Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nina Osenar

Nina Osenar

Odgovor na objavo uporabnika
GOODLIFE, 22.10.2023 ob 08:12

Noben ne pozna ozadja.

Jaz ga iz zaupnih virov.

Samo to bom rekel – Kontrec je… hmmm… se giblje v določenih krogih s toplimi osebami:))

Lahko da se druži z njimi in da ima prijatelje.Pa še ni rečeno, da je z njimi v intimni vezi.

Kura scrklana, nesposobna reševati probleme. Ne mi rečt, da si lahko tako utrujen, da ležiš 5 let! Vsaka ženska z normalnim materinskim nagonom bi se zbrcala v rit in poskrbela za otroka. Sedaj pa kar naenkrat polna energije, sposobna pisati knjigo. Skrij se v mišjo luknjo in bodi tiho, ker se sramotiš!

Omojbog ubogi otrok.. Sem poslusala pogovor z njo.. Kaj je vse zamudila, samo lezala in gledala od dalec, moz pa delal vse.. A je bil moz 4 leta na bolniski?? Ker ona baje  niti las ni mogla oprat in je vstala za 10 minut na dan???

Ce mene vprasate, je to posledica te njene pticje hrane.. In pa, treba bi jo bilo “zbrcat” ne pa ujckat.. Vemo zenske, kako je rodit, pa ne samo enega otroka.. Ni vsem z rozicami poslano.. Jaz sem za dva otroka prakticno sama skrbela, moz na polno zaposlen, tudi tujina.. Pa doma do 4 leta oba, pa potem samo dve leti vrtca, pa nisem obupala in smo se imeli super.. Ta zenska potrebuje obravnavo, konkretno zacet jest in psihoterapijo..

Se 1x, ubogi otrok, meni bi se srce paralo, da bi vse to zamudila.. Mozu pa niti ne kapo dol, on je sokriv, cloveka je treba potisnit v akcijo, ne pa ga razvajat in nasedat..

Ne recem, pride kateri depresija oziroma slabo razpolozenje po porodu hormnoni delajo svoje, ampak to ne traja tako dolgo in ce traja, si pustis pomagat.. Ne zdis v postelji 5 let..

Ahhhh ja, 21.10.2023 ob 06:51

Rahlo imam že dovolj te njene depresije.Poveš enkrat in je dovolj.Kdaj pa.Alenka Godec ,Nuška Drašček ali Darja Švajger kar naprej razpravljajo o svojem življenju?

Zdaj bo že vsaka druga zasvojenka s tabletami napisala knjigo.

Če bi to delale babe v Ameriki, bi   bilo na milijone takšnih knjig.

Me ne zanima.  Na splošno mi njeno življenje ni zanimivo. Razen tega, da se je  najbolj uspešno od vseh  naših kokošk slekla za Playboy, ne vem po čem bi bila še znana.

ladygaladriel, 21.10.2023 ob 10:15

Ona se dobesedno norca dela iz zahrbtne bolezni kot je izgorelost.

Nihče po izgorelosti ni enak kot prej . Ona pa je enaka kot je bila , naspidirana.

Ne kupim njene zgodbe.

Tole je dobro zapisano. Iz ženske prav buta fake vzhičenost. Odbija me. Naj se najprej malo umiri. Poglobi vase. Naj dela na sebi … pa bodo rezultati. Dokler je tako – naspidirana – je jasno, da ni v ravnovesju in da bluzi.

Pohvale pa njenemu možu.
Taki so redki.

Zakaj bi se potem sploh še zapletal z ženskami in se tako žrtvoval 5 let? Jaz verjamem, da je Nina zbolela in da je bilo hudo. Dober človek mora bit, tale Kontrec. Sem ga videvala, ko je svoja dva otroka vozil na isto OŠ, kot je hodil naš.

Ce si predober so oslu podoben. Nikogar nocem zaliti, ampak v tem primeru zal Kontrec jaz to tako vidim.

