Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nikakor ne najdem službe

Nikakor ne najdem službe

Ha, ha, top monovska pamet. Če iščeš službo, pomeni, da je nimaš. Ha ha ha.

No, jaz imam službo, pa iščem drugo službo. Ja, imam službo, hodim na razgovore, pošiljam vloge. Čudno a ne?

Logično, da nas to več počne. Enim se pogodba izteče pa iščejo. Eni iščemo, ker nismo zadovoljni v službi. A resno eni mislite, da nihče ne menja službe? Ali pa tisti, ki se jim pogodba izteče, čakajo, da bodo brezposelni in šele potem iščejo?

Časi, ko so bili ljudje 40 let v isti firmi na istme stolu, so že davno, davno mimo.

Za ene so časi ko si bil eni in isti skužbi mimo.

To velja samo za konstantno izbirčne, nezadovoljne, problematične večne uskalce služb z geslom ja nisam došo da radim nego da zaradim.

Eh, ja, mon pač. REs nisem nikjer napisala, da nimam službe. Ampak za nekatere je to prehuda znanost, da bi razumeli par stavkov.

Ajde tišina, 22.00 je. Zvaču ako bude galame.

Lidl, hofer, eurospin iscejo prodajalce. Morda pa celo uspes za poslovodkinjo. Ali pa gostinstvo. Zraven lahko se vedno isces v svoji branzi.

Odgovor na objavo uporabnika
Odgovor gospodu Anonimno 10282, 29.09.2023 ob 16:52

Odgovor na:

Res je, 29.09.2023 ob 10:31

Avtorico delodajalci zavrnejo ker ni sinko od župana. Razumem to sem sama v istem. Kaj ma znanje in izkušnje tukaj? Nevem.

Glavo pokonci! Ponosna bodi na svoje dosežke. Dokazale smo se filofaxa ne nardi vsakdo.

In spet, pička neumna primitivna, koliko slovničnih kiksov ti je uspelo stlačiti v tole skrpucalo? Bi sploh znala popraviti svoje napake?

Slovnične napake so zato, da en taki kot ti, popidzi zraven. Jaz pa se smejem kaki … si. 🙂 Res si me nasmejal, če bi pisala strokovno in pravilno slovenščino nebi razumel ker si nešolan in nebi popizdil, kar je bil moj namen. 🙂

Edina smešna stvar v tej temi si ti, ker si tipična luzerka in boš to ostala do smrti.

Dokler ne najdes primerne, 29.09.2023 ob 22:59

Lidl, hofer, eurospin iscejo prodajalce. Morda pa celo uspes za poslovodkinjo. Ali pa gostinstvo. Zraven lahko se vedno isces v svoji branzi.

TI gledele Lidla, Hoferja… ti resno misliš, da bi šla na slabše kot sem sedaj? Eni ste res adijo pamet no. Pa kaj res ne vidite dalje od služb kot je prodajalka, kelnarca, proizvodnja?

Pa tako mimogrede, ko greš v Hofer, Lidl, daj malo odpri oči. Ti resno misliš, da jemljejo v službo koga v zrelih letih, tja proti 50, ki še nikoli ni delal podovbnega dela? Ženska, če vsaj malo odpreš oči, boš ugotovila,d a jemljejo le mlade.

Samo monam to dopovedat.

meša se mi, 30.09.2023 ob 08:27

TI gledele Lidla, Hoferja… ti resno misliš, da bi šla na slabše kot sem sedaj? Eni ste res adijo pamet no. Pa kaj res ne vidite dalje od služb kot je prodajalka, kelnarca, proizvodnja?

Pa tako mimogrede, ko greš v Hofer, Lidl, daj malo odpri oči. Ti resno misliš, da jemljejo v službo koga v zrelih letih, tja proti 50, ki še nikoli ni delal podovbnega dela? Ženska, če vsaj malo odpreš oči, boš ugotovila,d a jemljejo le mlade.

Samo monam to dopovedat.

Dej spel se s tega mona, mona.

Kako pa naj folk ve kje si ti zaposlena če je pa skivnost.

Si v zrelih letih 1969. Sem fuknjena baba.

Ni issue v diplomah ali stopnjah izobrazbe, vezah ipd. Problem je, da jih je vecina nefunkcionalnih. Enostavno ne znajo se obrnit. Ampak vsi ti za sebe mislijo, da so zakon, ker imajo diplomo. E, jok brate, diploma se ni funkcionalnost. Pri nas se dostikrat zgodi, da sta diploma in funkcionalnost v obratnem sorazmerju. Kmet bolje funkcionira pri delu, kot diplomiranci (vecina teh).

Pri nas iscemo ze 5 let! ni pomembna izobrazba. Ker se vsak vsakega dela priuci, ce ima neko logiko, ce je priden, motiviran, se zna obrnit. Delo je fizicno zahtevno samo, ko delas nadure in sedis 12+ ur. Drugace pa mozgani. Ampak ni koga. Vsi se pa cenijo za 2t+ bruto. To pa.

