Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nikakor ne najdem službe

Nikakor ne najdem službe

Službe, ki so vredne človekovega dostojanstva in tiste, ki so dobro plačane, so oddane vnaprej. Preko poznanstev, zvez, političnih pripadnosti, nepotizma, klientelizma in podobno. Tam se ne trudite s pisanjem prošenj in maltretiranjem na razgovorih.

Službe, ki so na dnu in človeka fizično ter psihično uničijo pa so dostopne vsem. Proizvodnja, garanje, večizmensko delo, delo na normo, umazana in hrupna dela… Slednje službe vas naredijo invalida, ni pa nujno, da se vas Invalidska komisija usmili in upokoji. Agonija se tako nadaljuje.

Ali je treba še kaj dodati?

Odgovor na objavo uporabnika
Res je, 29.09.2023 ob 10:31

Avtorico delodajalci zavrnejo ker ni sinko od župana. Razumem to sem sama v istem. Kaj ma znanje in izkušnje tukaj? Nevem.

Glavo pokonci! Ponosna bodi na svoje dosežke. Dokazale smo se filofaxa ne nardi vsakdo.

In spet, pička neumna primitivna, koliko slovničnih kiksov ti je uspelo stlačiti v tole skrpucalo? Bi sploh znala popraviti svoje napake?

Filozofska fakulteta je za večno brezposelne kokoši

Prekvalificiraj se  in dobi izkušnje preko SŠ

V zaporrih vedno iščejo paznike/paznice.

Pri teh letih je izobrazba skoraj nepomembna. Pomembne so izkušnje. Drugače je pa veliko del kjer je vedno nepomembna in se da kar zaslužit če se potrudiš. Nepremičninski posredniki, zavarovalni agentje, razni operativni upravniki ipd….in tega kar veliko iščejo.

Nepremičninski posredniki  – cene nepremičnin naraščajo, ni kupcev. Zavarovalni agenti – moja izkušnja da naj za eno ki je že agent “prisilim” 30 ljudi na mesec da sklenejo zavarovanje, da mi bo dala en procent ne cele plače od tega,  če nimaš licence in ne delaš menda nekaj let s takim potem ne nardiš licence, nisem moški in nimam pojma o tehniki in o operativni upravi…

Brezvezne službe stres za beden zaslužek, ko pa zboliš pa nimaš sredstev kot sp na bolniškem. 🙂

Hvala vseeno da ste vsaj nekaj napisali, eni ste prijazni o drugih pa nebi. 🙂

Lep vikend vsem.

Odgovor na:

Res je, 29.09.2023 ob 10:31

Avtorico delodajalci zavrnejo ker ni sinko od župana. Razumem to sem sama v istem. Kaj ma znanje in izkušnje tukaj? Nevem.

Glavo pokonci! Ponosna bodi na svoje dosežke. Dokazale smo se filofaxa ne nardi vsakdo.

In spet, pička neumna primitivna, koliko slovničnih kiksov ti je uspelo stlačiti v tole skrpucalo? Bi sploh znala popraviti svoje napake?

Slovnične napake so zato, da en taki kot ti, popidzi zraven. Jaz pa se smejem kaki … si. 🙂 Res si me nasmejal, če bi pisala strokovno in pravilno slovenščino nebi razumel ker si nešolan in nebi popizdil, kar je bil moj namen. 🙂

pravite, da se dobre službe najdejo samo prek poznanstev in da je Slovenija tako majhna, da se vsi med sabo poznate. Torej? Uporabite svoja poznanstva.

Ne bodi tako naivna, da misliš, da je problem v FF. Problem je, da nimaš zvez.

Čisto vino, 29.09.2023 ob 17:01

Ne bodi tako naivna, da misliš, da je problem v FF. Problem je, da nimaš zvez.

V majhni Sloveniji se vsi poznamo. vsi imamo veze, samo večina je preveč serasta, da bi jih uporabila, potem pa jamrajo.

Veze se gradijo tekom študija, študentskega dela, zaposlitve, druženja….redkim se kar zgodijo. Večina si tekom študija in dela pridobi reference ljudi, priporočila,…in ja, to je skoraj najpomembnejše. Povsod je tako. Po celem svetu. Sploh za boljše službe. Razen če ne postanete resno nek ekstra strokovnjak, potem ste lahko asocialni.

Jaz sem se tudi nasmejal od čistilk do učiteljev slovnice.

Še zdej imam nasmeh. Bravo. Me pa prav zanima koliko so stari teli tle.

Jaz npr. kaj te briga.