To je res, kniga se lahko piše več let, tako da ne vem kdaj jo je imela čas napisat pa vse ostalo uredit. Je pa tudi res da antidepresivi imajo hude odtegnitvene sindrome. Jih je imela moja mama in lahko rečem da jih ima še sedaj po 2 letih. Pri nini osenar gre pa vsaj 50% za klike, pisanje, medije in posledicno keš.

No ja, 22.10.2023 ob 09:13

Lahko da se druži z njimi in da ima prijatelje.Pa še ni rečeno, da je z njimi v intimni vezi.

No ja…poznam kar dobro kliko in zaupam virom. Marsikaj se govori po krogih HZS.

Sicer me njegova spolna nagnenja ne zanimajo, če je bil dober do žene, kakor govori, potem je res vseeno…

Preprosto722, 21.10.2023 ob 07:43

Meni ni bila nikoli všeč. In tudi jaz se sprašujem, od kje njej energija za knjigo in promocijo, če si še glave ni bila sposobna oprat?

Ne, ne, od kje njej energija za knjigo napisat, če še otroka ni mogla pobožat.

Ce je res za Kontreca, da je gej, potem resnicno ne zeli, da bi javnost to vedela. Ne razumem pa zakaj bi to tako silno prikrival, sploh zdaj v teh svobodnih casih. Mu zelim, da se pomiri sam s sabo to kokos pa brcne cim dlje od sebe, pa tudi otroka naj on obdrzi.

Kje ste sedaj prešaltali na fuzbalerja? ?☺️☺️☺️ Njegova je bila navadna prodajalka, ki je sedaj gospa. Dala mu je potomce, kupi mu sedaj Ferrari za rd. Ima svoj posel sedaj, pojma nimam kerga. Nekaj je že prav naredila, da se razkazuje z njim na jahtah, in obratno. Osenar ne spada tja. Če ima pa moža, ki je bil v slabših časih z njo, ni nič narobe. Naj še kdo reče, da prehrana nima vpliva na organizem. Ker prazna vreča res ne more stat pokonci. Oz. jo je treba prilagoditi. Kako bo recimo profesionalni športnik z zelenjavo na 1000 kalorijah bil sploh uspešen, pa še ti imajo težave, kot so razlagali.

Jaz bi v tole kar verjela. Ne morete si misliti koliko na videz družinskih tipov je dvocevkarjev. Od tu tudi depresija pri Nini. Dosti žensk ima isti sindrom, ko izvejo, jih vrže v globoko pobitost.

Anonimno302, 22.10.2023 ob 13:38

Jaz bi v tole kar verjela. Ne morete si misliti koliko na videz družinskih tipov je dvocevkarjev. Od tu tudi depresija pri Nini. Dosti žensk ima isti sindrom, ko izvejo, jih vrže v globoko pobitost.

depresija ni prišla iz nič, torej je ona to vedela/ve, zakaj ga torej ne pusti? Aja, je verjetno v igri ze nova knjiga, mogoče film, in seveda za to novo zgodbo – nova bolezen.

Nehajte no, pri njenih kilah pet let v postelji ležat, ti odpovedo vsi organi eden za drugim. Pa vi njej resno verjamete?

Ne vem od kje izgorelost pri enem zdravem dojenčku in skrbnem možu. Depresija lahko zadane kogarkoli, tudi tiste na videz najbolj srečne, izgorelost pa pride samo pri deloholikih, ki se ne znajo ustaviti in jih sesuje, ko telo ne zmore več nadčloveških naporov. Kakšne napore je ona imela? Enega samega dojenčka, ki se je zbujal ponoči? No, potem bi zbolele vse mame na porodniški. Kaj šele tiste z dvojčki ali več otroki. Tako da jaz tej diagnozi ne verjamem. Če bi govorila o depresiji, ok. Še najbolj se mi zdi verjetno, da je šlo za izčrpanost in podhranjenost, ker so jo po porodu najbolj skrbeli kilogrami in postava in ni nič jedla. Seveda potem ni imela moči niti otroka pobožat, kaj šele vstajat ponoči. Ampak jokat, da je šlo za izgorelost je čisto mimo in nikakor ne paše v zgodbo.