Jaz imam sluzbo. Pa imam odprte se 3 ponudbe  Nimam interesa zdaj menjavat.

He, he, tipično za mon. Pogled jim ne seže dalje od služb, kjer garaš za minimalca. Se ti zdi, da so na monu izobraženi ljudje?

A misliš, da bo izobražena oseba visela na monu in zmerjala koga, ki sprašuje za nasvet?

Tule pa imaš v temi skoraj same take iz dna. Njihov domet so službe za minimcala in pisanje žaljivk na monu.

funkcionalnost, 30.09.2023 ob 08:44

Ni issue v diplomah ali stopnjah izobrazbe, vezah ipd. Problem je, da jih je vecina nefunkcionalnih. Enostavno ne znajo se obrnit. Ampak vsi ti za sebe mislijo, da so zakon, ker imajo diplomo. E, jok brate, diploma se ni funkcionalnost. Pri nas se dostikrat zgodi, da sta diploma in funkcionalnost v obratnem sorazmerju. Kmet bolje funkcionira pri delu, kot diplomiranci (vecina teh).

Pri nas iscemo ze 5 let! ni pomembna izobrazba. Ker se vsak vsakega dela priuci, ce ima neko logiko, ce je priden, motiviran, se zna obrnit. Delo je fizicno zahtevno samo, ko delas nadure in sedis 12+ ur. Drugace pa mozgani. Ampak ni koga. Vsi se pa cenijo za 2t+ bruto. To pa.

Jaz imam sluzbo. Pa imam odprte se 3 ponudbe  Nimam interesa zdaj menjavat.

Čakaj, služba, kjer moraš 12 ur delat? Pa kaj to ste sredni vek ali kaj? Veš, da imamo drugi delovnik 8 ur na dan?

Koliko ur pa mora pri vas človek delat na teden?

Ti pišeš o 12urnem delovniku. Zraven se pa čudiš, da se ljudje cenijo na 2 jurja? Ob takem urniku je 2 jurja malo. Neto mislim.

Tuki gor so itak sami debili od Meša se mi in njej podobni zagovorniki diplom.

Sploh ne dojemajo, da so lenuhi, iščejo službe za 2000 netto za 8 ur. Sami nergači in 100% nesposobni.

Popolnoma se strinjam da tle gor so itak sami bedaki.

ti to resno, 30.09.2023 ob 08:48

Čakaj, služba, kjer moraš 12 ur delat? Pa kaj to ste sredni vek ali kaj? Veš, da imamo drugi delovnik 8 ur na dan?

Koliko ur pa mora pri vas človek delat na teden?

Ti pišeš o 12urnem delovniku. Zraven se pa čudiš, da se ljudje cenijo na 2 jurja? Ob takem urniku je 2 jurja malo. Neto mislim.

Daj, jebi si mater nesposobno, če nisi zmožno premaknit svoje riti kam dlje kot do hladilnika.

Nismo ti mi krivi, da si zaostalo in nefunkcionalno.

Funkcionalnost, glede na tvoje obnašanje, se sploh ne čudim, da že 5 let iščete. Čudim se pa, da tisti, ki so pri vas, ne dajo odpovedi. Verjetno tak nivo kot ti pa se ujamete.

ti to resno, 30.09.2023 ob 09:05

Funkcionalnost, glede na tvoje obnašanje, se sploh ne čudim, da že 5 let iščete. Čudim se pa, da tisti, ki so pri vas, ne dajo odpovedi. Verjetno tak nivo kot ti pa se ujamete.

ce ti ni za delat, ne isces sluzbe ampak molzno kravo. Da bi dinarcki kapali, delala pa nebi.

funkcionalnost, 30.09.2023 ob 11:06

ce ti ni za delat, ne isces sluzbe ampak molzno kravo. Da bi dinarcki kapali, delala pa nebi.

Ti butara zabita. Pri vas kršite zakonodajo. Suženjstvo je že davno mimo. 12 ur dela na dan? Pa ti si počena v glavo. Ti butara bi zmerjala ljudi z lenuhi, ker vam nočejo biti sužnji, a ne?

Kaka golazen se sprehaja po Sloveniji.

Moj nasvet, vclani se v kako stranko, tak bos lazje prisla do sluzbe. Jaz samo sebe zrem, ker tega nisem storila po faxu, ker sem sla bolj posteno in moralno, dobivala sluzbe za minimalca, ali se manj od minimalca, neki casa sem bla tud na sociali, tko da.

Ne splaca se ti biti postena in moralna, na konc bos samska in revna, kot jaz. Ljudje te tud ne spostujejo, believe me.

Jaz sem letos pilet delala sezonsko delo na hrvaski obali, placa nikakva, resujejo te napitnine. Garanje za minimalca, te vsaj veseli – mene veseli da delas v beach baru ob morju. Vseen boljs, kot proizvodnja.

