Nijz nedeljska ponudba
tkolele je, 19.09.2021 ob 18:26
ta najbolj trdi, 19.09.2021 ob 18:00
Slovenija379, 19.09.2021 ob 17:09
Saj se tudi Slovenija počasi bliža Evropskemu povprečju. Sedaj je s prvim odmerkom cepljenih 61% odraslih, polno cepljenih je 54% odraslih. Saj bo.
Eni so pač potrebovali treznitev, drugi potrebujejo brco v rit. Verjamem, da bomo tako ali druga zmogli ujeti povprečno precepljenost razvitih narodov.
Tisti najbolj ‘pametni’ bodo po treznitvi, brci v rit, potrebovali še zaušnico predno se bodo šli piknit 😀
Ni potrebno, da se gredo čisto vsi cepit. Potrebna je večina (70-80%), da lahko družba normalno zaživi. Vzpodbuditi je potrebno predvsem tiste, ki se ne cepijo zaradi lenobe. Določen procent ljudi spada v skupino s t.i. kognitivno disonanco katerih prepričanje je v nasprotju z realnostjo. Gre predvsem za pripadnike različnih skupin (sekt), ki ohranjajo svoje prepričanje kljub nasprotnim dokazom. Ta majhen del populacije se bo pač soočil z virusom brez zaščite, ne more pa več ogroziti delovanja celotne družbe.
Kar pomeni vsi odrasli + mladi nad petnajst.
questio n, 19.09.2021 ob 19:47
zelen paradižnik, 19.09.2021 ob 18:44
Ni smešno.
Ravno danes je povsod objavljen posnetek ameriške FDA, ki ni odobrila tretjega odmerka cepiv za c19. Razprava in vse kar so strokovnjaki povedali, je zaskrbljujoče. Vrag je odnesel šalo.
Ubogi ljudje, zdaj jih bo še bolj skrbelo. Kakšna zima nas čaka? Cepljeni na intenzivni, tako kot je Poklukar napovedal avgusta?
Zaskrbljujoče? Kako si razumel-a strokovno debato? Na fb način? Imunologi že od vsega začetka poudarjajo, da sta bistvena prva dva odmerka. Ampak fany cepilstva bi kar še. Poživitveni, pomladitveni, …
Zaskrbljujoča sta že prva dva odmerka. Poglej si kaj so povedali, preden napadaš mene. Jaz samo povem, da po tem kar je bilo objavljeno, nič več ne bo enako kot prej. Lahko si najdeš sejo, verjetno znaš pobrskati po internetu? Saj ni treba verjeti meni. V bistvu še raje vidim, če ljudje sami preverijo.
Forum je zaprt za komentiranje.