Nina Osenar
Sin ima štiri leta. Vegani so že tako malo slabo imunsko opremljeni, in če je po porodu zbolela za poporodno depresijo, ki lahko traja leta, ni nič čudnega. Dejan Kontrec je čudovit mož in oče Marlonu. pa tudi eden naših najboljših in prizemljenih hokejistov. Od prej ima s Piko Božič dva otroka. Tudi z njo ni bilo z rožicami postlano
Jaz pa Kontrecu ne bi ravno cestitala. Ce bi on se imel svoja jajca bi ji znal pokazati kaj je njena dolznost v druzini. Take zenske si zasluzijo samo eno okrok kepe. Zivljenje ni noga brez celulita, zivljenje niso umetni joski, umetni nohti ….,pest oresckov in podobno. Zivljenje je lahko velika jeba gospa Kontrec, razvajena smrklja.
Ves zakaj sem taka? Ker kadar sem bila fer do drugih ljudi, sem dobila samo izdajo od ljudi!
Ko so se meni dogajale grozne zadeve po ocetovemu samomoru, bila sem dolg sama, nisem iskala bogatega moza, pa zelo dobro zgledam.
Delala semna sebi, hodila na terapije, potem sem imela neke veze .
Pa ni bilo velik kesa, problemi ko sva z mamo ostali sami..oce je grozil, da nama bo pobral ves kes in da bova ostali klosarki.
Pa jaz 10 let to nisem nikomur govorila, ker moj bivsi je imel se hujso izkusnjo v otrostvu, rubez in prava revscina in odrekanje! Zato je bilo mene sram jamrati in iz sebe delati zrtev!
krena185, 21.10.2023 ob 17:00
Ves zakaj sem taka? Ker kadar sem bila fer do drugih ljudi, sem dobila samo izdajo od ljudi!
Ko so se meni dogajale grozne zadeve po ocetovemu samomoru, bila sem dolg sama, nisem iskala bogatega moza, pa zelo dobro zgledam.
Delala semna sebi, hodila na terapije, potem sem imela neke veze .
Pa ni bilo velik kesa, problemi ko sva z mamo ostali sami..oce je grozil, da nama bo pobral ves kes in da bova ostali klosarki.
Pa jaz 10 let to nisem nikomur govorila, ker moj bivsi je imel se hujso izkusnjo v otrostvu, rubez in prava revscina in odrekanje! Zato je bilo mene sram jamrati in iz sebe delati zrtev!
Bla sem tud neki casa brez sluzbe, takrat sem bla samska. Ni bilo idelno, pa ne jokam.
V nasi druzini itak vsi samo umirajo…zdaj sam s cakam, da ostanem cisto sama, sestra je itak macehovska. In boga jaz bom morala sama vzdrzevati hiso, vrt in sadovnjak….pa imam ze probleme s krizem. Kaj ce bom bila spet kdaj brez sluzbe? Ali ce z minimalno placo ne bom mogla vse sama vzdrzevati???
Zelo se strinjam, da je Nina ena razvajena smrklja, ki v lajfu ni nič pametnega ustvarila, menjala dedce kot svoje perilo in se šlepala na druge. Njena new age filozofija, veganstvo(v želji, da ne pridobi gram teže več), meji že na anoreksijo.
Seveda porod zahteva moč, imeti otroka ni hec, ena razvajena, samovšečna smrklja pa tega žal ne zmore in omaga. Gospod Kontrec, taka dobričina pa pet let skrbi zanjo in otroka. Sedaj, ko si je opomogla, želi to svoje sranje prodajati kot vroče žemljice in dokazati, kako uboga je bila. Bullshit, Nina. Pišeš sranje na 400 straneh, se delaš največja mučenica. Skrbi raje za otroka in razbremeni malo moža, da ti ne bo ušel! Spomni se na vse trpinčene, ponižane ženske, ki so same brez pomoči spravile otroke do kruha. Sram te je lahko.
krena185, 21.10.2023 ob 17:04
Bla sem tud neki casa brez sluzbe, takrat sem bla samska. Ni bilo idelno, pa ne jokam.