Ejej, koliko bebavih zapisov v tej temi. Smešno pri vsem tem pa je, da tule pljuvate po izobrazbi pa, da je nepomembna. Zraven pa vsi monovci rinete svoje sončke na fakultete. Le zakaj, je pa ja izobrazba brezveze?

Da ne omenjam bebcev, ki predlagajo službe kot je čistilka in podobno. Res hočete dokazt, da ste nepismena tesla, ki ne razumete teme?

Hvala tu pa tam kaki svetli izjemi, ki je razumela temo. Redkost. Ostalo pa očitno skisani možgani ali pa preprosto zloba.

Razumemo temo. Nerazumemo pa tebe.

Svašta na te fakse hod. Bebavih u 3 p.m idio-tov.

Kaj bi ti rada? Delat pejt ne pa tle gor jamrat

Res je, 28.09.2023 ob 19:44

Veš kak je dober filing ko ti hrbet obrnejo ljudje ki so zrihtali službe drugim tebi pa nočejo. Poznali so te pa čez 30let pa so kar so.  Hinavili skoz se ti v obraz norca delali. Zakon občutki so to. Resnično. Bruhas od njih.

Te pač nimajo za dovolj sposobno za to delovno mesto. Delo “zrihtaš” nekomu za katerega misliš, da ga bo dobro opravljal, ne da te bo kolega, ki ga v na tem šihtu poznaš, kurcal in ti zameril, kakšnega osla si jim to pripeljal.

Nekateri ljudje so tako žleht, da se kar čudim. Človeka, ki je že itak na dnu in v stiski, še bolj potlačijo in ponižajo.

Avtorica, kaj so ti svetovali na Zavodu za zaposlovanje? Bi bila možna kakšna prekvalifikacija? Upam, da tudi zate posije sonce in si dobiš kaj primernega.

Srečno ti želim.

anonimno1969, 29.09.2023 ob 21:25

Nekateri ljudje so tako žleht, da se kar čudim. Človeka, ki je že itak na dnu in v stiski, še bolj potlačijo in ponižajo.

Avtorica, kaj so ti svetovali na Zavodu za zaposlovanje? Bi bila možna kakšna prekvalifikacija? Upam, da tudi zate posije sonce in si dobiš kaj primernega.

Srečno ti želim.

1969, eh ja, na monu je večina ljudi na podnu in jim je smisel življenja, da brcajo tistega, ki ima težave, ker upajo, da bo ta zletel k njim na dno.

Nisem na Zavodu, nisem brezposelna. Pred kakimi 20 leti pa sem bila par mesecev na Zavodu. Takrat je veljalo, da so tečaje, prekvalifiakcije dobivali tisti, ki so bili brez izobrazbe ali pa imeli samo SŠ. Recimo par jih poznam, ki so jim plačali ekonomsko srednjo šolo pa par tečajev kot je nemščina. Za visokoizobražene ni bilo nobenih možnosti. Svetovalka pa ni imela nikoli nobenih nasvetov, idej. Dvomim, da so se sedaj kaj popravili.

Drugače pa hvala za lepe želje.

In tukaj testiraš ljudi. A tebi se zdi to fer ? Samo vprašam.

Če imaš izobrazbo ni nujno da imaš tudi visok IQ. Nekateri si jo pridobijo z muko, drugi enostavno. Ampak rezultat znanja in IQ se pokaže pri delu in dojemanju.

Zato je danes izobrazba le pogoj ta napredovanje in NE za večjo možnost zaposlovanja.

Razumeš in ti tukaj testiraš ljudi.

Meša se ti ? Tebi Meša se ti si res zmešana. Fuj.

To je tipično za mon. Ko nekdo za nasvet vpraša, se usujejo zlobni, bebavi monovci, ki nimajo kaj pametnega povedat, znajo pa žaliti. Recimo tale Uff, revež v glavi

Kot je napisal biib. Tale Meša se ti najprej v začetku navaja da se ji meša, ker ne dobi službe, potem pa izjavi da jo ima.

Bolano. Same provokacije in zato je tale “tvoj” Uff že v začetku sprevidel same laži.

Spel se.

Za nepismeno teslo UFF, si že kdaj slišalo, da nekdo ima službo pa vseeno išče novo službo?

Preberi si pa uvodni post avtorica. Je kje napisala, da nima službe?

Kaka budala so na monu.

Nepismen si ti. Tukaj se prijavljaš z več različnimi nazivi.

Dojemanje IQ k ptič z grčo v glavi. Išče službo zate pomeni da je nima.

Dej butn se v skalo.

Res se človek nasmeji. Eni pa ta klepet tu jemljejo kot resen pogovor iz predavalnjce.

Naivneži. Uff  dobro ti gre.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close