Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Nikoli in nikdar

Nikoli in nikdar

Nikoli in nikdar ne bi imel (živel z njo) partnerke (žene), ki je bolj izobražena od mene in ki zasluži več od mene.

Jaz pa nikoli ne bi živel s krokodilom v stanovanju.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jaz tud ne. Krokodili so za trope!

***Save animals, support cosmetics which don’t test on animals, donate to charity, don’t waste your food, grow some tree.***

Tudi meni se ne zdi ok, če je ženska bolj izobražena od mene. Mogoče bi to še šlo, če bi jaz imel višjo plačo. Da pa bi imel nižjo plačo in nižjo izobrazbo pa ne bi šlo.
Niti mi niso privlačne preveč športne ženske, ker nisem v kaj prida kondiciji in se zato ne počutim ok, če je ženska fizično veliko bolje pripravljena od mene. Niti mi ni do tega, da ona športa kar naprej, ker meni ni preveč do športa.

Ce ma zenska se na pismeno da je “pametnejsa”, pol je kup tezav !
.
.

Najhujše so izobraženke, ki poleg tega, da imajo dobre službe, še veliko potujejo, športajo. V glavnem hočejo biti ta glavne. Potem pa letajo s potovanja na potovanje, z enega treninga na drugega. Samo, da so fit in lepe. Da pa bi furale družinsko življenje jim pa ni. Je bolj važno it v fitnes ali pa na potovanje.

Jaz pa ne maram cvetače. In? Koga briga, da jaz ne maram cvetače?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Jaz pa ne maram stročjega fižola. :))

Nekoč sem naivno mislila, da izobrazba in višina plače v razmerju ne igra nobene vloge, ampak žal je res tako, da moški praviloma ne marajo, da je ženska bolj izobražena in da ima višjo plačo. Mora biti moški zelo samozavesten, da gre preko tega.

Nekoč sem naivno mislila, da izobrazba in višina plače v razmerju ne igra nobene vloge, ampak žal je res tako, da moški praviloma ne marajo, da je ženska bolj izobražena in da ima višjo plačo. Mora biti moški zelo samozavesten, da gre preko tega.[/quote]Jaz si pa želim, da bi moja imela višjo plačo…. vsaj ene petkrat od mene…. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Nekoč sem naivno mislila, da izobrazba in višina plače v razmerju ne igra nobene vloge, ampak žal je res tako, da moški praviloma ne marajo, da je ženska bolj izobražena in da ima višjo plačo. Mora biti moški zelo samozavesten, da gre preko tega.[/quote]
Če govorim zase, potem izobraženost in višja plača sama po sebi ni ovira. Ovira je tisto, kar se ponavadi skriva za izobraženostjo. In to je, če ženska misli, da je ne vem kako pametna in lepa ter posledično moškega s svojim ravnanjem daje v nič.

Zagotovo si imel slabo izkušnjo s tem…ni pa nič narobe.
Višina prihodka sploh ni pomembna, če gre pri tem za medsebojno spoštovanje in razumevanje, vse kar je več, je bonus za skupno dobro..

Nekoč sem naivno mislila, da izobrazba in višina plače v razmerju ne igra nobene vloge, ampak žal je res tako, da moški praviloma ne marajo, da je ženska bolj izobražena in da ima višjo plačo. Mora biti moški zelo samozavesten, da gre preko tega.[/quote]
Če govorim zase, potem izobraženost in višja plača sama po sebi ni ovira. Ovira je tisto, kar se ponavadi skriva za izobraženostjo. In to je, če ženska misli, da je ne vem kako pametna in lepa ter posledično moškega s svojim ravnanjem daje v nič.[/quote]

Tipično moško mnenje, če se počuti ogroženega od ženske z višjo izobrazbo, takoj začne pisat o tem, da si taka ženska misli, daje pametna, da daje moškega v nič, da je prevzetna. Kako tipično. Vedno to poslušam in to vedno od moških s kaj slabo izobrazbo, ki tako pljuvajo po ženskah, ki jih v resnici ne poznajo. Samo, če slišijo, da ima diplomo, magisterij, dr., je že fina, prevzetna. Sploh se ne trudijo ženske spoznat. Tipičen predsodek.

