NIJZ teži
Devistated, 13.08.2021 ob 13:41
Da ne boste dihate preveč za vrat in kupile z maskami pod popkom. Ker je maska ogrlica ali modrc za nekatere ????????
Če se ne bi znala obnašat, bi že zbolela!
Grem v trgovino, ves čas hodim v službo, sem bila na dopustu – se pa znam pazit.
Nič posebnega, tudi gripe zadnjih 15 let nisem imela.
Kera katastrofa. Men pa non stop posiljajo reklame vse mozne trgovine, pa podjetja oglasujejo svoje storitve. Pa reklame dobivam od telefonskih operaterjev. Ne vem kaj jim ni jasno? Kar rabim, kupim. Ne pa da mi tezijo z reklamami.
Eni ne vidite dlje od svojega nosu. Sopate uno rutino, ki ste je vajeni, ceprav vam je vsiljena. Ampak to vas ne moti, ker so vas s tem dresirali od zacetka. Pol pa pride neki novga, pa v luft. A ni nic drugega kot samo se ena brezvezna reklama. Dramo okol tega pa si delate sami.
pa kaj jim ni jasno, 13.08.2021 ob 13:43
Če se ne bi znala obnašat, bi že zbolela!
Grem v trgovino, ves čas hodim v službo, sem bila na dopustu – se pa znam pazit.
Nič posebnega, tudi gripe zadnjih 15 let nisem imela.
Enako tudi jaz. Ampak to zdaj nič več ne pomeni in nič več ni važno, če se znamo dobro paziti in če se držimo ukrepov, ker zdaj je durh na durh blebetanje in posiljevanje samo še s cepljenjem in nič drugega!
Anonimno 1299, 13.08.2021 ob 13:53
Kera katastrofa. Men pa non stop posiljajo reklame vse mozne trgovine, pa podjetja oglasujejo svoje storitve. Pa reklame dobivam od telefonskih operaterjev. Ne vem kaj jim ni jasno? Kar rabim, kupim. Ne pa da mi tezijo z reklamami.
Eni ne vidite dlje od svojega nosu. Sopate uno rutino, ki ste je vajeni, ceprav vam je vsiljena. Ampak to vas ne moti, ker so vas s tem dresirali od zacetka. Pol pa pride neki novga, pa v luft. A ni nic drugega kot samo se ena brezvezna reklama. Dramo okol tega pa si delate sami.
Imam nalepko in reklam ne dobivam!
Nočem, da mi težijo s čimerkoli!
in to bo…., 13.08.2021 ob 14:57
Sem se pritožila, ker so zlorabili moj osebni naslov, ki jim ga nisem dovolila uporabiti in kar je še huje, zlorabljajo moje osebne zdravstvene podatke.
Tudi jaz sem se pritožil.
Poleg tega mafija prekleta troši naš denar za fašistično propagando.
Nemški glavni patolog opozarja na smrtne poškodbe zaradi cepiva
Saj bo, prihaja na dan, tiho, zanesljivo.
https://www.ip-rs.si/obrazci/?fbclid=IwAR2NMgS90xZmuQet6DyULSjDKY4nbm8P0P3sqzgr_aeb-W7ss8WgQVpGuNA
Zadeva se prijavi pooblaščenki.
Oni dalje dajo prijavo za kršenje razkrivanja osebnih in tajnih podatkov.
To je delo Centralnega registra podatkov o pacientu.
Zgoraj pripete povezave o obrazcih prijavah o eklatantnih kršitvah CRPP k Informacijski pooblaščenki, ki že prihajajo, nakar ona vlaga uradne prijave.
Lepo bi bilo vedeti, koliko je že teh prijav, ker jih ni malo.
Bodo javni mediji sposobni kakšne vestičice?
Forum je zaprt za komentiranje.