NIN PRI ZADRU – IZKUŠNJE, PROSIM
Skoraj smo se že odločili, da gremo 2012 na dopust v Nin. Našla sem zelo lep in ugoden apartma, blizu plaže. Ogledala sem si že kar nekaj slik in spotov o tem kraju, mi je kar všeč.
Ker pa imamo dva otročka, (eden bo poleti 6 in pol, drugi pa 1 leto), bi vas prosila za vaše izkušnje in mnenje – čistoča na plaži, senca, igrala…….
To, da kaj veliko zabave (nočne) tam ni, nam pa itak odgovarja.
Hvala, želim lep dan!
Mi smo bili tam nekaj let nazaj. Nin je simpatično mestece, kjer nimaš kaj početi več kot 1 uro. No, je pa Zadar relativno blizu. Če boste samo na plaži – saj niso slabe, ampak na HR je veliko lepših plaž. Mi smo bili na plaži izven mesta, sence je dovolj (mogoče ni bilo veliko ljudi), kakih igral, lokalov ali sploh “ciilizacije” pa ni… Nekomu je to plus, drugim ne. Kaj pa vem, na nas ni naredilo nekega vtisa.
Definitivno eno najlepših starejših mestec oziroma krajev na Jadranu. Plaža pa odvisno kje boste nastanjeni – mivka, pesek, kamenčki, malo divjine, skratka lepo. Na žalost pa čedalje manj divjine, ker so tudi te plaže že zasedli kafiči, skratka vbčasih je bilo malo odmaknjeno ampak zaradi tega lepo, danes že skomercializirano, ampak najdeš svoj prostor. Malo manj je sence – vsaj tam kjer hodimo mi, ampak kakšen grm, ali drevo se pa že najde. Priporočam. Mestece za jutranje kavice in večerni sprehod, drugače pa Zadar in okoliški kraji za pogledat. Izhodišče za kakšne izlete, vozijo tudi avtobusi do Zadra, domačini prijazni.
LP
živjo,
mi pa ravno iščemo apartma v Ninu. Ali obstaja možnost, da mi pošlješ kontakt apartmajev kjer si ti rezervirala. Moj mail polonca.sedej@gmail.com
LP
Forum je zaprt za komentiranje.