NINAOSENAR, 21.10.2023 ob 23:19

Res imam vprasanje za Kontreca. Kaj ima moski v glavi, da se zaplete s tako kokosko kot je Nina. On je sportnik, garac. Ona pa navadna flenca, ki v zivljenju ni bila druga kot lepa. Ali je res dovolj, da je zenska lepa in moski nima vec mozganov. Ko slisis njen narejen smeh, evforicen karakter. Moski od nje nima ama nic. Skrbi lahko zanjo, ji daje denar, kupuje obleke, ona pa niti energije za neznost z njim nima. Res Kontrec kdaj bos spregledal. Baba te izkorisca, ti piha na duso, rada te pa definitivno nima. Najprej bi ona mogla imeti rada sebe, da bi lahko imela rada tudi koga drugega. Ona je lupina brez vsebine. Manipulira z bljiznimi in misli, da bo tudi z ostalim obcinstvom tako. Pa zal ne bo slo. Sliko vidis celo samo takrat ko jo gledas z nasprotne strani.

Narcisoidmo motnjo ima.

Mummmmi, 22.10.2023 ob 14:50

Ne vem od kje izgorelost pri enem zdravem dojenčku in skrbnem možu. Depresija lahko zadane kogarkoli, tudi tiste na videz najbolj srečne, izgorelost pa pride samo pri deloholikih, ki se ne znajo ustaviti in jih sesuje, ko telo ne zmore več nadčloveških naporov. Kakšne napore je ona imela? Enega samega dojenčka, ki se je zbujal ponoči? No, potem bi zbolele vse mame na porodniški. Kaj šele tiste z dvojčki ali več otroki. Tako da jaz tej diagnozi ne verjamem. Če bi govorila o depresiji, ok. Še najbolj se mi zdi verjetno, da je šlo za izčrpanost in podhranjenost, ker so jo po porodu najbolj skrbeli kilogrami in postava in ni nič jedla. Seveda potem ni imela moči niti otroka pobožat, kaj šele vstajat ponoči. Ampak jokat, da je šlo za izgorelost je čisto mimo in nikakor ne paše v zgodbo.

Zdaj berem knjigo. Verjamem, da je šlo za kronično utrujenost, kajti – prej je na silo vstajala ob 5.00 in delala jogo, na silo tekla po 10 km in lazila na Šmarko, štela hrano itd., da se ja ne bi zredila 5 gramov. Sama pravi, da je s tem nadomeščala nesrečne ljubezni. Obsedena je z všečnostjo drugim. Sicer pa tudi jaz ne vem, kaj je Kontreca tako očaralo, meni se zdi on fejst dec. Kaj je pa s to zgodbo, da bi bil on gay, pa ne vem.

Vanja287, 22.10.2023 ob 15:29

Zdaj berem knjigo. Verjamem, da je šlo za kronično utrujenost, kajti – prej je na silo vstajala ob 5.00 in delala jogo, na silo tekla po 10 km in lazila na Šmarko, štela hrano itd., da se ja ne bi zredila 5 gramov. Sama pravi, da je s tem nadomeščala nesrečne ljubezni. Obsedena je z všečnostjo drugim. Sicer pa tudi jaz ne vem, kaj je Kontreca tako očaralo, meni se zdi on fejst dec. Kaj je pa s to zgodbo, da bi bil on gay, pa ne vem.