V nasi druzini itak vsi samo umirajo…zdaj sam s cakam, da ostanem cisto sama, sestra je itak macehovska. In boga jaz bom morala sama vzdrzevati hiso, vrt in sadovnjak….pa imam ze probleme s krizem. Kaj ce bom bila spet kdaj brez sluzbe? Ali ce z minimalno placo ne bom mogla vse sama vzdrzevati???
Pa nikoli nisem pomislila, iskala si bom bogatega moza/ partnerja! Ne, tuhtala sem celo da grem na Only fans za vzdrzevanje hise. Lol
Jaz sem imela anoreksijo v srednji soli…ni fajn.
Veganstvo, ce nimas pojma kako jest boljse da se ga ne gres. Jaz sem na strogi veganski dieti zdrzala samo 2 meseca, potem sem presla na vegetarijansko hrano.
Ko sem jedla vegansko, lasje so mi izpadali, brez moci sem bila, itd. .
Jaz ji zelim okrevanje. Zakaj mi gre na zivce, ko te razvajenke jokajo? Ker pravih ljudi, ki res trpijo v revscini, mediji ne prikazejo.
V Sloveniji imamo toliko motivatork, ki so prezivele depresijo, izgorelost, da glava boli. Izgorijo pa zato, ker so perfekcioniste. Kake perfekcioniste, to so obsedenke s svojim videzom, kar je Nina vedno bila. So zadnjic bile na eni TV tri zenske, ki so prezivele raka dojk. Ena se ni bila stara niti trideset, ko je zbolela. Ko je sama ozdravela ji je zbolela hcerka tudi za neko obliko raka, na sreco je tudi deklica zdaj zdrava. To so zgodbe, ki so vredne, da bi prisle v knjigo. Zenska, ki prezivi taksno preizkusnjo je resnicna junakinja in rada bi od nje slisala od kje je jemala pogun in moc. Ne pa neka ponosna gospa Kontrec, ki je mislila, da je imet otroka sprehod z vozickom, silt kapo na glavi in s psom na povodcu. Pa zal tako to ne gre.
Na tedniku ene 20 let nazaj je bila ena zgodba očeta, ki je sam vzgajal dva otroka, ker je mati, žena hudo zbolela. Sem takrat nakazala denar za njih. Mislim, da je bila podobna zgodba kot pri Nini. Le, da se je komaj prebijal skozi revščino, z malima otrokoma. Ter brez pomoči babic in kogarkoli. Žalostne zgodbe. Ki jih je za štirimi stenami tudi danes ogromno.
Bravo, za odličen komentar. Čudim se samo, da mediji to podpirajo. Povsod leti ven kot Bizovičar, Cavazza, Herta Kosmina. Seveda mediji od takih živijo. Nihče pa ji ne pove resnice. Nina se hrani s tem, da o sebi objavlja stvari, ki ji niso ravno v čast. Njen umski kvocient je na nivoju zlate ribice.
A ni smešno? 5 let ni mogla niti govoriti, na robu smrti, organi odpovedovali, sedaj pa spet hop, vsak dan v medijih, nastopa, piše knjigo . Poceni PR, ki mu nasedajo mediji, ona se je spet odločila biti influencerka in za to izkorišča vs medije ki zanjo z veseljem pišejo. Jaz ji ne nasedam. Ženska je imela izčrpano telo od veganstva, pa poporodna depresija, že prej je imela depresijo… Ampak namesto da bi začela normalno jesti,xnadaljuje s svojo norostjo
Res imam vprasanje za Kontreca. Kaj ima moski v glavi, da se zaplete s tako kokosko kot je Nina. On je sportnik, garac. Ona pa navadna flenca, ki v zivljenju ni bila druga kot lepa. Ali je res dovolj, da je zenska lepa in moski nima vec mozganov. Ko slisis njen narejen smeh, evforicen karakter. Moski od nje nima ama nic. Skrbi lahko zanjo, ji daje denar, kupuje obleke, ona pa niti energije za neznost z njim nima. Res Kontrec kdaj bos spregledal. Baba te izkorisca, ti piha na duso, rada te pa definitivno nima. Najprej bi ona mogla imeti rada sebe, da bi lahko imela rada tudi koga drugega. Ona je lupina brez vsebine. Manipulira z bljiznimi in misli, da bo tudi z ostalim obcinstvom tako. Pa zal ne bo slo. Sliko vidis celo samo takrat ko jo gledas z nasprotne strani.