Če govorim zase, potem izobraženost in višja plača sama po sebi ni ovira. Ovira je tisto, kar se ponavadi skriva za izobraženostjo. In to je, če ženska misli, da je ne vem kako pametna in lepa ter posledično moškega s svojim ravnanjem daje v nič.[/quote]

Tipično moško mnenje, če se počuti ogroženega od ženske z višjo izobrazbo, takoj začne pisat o tem, da si taka ženska misli, daje pametna, da daje moškega v nič, da je prevzetna. Kako tipično. Vedno to poslušam in to vedno od moških s kaj slabo izobrazbo, ki tako pljuvajo po ženskah, ki jih v resnici ne poznajo. Samo, če slišijo, da ima diplomo, magisterij, dr., je že fina, prevzetna. Sploh se ne trudijo ženske spoznat. Tipičen predsodek.[/quote]Če si Dr., potem si slabo razumela, Robi je govoril v katerem primeru igra vlogo večji dohodek…

Tipično moško mnenje, če se počuti ogroženega od ženske z višjo izobrazbo, takoj začne pisat o tem, da si taka ženska misli, daje pametna, da daje moškega v nič, da je prevzetna. Kako tipično. Vedno to poslušam in to vedno od moških s kaj slabo izobrazbo, ki tako pljuvajo po ženskah, ki jih v resnici ne poznajo. Samo, če slišijo, da ima diplomo, magisterij, dr., je že fina, prevzetna. Sploh se ne trudijo ženske spoznat. Tipičen predsodek.[/quote]

Moškega nikoli ne ocenjujem po njegovi izobrazbi ali premoženju, všeč pa mi je, če je razgledan in ima ustrezno visok EQ. Kaj mi bo moški, ki ima visoko izobrazbo, visoko plačo, pa nima razumevajočega značaja? Enako velja tudi za moškega z nižjo izobrazbo – pri njem ni nujno, da je izobrazba tista, ki moti, lahko da gre za nečustveno osebo.

Tipično moško mnenje, če se počuti ogroženega od ženske z višjo izobrazbo, takoj začne pisat o tem, da si taka ženska misli, daje pametna, da daje moškega v nič, da je prevzetna. Kako tipično. Vedno to poslušam in to vedno od moških s kaj slabo izobrazbo, ki tako pljuvajo po ženskah, ki jih v resnici ne poznajo. Samo, če slišijo, da ima diplomo, magisterij, dr., je že fina, prevzetna. Sploh se ne trudijo ženske spoznat. Tipičen predsodek.[/quote]
Predsodek je tvoje razmišljanje. 🙂
Robi ni napisal, da je vsaka izobražena že prevzetna, ampak, da nastane težava v odnosu, ko se katera tako obnaša in da je normalno, da se moški ob njej ne bo dobro počutil. To pa še ne pomeni, da ne obstajajo izobražene in prijazne. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jaz pa pravim, tipično žensko mnenje, ki ji ego seže do neba . 🙂

S takšno pa res ni lahko, pa ne glede na izobrazbo. 🙂

Se vidi, da se je šlo za izliv čustev, ne pa razumevanja.

Tipično žensko, nad enega se je morala spravit, pa zdaj si bil ti pri roki:)

Robi, zakaj te tako moti, če je ženska izobražena?

Točno tako. Napisal sem, da je izobrazba povsem relativna stvar in ne igra tako bistvene vloge, kot pa sam karakter.
Prav tako sem v sosednji temi napisal, da bi bil ponosen na to, če bi imel žensko, ki je bolj izobražena in ima višjo plačo od mene..Seveda, če ni samovšečna in vase zagledana.

Ne moti ga, da je izobražena, ampak, če se vede, kot da je nekaj več zaradi izobrazbe?

Lahko prosim citiraš, kje sem to napisal ?

Zakaj si se čutil dolžnega to pristaviti? In celo da so PONAVADI izobražene ženske take?

Iz tvojega izvajanja je čutiti manjvrednostni kompleks.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ni razumela, razloži ji še enkrat!

Spider, me veseli, da si moški in da si isto začutil iz Robijevega pisanja kot jaz :).

Zakaj si se čutil dolžnega to pristaviti? In celo da so PONAVADI izobražene ženske take?

Iz tvojega izvajanja je čutiti manjvrednostni kompleks.[/quote]
Mogoče to izhaja iz tega, da so danes ženske v veliki večini izobražene, mislim vsaj na papirju. Torej ostane bolj malo tistih “neizobraženih”. 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close