Nikoli je nisem imel rad
nevem nevem, 10.11.2021 ob 11:23
Vsak se vsaj nekajkrat v življenju zaljubi, tako sem se tudi jaz. Sledilo je vse po protokolu, zaroka, poroka, skupno življenje, porod. Vse je bilo bliskovito, dokler je hormonsko ogledalo še bilo zaljubljeno. Pol ko je to minilo, je minilo zame vse. Trpel sem še par let in pri temu skoraj vsak dan razmišljal, kako se je znebiti tako, da bo čimmanj boleče za otroka. Ko nisem našel željenega načina sem ji nekega dne enostavno rekel, da se hočem ločiti. Sledilo je mučno obdobje amapk sem vstrajal. Sedaj spet diham s polnimi pljuči, ko se je končno tudi fizično odstranila od mene.
Ženska je lepa, načeloma z njo ni nič narobe, samo meni je na koncu že njen dotik ali pogled nanjo povzročil slabost. Če zaljubljenost ne preraste v nekaj več se s takšno osebo enostavno ne da živeti. Groza.
Predvidevam, da nisem edini.
Tako pac je, ko moski razmisljate s kur…., namesto z glavo.
Zaljubljenost ni ljubezen. In on je ni nikoli ljubil. Partnerska zveza temelji predvsem na spoštovanju in delu na sebi ter zvezi. To, kar je on napisal, je skrajno nespoštljivo do bivše žene in matere njegovega otroka. Glede na opis in vrstni red se sprašujem, čemu je sploh dopustil, da je prišlo tako daleč in naredil otroka. Ali pa je ravno z otrokom končno ugotovil, da je še sam on otrok. Življenje ni pravljica in zveza ni filmska zaljubljenost in z zaljubljenostjo v bistvu niti nima nič. Ljubezen niso metuljčki in rožnata očala. Ljubezen je spoštovanje.
Ahmm, 11.11.2021 ob 18:45
vpr418, 11.11.2021 ob 17:50
to je pa tako če se poročite pri 20,imate otroke.
Hmm…ja, ni nujno, veš, je kar primerov zvez, sparckanih v odraslih letih z otroci pa se kljub temu razidejo..nazadnji primer se dogaja v moji blizini…tako da..
JA, ampak velkko manj kot pri tistih ki dobijo froce pri 20ih
Anonimno 1608, 12.11.2021 ob 16:06
JA, ampak velkko manj kot pri tistih ki dobijo froce pri 20ih
Ne vem če…kar preevri statistiko, koliko ljudi gre v zadnjih letih anrazen – vecina teh je porocenih po vrsti ljubeznih, ne s prvo (najstnisko) ljubeznijo, kot se pred nekaj leti…+tega, da bi znal biti še kakšen razhod več, a ljudje po tistem, ko se v drugo zvežejo (in opecejo ter nemalokrat ugotovijo), da bi bil prvi zakon ob taki angaziranosti povsem dober (ali celo boljsi) kot ga imajo sedaj, ne grredo vec narazen…
Neverjetno.. odprem temo, ker vidim 17122 ogledov.. le zakaj (razlog je pravzaprav žalosten).. ker zapisov je malo pa niti nič posebnega, da bi bilo toliko ogledov..
No kakorkoli.. takih ki so z nekom zaradi napačnih razlogov je dosti. Šit pa je to, ker ne pomislite, da s svojo neodločnostjo nekomu drugemu zajebčate lajf.. če ti do nekoga ni 100 posto, kjer se zares 100posto tudi predaš vajini vezi in zanjo skrbiš potem to osebo pusti pri miru. Tudi zavajat jo ne, samo zato, da pridete do fukca. Pač dalje do tiste ki vas res zanima za vezo ali tiste ki jo res zanima samo fuk.
Forum je zaprt za komentiranje.