NINAOSENAR, 21.10.2023 ob 23:19
Res imam vprasanje za Kontreca. Kaj ima moski v glavi, da se zaplete s tako kokosko kot je Nina. On je sportnik, garac. Ona pa navadna flenca, ki v zivljenju ni bila druga kot lepa. Ali je res dovolj, da je zenska lepa in moski nima vec mozganov. Ko slisis njen narejen smeh, evforicen karakter. Moski od nje nima ama nic. Skrbi lahko zanjo, ji daje denar, kupuje obleke, ona pa niti energije za neznost z njim nima. Res Kontrec kdaj bos spregledal. Baba te izkorisca, ti piha na duso, rada te pa definitivno nima. Najprej bi ona mogla imeti rada sebe, da bi lahko imela rada tudi koga drugega. Ona je lupina brez vsebine. Manipulira z bljiznimi in misli, da bo tudi z ostalim obcinstvom tako. Pa zal ne bo slo. Sliko vidis celo samo takrat ko jo gledas z nasprotne strani.
Kaksno vprasanje je to?
Gleda njeno telo, poze v postelji, seks, in nenazadnje renome. Saj to pa je ja nina osenar, zenska, ki si jo tisoci zelijo pokavsati. dobil pa jo je on. A mislite da ostale flence, s katerimi so Christiano Ronaldo in drugi sportniki, predvsem nogometasi, znajo kaj drugega kot hoditi na nohte, masaze in nakupovati. Poglejmo samo Kardashiane. Cel svet jih pozna, kaj pa delajo? Nic!
NINAOSENAR, 22.10.2023 ob 05:31
Se strinjam. Ampak te zenske se za svoje moske zelo potrudijo. Kontrec pa je povedal, da ni bilo niti intime. A ti mislis, da bi Ronaldo prenasal tako stanje pri zenski?
Poglej goloba in tino, kaj misliš, da je med njima intima? Moški rabi za svoj ego trofejo, in to je trofeja.
Poznam veliko zgodb, ko moški izbere ali kokoš, kurbo, leno in nesposobno,…. Kar je skregano z vsako logiko in zdravo pametjo. Ampak tako je.
Upam, da bo spremenila prehrano, ker mi zgleda ful izčrpana zaradi pomanjkanja hranil.
Pa če bi kdorkoli od vas imel katerekoli izkušnje z izčrpanostjo, ne bi težil z depresijo (v katero folk itak ne verjame, dokler nekdo ni izjemno utrujen lol).
Depresija in izčrpanost sta res različni stvari in nepsihologi sploh ne bi smeli diagnosticirat tega, če so nezmožni najti somatski vzrok lol (kar je lahko res težko, ker jih je ogromno, ampak ne, lažje je iskat v psihi lol).
NINAOSENAR, 22.10.2023 ob 06:04
Ce ze o trofejah. Amal Clooney je trofeja za moskega, ce ze o tem. Pametna, izobrazena, uspesna, lepo, taka je lahko trofeja. Kaj bo trofeja zenska, ki jo lahko dobi vsak?
Clooney je izjema, ki potrjuje to pravilo. On se ne boji ženske, ki je uspešna, pametna.
Tudi ženska, ki jo lahko dobi vsak, bo imela izbiro. Ponavadi izbere tistega, ki ima največ pod palcem.
Forum je zaprt za komentiranje.