NIKOLI VEČ NA HRVAŠKO !!!!!!NAJ SI UTAKNEJO SVOJE MORJE NEKAM
mah kaj se sekiraš, smej se raje 😉
Zadovoljni potnik iz Egipta …
Sem jebeni potnik iz ove destinacije matr vam turistično!
Gospa šefica za Egipt, sorry Šarm el šejk, hvala za tak dopust:
1. Adria zamujala na Brniku skor 3 ure, baje smo čakali vašega vodiča, ker je imel izpit na faksu, matr vam študentsko!
2. V avionu ni bilo mrzlega piva, baje jih jebe hladilnik …
3. Stevardesa je bila totalno neprijazna. Sem čakal na viski 45 minut – baje zaradi turbolence.
Boli me za to! Pa naj tablete vzame ali pa ostane doma, matr vam nevzgojeno!
4. V Šarmu vroče kot svinja – to ni meni na šalterju noben povedal, matr vam lažnivo!
5. Hotel tudi pravo sranje – recepcija mrzla od klime, da je morala žena takoj vzet Coldrex (upam da veste kaj je to, matr vam
nešolano)! Potem mi je v recepciji en črn v smešni uniformi hotel spizdit vse kufre, matr vam arabsko! Sem ga pritisnil ko vola, ker mene ne bodo kamele jebale!
6. Na sobo smo čakali 3 ure, ker so popravljali wc – baje so ga eni angleži demulerali, da jim jebem kraljico neutesanci pegasti!
7. Spali smo slabo, ker je žena nonstop kašljala zarad jebene klime v sobi. Sem jo ugasnil in smo se zbudili celi zabuhli, ker je bilo v sobi 42°C, matr vam klimaško!
8. Sem šel v recepcijo in jim jebu arafata, pa so mi pol ponujali neke suite – boli me za slaščice, ker jih ne jem …
9. Zajtrk totalno v kurcu – ene baklave ne znajo naret! Kava za prašiče, voda pa samo za drisko poplahnt …
10. Bazen totalno v kurcu – nepravilne oblike, da ne veš kje bi sploh šel not, voda pa polna klora, da sem imel usta zvečer ko melancane. Žene raje ne bi omenjal, ker ni šla 2 dni iz sobe zaradi razžrte kože, matr vam klorirano!
11. Na bazenu je nonstop en hodil za mano z brisačami, pa sem ga malo prebutal in je nehal, matr vam žeparsko ali kaj je že bil!
12. Plažo smo našli po 3 dneh – a ne znate dati kakšne karte zraven? Ne bom se jaz jebal tam doli s tistimi arafati, ki ne znajo nobenega svetovnega jezika, matr vam nešolano!
13. Vodiča nismo videli 2 dni, baje je ene ***** lovil, matr vam kurbirsko!
14. Greste se nekih izletov po vroči mivki, da sem fasal opekline na podplatih, ker je jebena žena pozabila japonke v Fužinah. Še premalo jo je klor zjebal, matr ji pozabljivo!
15. Potapljal sem se pri koralah in si porezal roko – a ne zna nobeden povedat, da so ostre ko svinja?! Ona na šalterju jih bo še dobila po *****!
16. Na večerji smo se skoraj zastrupili, žena pa zadavila z nekimi škampi ali kaj je tisto – a ne znajo povedat, da se samo repki jejo, ne pa cela žival?!
17. Zadnji dan sem izvedel, da smo imeli all-inclusive – hvala lepa! Jaz pa cel čas kupoval pijačo v hotelski trgovini – dragi ko svinja! Sploh viski!
18. Avion za domov je spet zamudil – baje zaradi vremena nad Grčijo! Prokleto sraje od pilota, a ne zna okoli Grčije do nas prit, matr mu nešolano!
19. Na avionu opet ista štala – topel pir, grde stevardese, viskija je zmanjkalo, matr vam pijano!
Pero[/quote]
na glas smejala 🙂
Tako pisanje je res žalostno. Gospa je prepolna sama sebe. Zaradi takih bitij, je ponekod odnos do nas na hrvaški obali slab. Zelo me je zmotilo naslednje: “Pol pa @#$%& še tko naduta reče po hrvaško valda vzamte al pa pustite.Kok bi jo zalepla tam.Nesramna do amena pa še niti tok se ne potrud,da se par slovenskih besed nauči”. Zakaj bi se morala gospa učiti slovensko? Ali se mora tudi Tunizijec naučiti slovensko, če se želi poslovati z nami. Gospa bi se lahko naučila nekaj hrvaških besed, zagotovo vem, da bi se v Španiji potrudila s španščino.., vedno pa je na razpolago angleščina.
Na rtu Kamenjak ni pričakovati sence, to pove že samo ime. Tam, kjer je na plaži mivka, je morje običajno plitko in to daleč stran od obale, tam, kjer so kamenčki, pa je hitreje globoko, morje je povsod slano in v njem živijo različni morski organizmi, tud ježi.
A, ja, pa še to “Pol se pa kr naenkrat usuje ful enih čehov al poljakov al kaj so bli na plažo in to je naenkrat tak ratal,da ni blo za nikamor,to se derejo,skačejo,se špricajo,tm une paštete smdrljive žrejo,sej mi smo mel tud s sabo sendviče sam pač kupiš šunko k ne smrdi,tiste paštete pa tko smrdijo,da mi je šlo na bruhanje.Ampak kaj smo hotli,končno smo najdl plažo,da je kokr tok uredu pol ti jo pa zaserjejo čehi kmetavzarski” – Človek, ki je zmožen takega pisanja, naj raje ostane za svojimi štirimi stenami, se prepira s prvimi sosedi in sorodniki. Žal pa mečejo slabo luč na vse dobro misleče in lepo vzgojene Slovence.
