Nikogar ne silimo k cepljenju, toda morda bo ostal brez sluzbe
zdaj pa ne bo, 17.09.2021 ob 20:44
Pogoj samo PC, 17.09.2021 ob 20:41
zdaj pa ne bo, 17.09.2021 ob 20:27
Ha, ha, se pa res sekiramo, če bodo anticepci v državni upravi izgubili službo. Samo, kaj, ko je ne bodo. Kdaj so že lenuhi v državni upravi dobili po riti?
Je pa prav, da se vam tresejo hlače. V službenem času visite na monu, potem pa jokate, če bi vam kdo namignil, da lahko izgubite službo.
Nobene škode ne bo, če kdo od vas izgubi službo.
Si pa upaš tkole posploševa in obsojat ljudi. Budala debilna
Ha, veš, delam v Ju in ne boš verjela: urice in urice za mon, kavice.
In ja, imamo nekaj anticepcev, ki bluzijo v stilu, da ti vstavijo antene pa podobne neumnosti. NOben od njih ni uporaben za kako konkretno delo. Gobec sukat znajo, za delo niso. Tudi pred korono niso bili uporabni. Tako, da me ne čudi, da so se ravno lenuharji najbolj zavzeli za razne teorije zarote.
Fantazirajo seveda v stilu, če se ne cepijo, bodo lahko doma ostali in delali na daljavo.
Kakšna prostaska babura si.
Si te kar predstavljam.
-
Neznosno zensce. Glej podoba ni odraz spola Lahjko si tud brez j. Jc
Za zdaj pa ne bo: takih ki jih ti tu opisuješ je tudi med cepilci veliko.
Sem delala podiplomca na enem faksu. Več kot polovica je bila iz javne uprave. Šolnino jim plača država, seminarske delajo vsi med službo. Za vsak izpit so dobili pa še teden študijskega dopusta. Ko so dobili papir, so pa napredovali v višji razred.
Tako da mi ne govorit o javni upravi. So intuziasti, ki se res trudijo in delajo, polovica se jih pa šlepa. In vse to nima veze s cepljenjem.
zdaj pa ne bo, 17.09.2021 ob 21:01
Ha, ha, Klopotec, preberi svoje zapise in se zamisli nad sabo kdo je prostaški, ti ali jaz.
Neprijavljena, torej priznavaš, da je na kupe lenuhov na račun države?
In slučajno anticepci pri nas so vsi leni in nesposobni.
Seveda, seveda končno si prišla babura do izraza.
Si cepljena in si opažena.
Siva miška.
Uživaj svojih pet minut slave, sledi ti grenka reala. ?
zdaj pa ne bo, 17.09.2021 ob 21:16
Kloptec, tebi je pa moj zapis zelo do živega prišel. Ko mački stopiš na rep, zacvili. In zdaj bo prostaška Kloptec vreščala po monu. Naj ti bo v užitek prostakinja.
Vidiš babura da sem ti stopila na žulj.
Vrescis, stara veša končno cepljena, končno opažena. Butara prostaska. Ne rabiš vračati komplimentov, to sem jaz tebi poklonila.
In še v tvojem slogu, ker edino tega razumeš obrisi si slino s svojega gobca. ?
ne bo nobene škode, 17.09.2021 ob 21:43
Ne bo nobene škode, če prav fikusov odpustijo. Bo vsaj kak sposoben dobil delo. Itak jih je pa ogromno preveč. JU je treba prepucat. Če se anticepilcev znebijo, je že super.POtem pa še ostale lenuhe.
Pa kake mate to fore? Sposoben/nesposoben kao lenuh…
Zdej pa tako… A tak ki v zivljenju ni ustvaril nic, maha ti pa z papirjem pod nosom je sposoben? Halo?
Ko pravite lenuh. Evo… A ti povem eno “cako”? In ti bi mene poslal delat?
Enkrat sem bil na spizu… Zenska se je zaprla v tisto stekleno pisarnico in lepo na racunalniku. Ta je prav iz siske pa nisem hotel. Dostikrat jo vidim z mozem kako se seta… Pride mimo.
Pac boli me kaj dela. Super. Ampak a ni isto sedel doma al pa tam. Po liniji najmanjsega odpora. Kaj mislis da se bom raztrgal? Pa clouk model kaj si… A po tem kar se zdej dogaja(pa ze prej)… Ti bi se karkoli koristnega naredil za drzavo? Se zrtvoval za njo? Pa a si uredu ti? Neki ti ni dobr.
Javna uslužbenka, 17.09.2021 ob 19:57
Zdaj mi je pa žal, da sem se cepila. Ker bi državo, v primeru, da me odpusti, tako mastno iztožila, da bi imela zagonski kapital za podjetje, ki ga že dalj časa želim ustanoviti.
Hja, vedno se narobe odločim 😉
Jaz poznam kar nekaj cepljenih pod prisilo v službah po 15.9. ! Mene v taki službi nikdar ne bi videli več, niti bi me prisilili da se cepim.
Forum je zaprt za komentiranje.