvela instagram roža, ki poskuša zaslužiti z naivnostjo ljudi.
Glede na to, kako so ljudje brezglavo nakazovali denar za Zajca (in njegovo bivšo) ker je malo pojamral pred kamero, verjamem, da bodo na veliko kupovali te revolucionarna dopolnila (made in china).
O nba, 14.12.2023 ob 13:00
Ojoj, ze ob knjigi mi je bilo vse na prvo žogo, zdaj pa še dopolnila.. Za crknit smesno..
Glede na to, da je bila 5 let za nikamor, fantek je zdaj prvosolcek, bi jaz vsako minuto casa posvetila njemu, ne pa prodajala meglo.
Kar se tice obnasanja, mi deluje zelo afektirano, kot da je v manicni fazi, po moje ima ona se kaksno drugo diagnozo, pa ne bo priznala..
Bipolarna ali histrionična osebnostna motnja.
Diht pa zagotovo ni.
Korošica356, 14.12.2023 ob 11:56
Ha, ha, bo huda konkurenca Herti Kosmina, boste videli! Takšne ženske rešujejo svet, a ne?
Ne bo konkurenca, ker dela skupaj z Herto.
Ima napisano na svojo strani
IZDELKI SO PLOD AKTIVNEGA SODELOVANJA MEDNARODNE EKIPE STROKOVNJAKOV, PROIZVEDENI SO V SLOVENIJI V PODJETJU BIOSTILE IZ KOMNA – VODILNEM NA PODROČJU PREHRANSKIH DOPOLNIL
praznično čiščenje, 14.12.2023 ob 09:01
V Sloveniji je žal tako, da lahko vsaka pezdetka postane vplivnica.
Treba se je le vsaj leto dni (po medijih) delati revico, ter se na ta način ljudem “vsrati” v srce…
Ko pa se enkrat ljudem vtisneš v srce, si jih “kupil”, pa ti ljudje od tebe kupujejo čisto vse, kar jim ponudiš.
Ne vsi, ampak mnogi.
Pri tako skromni uporabi možganov, drugače niti ne more biti.
Če bi bila Osenarjeva poštena, bi morala vsak mesec tistemu, ki je iznašel internet, nakazati vsaj 3000 evrov…
Poznate mogoče zgodbo o človeku z otoka Lošinja, ki prodaja že leta Kitajcem in Japoncem v pločevinkah “lošinjski zrak”?
Tim Berners Lee je žal že pokojen. In je celo dejal, da mu je žal za njegovo iznajdbo. (Po tem sodeč, kar se dogaja na spletu, si mislim, zakaj.)
Anonimno9, 14.12.2023 ob 11:16
pričakovano. in vsi mediji so jo potiskali naprej. danes “zvezdniki” pač nimajo drugega, kot da pišejo kao o sebi, o svojih težavah, izkušnjah.. police knjigarn so polne le še klumpa od nine, šaleharja, aidea, mance košir.. nobene prave literature več.
To pa ni res. Moraš znat iskat. Pa najdeš. Novinarji in politiki si s knjigami delajo samo reklamo.
pikimepiki, 14.12.2023 ob 19:16
Vsa čast gospe Nini Osenar za RAZKRINKAVANJE farmakomafije z antidepresivi! Antidepresivov NE potrebuje nihče. Poudarjam, NIHČE!
Kar se tiče prehranskih dodatkov, naj se gospa raje fejst in dobro NAJE!
Res ima pogum, da govori o antidepresivih. O škodljivosti. Toda. Kot je bilo moč razumeti, Nina O. še vedno jemlje antidepresive. (oddaja Aidea) Istočasno govori, da je ozdravela. To dvoje pa ne gre skupaj. Šele ko ne bo jemala nobenih antidepresivov, bo lahko rekla kaj takega. Pa ni važno, koliko jih jemlje. Vsaka taka kemija deluje na človeka, pa če si to ona prizna ali ne. Deluje na njeno psiho, čustvovanje, zaznavanje in konec koncev tudi odločitve. Da pa sedaj na veliko znanja, da je ozdravela, pa je v celi zgodbi se najbolj sumljivo, milo rečeno čudno. Kot da je njena želja po ozdravitvi tako močna, da si je to preprosto pripisala in v to verjame, čeprav v resnici se še zdravi. Gotovo pa je veliko boljše, glede na to, kaj vse je doživljala.