Letos so na hrvaski Istri iskali cistilke v vilah, placa ni bla tolk fajna kot bi clovk pricakoval.

Mogoc na tak nacin prides do kazga bogatasa,..prej kot v kaki fabriki.

Pozdravljeni,

vsi, ki se jim spreminjajo pravice, imajo možnost zahtevati svojo pravico, žal ponavadi najlažje s pomočjo odvetnika. Če imajo zaposleni sklenjeno zavarovanje pravna zaščite, je to zanje brezplačno- https://priporoca.zurnal24.si/kako-do-odvetnika-za-ceno-kosila/

Nasveti odvetnika, spori z delodajalci, spori z zavarovalnicami, družino, zahtevanje primerne odškodnine in še mnogo drugih primerov, povzročajo visoke stroške. Zavedamo se, da so odvetniški in sodni stroški visoki, zato vam ponujamo rešitev – zavarovanje ARAG- ki ga pa morate skleniti pravočasno.

S sklenitvijo zavarovanja ARAG boste prihranili ter se zaščitili. Tega se zaveda že veliko strank, skoraj 80.000, ki so že sklenili zavarovanje pri zavarovalnici ARAG.

Pobrskate lahko tudi po naši spletni strani: https://www.arag.si/zavarovanje-pravne-zascite/

V kolikor bi želeli skleniti zavarovanje, to najlažje storite tukaj: https://www.arag.si/sklenitev-zavarovanja/

V kolikor pa imate dodatna vprašanja, smo vam na voljo tudi na 080 30 16.

ARAG zavarovalnica pravne zaščite

Večina mojih sošolcev v osnovni šoli se je odločila za gimnazijo in pot nadaljevali na FF oz. po drugih fakultetah Univerze v LJ in MB – torej javne fakultete. Jaz sem se takrat odločil za poklicno šolo, vsi so me zajebavali, da bom samo šlosar celo življenje. Skratka naredil sem poklicno, dobil 5. stopnjo in se vpisal naprej na izredni faks na zasebno fakulteto. Res je, da sem veliko plačal vendar mi še danes ni žal. Opraviti sem moral 6 mesecev prakse, poleg tega sem imel čaš, da sem delal preko študenta in sem tako ob prvi redni zaposlitvi imel kar nekaj let izkušenj.

Danes imam svojo firmo in imam zaposlene take s 5. stonjo pa tudi tiste z višjo. Študentje, ki pri meni opravljajo delo so večinoma iz zasebnih fakultet, ker imajo dejansko čas da sploh delajo. Urniki oz. programi javnih fakultet so pogubni saj študentje tam sedijo cel dan, vse kar se naučijo je na papirju, prakse je malo. Pa ne, da jih nebi želel vzeti k sebi ampak enostavno nimajo časa, ker 3 leta ali več živijo le za Univerzo v LJ…

Morda je tudi to razlog ali pa imaš res zelo specifično smer študija. Glavo pokonci mogoče je res trenutno najboljše, da se prekvalificiraš.

kelul, 28.09.2023 ob 19:42

Slovenija je tako majhna, da se vsi med seboj poznamo, torej si lahko vsak službo, ki mu odgovarja, najde prek poznanstev, ampak je treba vzet telefon v roke, koga poklicat in se zmenit. Ne pa samo jamrat.

NE NAKDLADAJ!!! Marsikatero cifro smo obrnili, pa veš kaj je bil potem odgovor??? Poglej razpise, ki jih imamo na vratih!!! TO NI NIČ!!! NEHAJTE ZAVAJATI IN NABIJATI NEPREVERJENIH INFORMACIJ!!! Pa glede UE… BODITE FUCKING TIHO, ker nimate pojma kako pa kaj je tam!!!!!!!!!!!!!!!

No ker možgani pri meni še niso zarjaveli, sedaj delam nekaj ur na teden sem zaposlena, full malo urc, ostalo pa vlečem socialno pomoč, ki je višja ker sem zaposlena, tako da dobim za par urc dela 800e na mesec. Aja pa zavod mi da mir, ker sem neprijavljena ker sem zaposlena.  Edina služba ki sem jo dobila je bila ta, ki sem jo sprejela. V turizem in proizvodnjo ne grem, ker bi dobila isto za poškodbe na delu ali teženje in šlatanje pijandur. Raje spim doma ponoči in šparam zdravje.

Mi pa delovna doba ne teče. Na žalost. Me skrbi kaj še bo. Ampak ne dam svojega telesa in duše za proizvodnjo in gostinstvo.

Na zpizu ni nič oddano, povem iz prve roke!

Plača povprečna, delo pisarna, stranke imaš nad sabo ki pritiskajo, urnik od 7 do 3! Odgovornost itak.

No, tega noben več noče delat. Vsi bi raje dobre plače brez nobene odgovornosti. To je realnost dan danes! 15 let nazaj smo se tepli za to službo, danes mladini smrdi!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close