Nikogar ne silimo k cepljenju, toda morda bo ostal brez sluzbe
Pa kaj se dogaja, ljudje? Kako si lahko nekdo nekaznovano privosci, da kaj takega predpise? Severna Koreja?
Danes zjutraj poročila.
Sramotne izjave, ki sploh ne bi smele v eter.
Hojs se posmehuje kako bo vendarle en policist delal od doma.
Danes ni več pomembno ali si priden delavec, ali si pošten ali komu rešiš življenje… Danes je pomembno, da si cepljen pa tud, če si največji gnoj.
Torej čas za izmečke.
Pozdrav soncu, 17.09.2021 ob 18:57
Danes zjutraj poročila.
Sramotne izjave, ki sploh ne bi smele v eter.
Hojs se posmehuje kako bo vendarle en policist delal od doma.
Danes ni več pomembno ali si priden delavec, ali si pošten ali komu rešiš življenje… Danes je pomembno, da si cepljen pa tud, če si največji gnoj.
Torej čas za izmečke.
Tvoj zadnji stavek si velja zapomniti. Res je, nastopil je Čas za izmečke.
Eh, če jaz rećem komu jedi govna… je zanj žalitev.
Če mu to reče st(r)oka in politika… je pa vzoren državljan, če to posluša. ?
Zanimivo pa je, ko se politična mafija počuti ogroženo, je takoj izredno stanje in policaji več ne rabijo biti cepljeni ali testirani.
Takrat je vsak policaj dober, samo, da ščiti smrdljivo pokvarjeno politično rit.
Ko pa so ljudje klicali policaje, ker so na petrolu imeli težave zaradi pct, pa so policaji rekli, da ne morejo nič, da se naj ljudje kar med sabo zmenijo na lep način.
Halo ? Kako ne morejo nič in nočejo nič storiti, ko so ljudje zaradi fašističnega pct pogoja bili diskriminirani ?
Kakšni zaščitniki zakonov in ustave so to, če dopuščajo kazniva dejanja ?
Diskriminacija je kaznivo dejanje, oni pa samo pridejo in rečejo, da nič ne morejo.
Res bolje, da delajo od doma.
vse po reglcih, 17.09.2021 ob 18:44
Pa kaj se dogaja, ljudje? Kako si lahko nekdo nekaznovano privosci, da kaj takega predpise? Severna Koreja?
Jutri bo že: “Nikogar ne silimo k cepljenju, a bo moral v pridržanje”.
Javna uslužbenka, 17.09.2021 ob 19:57
Zdaj mi je pa žal, da sem se cepila. Ker bi državo, v primeru, da me odpusti, tako mastno iztožila, da bi imela zagonski kapital za podjetje, ki ga že dalj časa želim ustanoviti.
Hja, vedno se narobe odločim 😉
Res je. Delodajalec nima nobene pravice od tebe zahtevati tvojih zdravstvenih podatkov ali te zaradi tega diskriminirati, oziroma odpustiti.
Za odpuščanje necepljenih ni nobene pravne podlage
največji hec, 17.09.2021 ob 20:10
Največji hec pa je, da je najvišja precepljenost v državah, kjer je najmanj terorja.
Tu pravzaprav ni potrebnega terorja, razen to, da se cepiš in potihem pobijejo ljudi, morda celo selektivno po lastnih željah, če tista teorija o G5 kaj velja.
to je gola disriminacija,da bo tisti, katerega del. mesto se ne da organizirati z delom od doma izgubil šiht, ostali pa lahko delajo od doma… to je tako jasna diskriminacija,da bolj ne more biti no. ker ta, katerega delo se ne da organizirati od doma – je tako prisiljen v cepljenje – to je prisila…
ogabna oblast res…
prosim zapomnite si še tega Kovšco, ki se bo povezoval z Počivalnikom na naslednjih volitvah – da se bo vedelo, kdo se kam zapakira zato,da bi dobil več glasov… kako upam, da bodo čimprej volitve,da se ta teror konča… in potem morajo ti ljudje pred sodišče na odgovornost.
Kaj pa je s tem narobe?, 17.09.2021 ob 20:02
Tudi Francija in Italija uvajata podobne ukrepe. Končno tudi Slovenija.
v italiji majo tudi mafijo, zakaj je še mi nimamo, dejmo jo uvest, le kaj je pa s tem narobe…
mi moramo vse posnemat druge s slabimi stvarmi – le zakaj švedov ne posnemamo, kjer spoštujejo svobodo in demokracijo?
Ha, ha, se pa res sekiramo, če bodo anticepci v državni upravi izgubili službo. Samo, kaj, ko je ne bodo. Kdaj so že lenuhi v državni upravi dobili po riti?
Je pa prav, da se vam tresejo hlače. V službenem času visite na monu, potem pa jokate, če bi vam kdo namignil, da lahko izgubite službo.
Nobene škode ne bo, če kdo od vas izgubi službo.
Tako je. Ta viruskriza bo naplavila na plano vse, kar je do sedaj tlelo v ljudeh – zastraševanje, manipulacija v stilu: ni prisila in grožnja, je le spodbuda. Razumem, rabijo 70% ljudi, ki bodo cepljeni, da ni treba zapirat države. A naš odnos do cepljenja je povsem drugačen, kot pri državah, ki so to cifro že dosegle. Tam se tudi proti gripi cepijo, kot da grejo po en aspirin. A smo zato manj odgovorni in skrbni do svojega zdravja? Lahko kdo to potrdi? le drugače skrbimo zanj.
zdaj pa ne bo, 17.09.2021 ob 20:27
Ha, ha, se pa res sekiramo, če bodo anticepci v državni upravi izgubili službo. Samo, kaj, ko je ne bodo. Kdaj so že lenuhi v državni upravi dobili po riti?
Je pa prav, da se vam tresejo hlače. V službenem času visite na monu, potem pa jokate, če bi vam kdo namignil, da lahko izgubite službo.
Nobene škode ne bo, če kdo od vas izgubi službo.
Si pa upaš tkole posploševa in obsojat ljudi. Budala debilna
Desperadodajka, 17.09.2021 ob 20:38
V Italiji in Franciji imajo na milijone arabskih in črnskih migrantov, imajo geta in no go cone. Kmalu bomo imeli tudi mi. Kaj je s tem narobe?
Kaj mi mogoče nimamo migrantov? Ne toliko kot Fr ali It ali katera druga razvitejša država, imamo jih pa.
Pa seveda ni ravno skrivnost, da veliko migrantov pri nas dela na črno. Pa da za pošteno delo ne dobijo plač pa, da mislijo, da so prijavljeni pa ugotovijo, da nimajo ne zavarovanja, ne nič.
Ma kaj to, saj tudi Slovenci pogosto ostanejo brez plač.
Pogoj samo PC, 17.09.2021 ob 20:41
Si pa upaš tkole posploševa in obsojat ljudi. Budala debilna
Ha, veš, delam v Ju in ne boš verjela: urice in urice za mon, kavice.
In ja, imamo nekaj anticepcev, ki bluzijo v stilu, da ti vstavijo antene pa podobne neumnosti. NOben od njih ni uporaben za kako konkretno delo. Gobec sukat znajo, za delo niso. Tudi pred korono niso bili uporabni. Tako, da me ne čudi, da so se ravno lenuharji najbolj zavzeli za razne teorije zarote.
Fantazirajo seveda v stilu, če se ne cepijo, bodo lahko doma ostali in delali na daljavo.
Forum je zaprt za komentiranje.