Tale prehranska dopolnila so pa odkrivanje tople vode, vse to ze obstaja, samo druga pakunga.. Pomaga pa itak nic ne, me cudi, ker je toliko proti ADjem, a dokumntarca o prehranskih dopolnilih pa ni gledala, ker to je sele en nateg, so testirali izdelke, pol tega kar pise, sploh ni bilo v izdelkih… Noter, kar pa je bilo pa tudi zlagano, za kaj vse pomaga.. Res me cudi no, dela se pametno in razlaga skodljivost antidepresivov (kar se sicer jaz z njo strinjam), po drugi strani pa hvali prehranska dopolnila, ki so se vecji nateg..
Resnica o prehranskih dopolnilih ali kaj je ze bil naslov..
Vse za biznis.
V knjigi je zelo dobro opisan potek bolezni, so pa tudi posnetki in kratki dokumentarci na spletu, ki prikažejo tudi smrtne primere te bolezni.
S hrano ne moreš nadomestiti pomanjkanja, če je hudo. Probaj to o klobasah povedati še v skupini za anemijo, kjer morajo dobivat transfuzije in infuzije, jemati hemsko železo. Ali pa ljudem z Beri Beri, ki rabijo infuzuje B1 in ga jemljejo še oralno. Ali pa vsem nosečnicam in mamam, ki jim manjka folne kisline ali pa morda kar sebi, ki imaš skoraj gotovo pomanjkanje D vitamina itd. Ali pa pojdi to govoriti v skupino Hormonček, ter povej ljudem s Hashimotom in Hipotirozo, da so leni in naj selen, minerale in kofaktorje dobijo s tvojo klobaso. ?? pravzaprav imam boljšo idejo: pojdite v dom ostarelih kjer so nepokretni ljudje in jih začnite takole zmerjati. Ker takšni ste. Se grem stavit, da bi na ta način pozdravili za celo bolnišnico ljudi.
Tu med komentarji opažam, da ste se na kup zbrale precej neuke in nevešče čenče. Predvsem pa škodoželjne. Po tem sklepam, da še niste slišali za delovanje metabolizma, MTHFR, COMT, CBS, CYP450 itd. Kaj so mitohondriji se vam ziher ne sanja.
Fun fact:
Vem samo 1 stvar: da se normalni ljudje, nikoli ne obnašajo kot tale raja na temle forumu. Ker oni imajo empatijo. Kolikor sem spremljala sodobne psihoterapevte in psihiatre, ki so razlagali o novih kliničnih študijah — ravno o takšnih primerkih rada berem, ker ste mi fascinantni, sepravi ljudje s pomanjkanjem empatije in grdobo — so tisti ljudje, ki se jim možgani niso razvili zaradi slabše genetske predispozicije. In so klinično zaostali na ravni mladega najstnika. Po domače, sami sebe ste na ta način izpostavili kot mentalni nerazviti kriplji. Ker se normalni ljudje, prisežem, ne pogovarjajo tako kot vi. Prisežem, da si tega nisem izmislila.
Sedaj pa naredite s to informacijo kar vam paše. ✌?♀️
Za sindrom kron.utrujenosti je kriv avtonomni zivcni sistem, nevroloska bolezen. Mitohondriji…
Ljudje ob zivem telesu dnevno crkavamo.
V slo nocejo odpret ambulanto za take paciente, ceprav imamo 2 strokovnjaka ki sta v tujini se solala.
Bolniki pa tudi nimajo energije da razbijejo koga na min.za zdravje.
Nasi zdravniki te bolezni ne poznajo in jih niti ne zanima kako pomagat takim, invalidske komisije se tudi sprdajo s takimi.
V svetu je dosti samomorov in evtanazij zaradi te bolezni med mladimi.
Jaz imam vse simptome. Ce bi mekdo zdravil prvo leto morda bi ustavil poskodbe na mitohondrijih, ans( autonomic nervus system)…
Ljudje tudi po kovidu zbolijo s tem…nasi zdravniki pa nocejo amb odpret in se jim fucka.
Upam da karma z zdravniki opravi svoje.
Dr.Timon Zupanc bi pa moral bit bolj uporen in vztrajen pri zdravniski zbornici. Ce ne verjamejo pacientom o tej tezki bolezni, bi lahko njemu ki je v tujini studiral.
Forum je zaprt za komentiranje.