Kakoje en lepo malo višje rekel: “Rdjavom kurcu i dlaka smeta:” (ups, ni slovensko).
Ti pa že dolgo nisi bil na slovenski obali, kajne. Saj je boljše, da se taki vsaj za en teden spokajo na Hrvaško ali kamor koli že, da tako ali drugače ne smetijo po slovenski obali.
Nisem vedela, da je tako POCENI na Hrvaškem. Ko odšteješ stroške bencina (kolone na meji so baje bile včasih kar obsežne), stroške trajekta, avtoceste, telefona v drugi državi, pa še menjave v kune, da 2 dni dopusta, ki jih porabiš za cijazenje sem in tja niti ne omenjam. Aja, saj zdaj smo pa spet v skupni državi in bo vse boljše (če odmislimo na to, da bodo kmalu imeli euro in s tem tudi evropske cene).
Avtorica teme in egiptovski avanturist sta me pa pošteno nasmejala (kot ena moja sorodnica iz povsem istega testa-ko ona opisuje svoj dopust ne veš ali bi se smejal njeni komediji ali zjokal ob naravnost grozljivih dogodkih, ki jih je mukoma preživela).
Ta oseba, ki je tole dejansko napisala je definitivno malo fejst motena v glavi. Njen mož pa tudi. A amontizerje bo menjal zato ker se vozi po makadamu? Kaj pa vozi? Avto od kremenčkovih? Ndejte ga no srt, ježi so v vodi? Ma nemoj? Saj ribe so tud, ji je to kdo povedal? Pa da serejo v vodo in “onesnažujejo” morje, najbrž bi bila vesela… Pa komentarji cez cehe in poljake, a res? Tako nizko smo padli? Kaj pa je ona več? Ta oseba, ki je to spisala je motena v glavo majke mi. Nisem pristaš hrvatov, ampak grem vsake tolko k njim in nimam nobene slabe izkušnje z njimi, ker če se vedeš kulturno, potem so tudi oni do tebe kulturni in obratno, ce bos zatezen, ne pricakuj neke dobre volje nazaj…
Če imaš seboj dva otroka je poplnoma nekaj drugega , kot či si sam ali z punco oz. ženo. Kdor ne ve kako zgleda dopust z dvema otrokoma , naj ne komentira , da o napisanemu nič ne drži. Vse je res , najbolj je pa žalostno , da hoče za senco nekdo 90 kun , neglede na to , da imata seboj dva otroka. Kje piše , da nimajo seboj zadosti denarja. Ali naj zato otroka dobita sončarico , za oditi s plaže je pa dva kilometra do parkinga. Bil sem v Medulinu sam in tudi meni je šel na živce plitki bajer od morja, čeprav za senco v kampu nisem nikogar spraševal. Če družini z otroki domačini , ki so odvistni od turizma otežujejo dopust , je to čista sramota, kajti slej ko prej boste tudi vi peljali dva froca na morje , pa da vas vidim a boste poslali v K,,,C tistega šipca , ki je edini 10km naokoli in otroke draži z sladoledom po 2€ . Enostavno rečeno, so kraji na Jadranu , ki otrokom oz. družinam niso primerni oz. skoraj NEPRIJAZNI in to od matere narave, kakor tudi od samih domačinov. Zato tudi moj nasvet . Ne hodite v Medulin z otroki in sobami tako daleč od morja.
Evo jaz vsem z malimi otroki garantiram čisto plažo, senco , čisto morje , z apartmanom v prvi vrsti ob plaži , od morja 100m , lahko se pogovarjate iz njega na plažo , Zdravstveni dom- bolnica 300m , 30 svojih parkirnih mest med hišo in plažo za goste zastonj , 70m stran je zastonj rampa za spuščanje čolnov v morje , za goste tudi eno mesto za barko 8m v sami luki , samo plačilo dviga moje pasare na suho za ta čas , trgovina 80m , avt. p. 100m, trajekt 250m , center mesta 250m, klima , v 10 dnevih ena vožnja – izlet z jadrnico , kakor tudi možnost večernega ribolova , ko grem sam v ribe za eno osebo. Aprtman 2sobe – 2p., 2+1 p. , 2 kopalnici , pralni stroj , dnevna soba 1 ležišče – otroško, kuhinja nova , terasa 36 m2 z pogledom na rivjero od Splita do Omiša . Isti pogled je tudi iz vseh sob. Cena; v apartmanu je prostora za 5 odraslih oseb in 1 večjega otroka . Na zakonskih posteljal lahko med starši spita še 2 manjša. Za polno zasedenost 120 € na dan ,+ TT . Minimalna cena najema , če je oseb manj kot 4 je 80 €. Da ne boste rekli , da RH ni prijazna, je, samo poiskati jo je treba.
Okej, od svojega rojstva hodimo na morje na Hrvaško. Še mami je hodila ko je bila majhna. In vedno nam je super. Imamo lunapark, mesto, morje blizu, kafič, prijatelje, dobro družbo lepo, in za povrhu se z vsemi razumemo. (Hrvati). Meni je čisto v redu in ne razumem, zakaj ne. Mogoče le tam ni lepo, kamor pa mi hodimo je vedno super. Ni izkušnje na morju, ki mi ne bi bila všeč 😀
Kdo te je pa gnal dol na morje. A smo mi krivi?Jaz sem na morju v Simonovem zalivu. Vse je na visoki nogi. Prekrasni apartma z varovanimi garažami klimatizirano stanovanje in kar je najlepše zelo topla voda in čista pa brez drenja na plažah. Gosti pa slovenci in nekaj južne brače. Vse nekako bolj kulturno kot na hr obali.
Forum je zaprt za komentiranje.