Ne more it za kronično utrujenost. Od kje? Mogoče posledično. Gre za to drugo – obsedenost, ugajanje/všečnost drugim, veganstvo. Če bo vse to počela še naprej bo zbolela ponovno. Dejansko je prej vse skupaj videti kot anoreksija in posledično druge psihične težave kot pa kronična utrujenost. Nekje sem prebrala tudi, da je imela encefalitis. Že to kaže na to, da uradno očitno ni konkretne diagnoze, ampak si jo ona postavila sama.  Po vsej verjetnosti gre pa za psihične težave česar noče priznati. Se je lažje smiliti sam sebi in upati, da se boš smilil tudi drugim in govoriti, da si utrujen in imaš encefalitis, kot pa povedati, da si anoreksičen, obseden s hujšanjem in veganstvom in imaš psihične težave.

Ali pa OKM? Od evforije do depresije?

Ne, 22.10.2023 ob 16:34

Ne more it za kronično utrujenost. Od kje? Mogoče posledično. Gre za to drugo – obsedenost, ugajanje/všečnost drugim, veganstvo. Če bo vse to počela še naprej bo zbolela ponovno. Dejansko je prej vse skupaj videti kot anoreksija in posledično druge psihične težave kot pa kronična utrujenost. Nekje sem prebrala tudi, da je imela encefalitis. Že to kaže na to, da uradno očitno ni konkretne diagnoze, ampak si jo ona postavila sama.  Po vsej verjetnosti gre pa za psihične težave česar noče priznati. Se je lažje smiliti sam sebi in upati, da se boš smilil tudi drugim in govoriti, da si utrujen in imaš encefalitis, kot pa povedati, da si anoreksičen, obseden s hujšanjem in veganstvom in imaš psihične težave.

Zgodba je sicer res malo čudna. Poznam ljudi z izkušnjo izgorelosti, so res ležali pol leta recimo oz. bili zelo šibki, tale s temi 5-imi leti pa je malo huda. Sem jo gledala v Dobro jutro na Planetu, res je preveč evforična.

Biba781, 22.10.2023 ob 16:50

Ali pa OKM? Od evforije do depresije?

Lahko bi bila tudi histrionična osebnostna motnja. Počnejo vse živo za vzbujanje pozornosti. Tudi pojavljanje v Playboju bi lahko sodilo v ta okvir.

Sem poslušala zadnji intervju. Ženska govori kot nevihta. Evforična, skače v luft in najhujši je tisti frenetični smeh. Glumica, da malo takih.

Kaj je narobe s Kontrecem? Težko reči, a izbrali sta ga dve res problematični ženski. Pika je bila kot ena poceni in ta ni nič boljša.

No ja, 22.10.2023 ob 16:59

Lahko bi bila tudi histrionična osebnostna motnja. Počnejo vse živo za vzbujanje pozornosti. Tudi pojavljanje v Playboju bi lahko sodilo v ta okvir.

Sem poslušala zadnji intervju. Ženska govori kot nevihta. Evforična, skače v luft in najhujši je tisti frenetični smeh. Glumica, da malo takih.

Kaj je narobe s Kontrecem? Težko reči, a izbrali sta ga dve res problematični ženski. Pika je bila kot ena poceni in ta ni nič boljša.

Pika se sicer zdaj ukvarja s pomočjo ženakam, ki ne morejo zanosit, nekaj takega … Meni se zdi Osenarca hujša.

Ne morem pripeti linka. O tej motnji je na netu veliko razlag. Če ni ona ena izmed njih, sem jaz #svetipeter#. Toliko simptomov, da ne rabiš biti psihiater in to laično ugotoviš.

Glumica za vse oskarje holivudske.

Polna rit, to je njen problem . Pa njeno veganstvo, iztrošene telo, ne sme se zrediti, ne sme to ne sme ono .. ženska je samohodna težava.

Dajte no delati tak cirkus iz enega poroda. Imam tri otroke, mož med tednom v Avstriji, vse sem zmogla, hiša na pol dokončana, majstre sem koordinirala, hodila v službo, otroke peljala v vrtec, ni bilo denarja za čistilke. Pa je bilo vse urejeno , skuhano, otroci zrihtano, trava pokošena, hiša čista.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close