Nika Prevc
Dobra športnica.! Simostična punčka .
Amoak za boga milega a res ta gnila požrta reprezentanca smučarska ne premore enega učitelja retorike in javnega nastopanja, ket ti njeni intervjuji so pa milo rečeno ” buh se usmil” ? jamra kot bi bila izgubljena v đungli , okoli gleda kot da bi se bala od kje bo kaj priletelo. Momlja ….
Naj nekdo punci vcepi retorike in samozavesti ne da se obnaša kot v spovednici .
mamka Miška, 01.02.2025 ob 20:25
Pa kaj je z vami kavč trenerji, selektorji…. a bi morala še izgledati kot neka starleta, da bi bilo po godu nekim verjetno zapitim in ne samokritičnim osebkom. Dekle je zadržano, izkaže se pa v tistem v čemer je najboljša.
NE rabi bit starleta !
Lahko bi jo pa res poučili javnega nastopanja, glede na to, da ta smučarska zveza požre kup denarja , futra kup priseskov. Saj ja predstavlja nej šport ki ni najbolj high.
Oblikovanje stavkov nima veze. Trema, zadržanost pač naredi blokado. Jaz sem enkrat vprašal moškega, če se boji višine. On s prve ma kje. No gremo 15m visoko, varovani in on pade v paniko, se poserje in vpije, da se ga ne zapusti. In to prvezan na fiksnem elementu.
Pa ne zdaj rečt, da je to pač zdravstveno stanje. Je, ampak do 40 leta mora vsak to pač že vedeti. Enako je pri tremi, nekaterim pač rata tema pred očmi, saj nastopa javno pred mio. gledalcev.
…ma res dobiš občutek kot da ji nekdo grozi. Uboga reva bega s pogledom okoli, jeclja, komaj uzusti tisti ubogi stavek. Razumem tremo, ampak glede na to da so kot celotna familija od Ceneta, do Perota, Domna nonstop pred mikrofoni. Ja pismo no . Bi vsaj gladko dala lahko neko kratko izjavo in čao . Uredu ni gofljava kot Cene. Razumem, ampak vsakič znova pa tudi takole jecljanje tudi ni ok.
Imel sem ogromno punc. Še več me je osvajal in sčasoma sem spoznal ,da ste določeni ljudje res idioti ali pa namerno podjebavate. Nika je zelo fejst punca in ima notrenjeno lepoto in zunanjo,meni je všeč ko se nasmeje ali je resna ,vglavnem mi je všeč iz vseh pogledov. Skratka zelo fejst punca, škoda da nisem mlajši jaz bi jo takoj osvajal.
Nika je super. Pove malo in to kar je bistveno. Če bi mene zasliševali kot zaslišujejo njo, bi mi verjetno kakšen živc počil. Tile reporterji, večino njih, sploh nimajo meje do kje lahko gredo, ne znajo vprašati, vsiljujejo svoje mnenje, izsiljujejo odgovore, skratka se ne znajo prilagoditi dogodku in osebi, ki jo sprašujejo. Obup! Nika je športnica, ne komentatorka.
Športjuca je, ne poklicna govornica ali karkoli že. Obrekujejo jo pa lahko samo tisti, ki so favš. Prav grdo.
Meni je krasna punca! Zakaj bi moral bit vsak zelo dostopen, nasmejan, komunikativen in odprt. Ta svet je tudi za introverte. Meni so super ljudje. Pusti jo pri miru, pa se ukvarjaj s sabo ali svojimi otroki.
Zadnje čase ugotavljam, da Slovenci skos pljuvamo po Slovencih. Več primerov obstaja … No, tukaj ste se spravili na Niko, Ceneta, Domna Prevca …
Saj bom tudi jaz zdaj popljuvala, pač da vsi športniki pred kamero ne vejo, kaj bi povedali, so malo nerodni, ampak to govorim za vse, tudi tuje, da so mi smešni z izjavami (kot da ne bi vedeli, kaj povedat). Ampak ja, oni so tu, da se ukvarjajo s športom, ne z retoriko.
In me čudi, da Slovenci skos pljuvamo po Slovencih, potem pa se nekaj “delamo”, kk smo žalostni, ker čez 30 let ne bo več slovenskega naroda. Privoščljivi, skos jamramo, …
Forum je zaprt za komentiranje.