Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nihče mi ni voščil božiča

Nihče mi ni voščil božiča

Predno zapišete “Koliko ljudi si se pa ti spomnila in jim voščila” naj povem da eno leto nazaj ogromno bližnjim in prijateljem in znancem in nekateri sporočil niso odprli še do danes ne! // Sem rekla da bom počakala da vidim koliko se jih bo spomnilo samih od sebe name in evo dobesedno nihče // Ne sorodniki ne znanci ne prijatelji niti enega sporočila ne kartice ne nič kot da me ni in ne obstajam // Pa nisem zagrenjena in za vsako stvar vsem na voljo in prijazna z vsemi samo to danes za ljudi ni dovolj! Dajte za hudiča si vzet vsaj vi malo cajta pa voščite komu ker bo mogoče vaše voščilo edino med vsemi prazniki! Nihče ne bi smel ostat brez voščila zato naredite in spremenite to za nekoga!!!!

Želim ti blagoslovljen Božič in vse dobro nej te prati do konca tvojih dni in še naprej po tem. In vsem tvojim ki ih poznaš, ljubiš zaupaš… Peace!

Vidis, meni pa voscijo, a ne praznujem in to vsi vedo!
Voscim pa tistim, ki so mi dragi.

Lepe praznike in veliko zdravja! In še nasvet. Če si iz osrednje regije, ti priporočam, da se ob petih zvečer odpraviš v arboretum Volčji Potok. Zelo so se potrudili in čudovito okrasili. Vstopnina 8,5 evra, a se splača. Če si študentka ali upokojenka, je popust. Malo poguglaj. Pa kakšno dobro knjigo v roke, napeci si piškotov in uživaj.

Jaz pa ti voščim Vesel Božič in lepe praznike.
Če bi tvoji vedeli koliko ti čestitka pomeni, bi jih verjetno dobila veliko. Jaz ne voščim Božiča vsem. Ker ga vsj ne praznujejo v verskem smislu.
Odgovorim pa vedno na poslane čestitke. Tisti, ki me dobro poznajo, vejo, da ne pišem zaradi utrujenosti ali pomanjkanja časa. Imam veliko obbeznosti. Mogoče je kdo od tvojih tudi v podobni situaciji ali pa se še bodo oglasili danes.
Jaz se nič ne sekiram, če mi ne voščijo nazaj. Ne pričakujem, da ljudje vedno povrnejo karkoli nazaj. Je pa lepo, seveda in kulturno.

Vesel božič 🙂
https://i.pinimg.com/originals/1d/6a/76/1d6a76426d687e1c93db9d024ef71002.gif

[url=http://bit.ly/3pr5FyK][b]KRIPTO VALUTE: NALOŽBA/VARČEVANJE ZA POPOLNE ZAČETNIKE (10€/TEDEN)[/b][/url] Način varnega investiranja v kriptovalute. [url="http://bit.ly/3qnTQL9"][b]NAVODILA ZA AVTOMATIZIRANO TRGOVANJE S KRIPTOVALUTAMI[/b][/url] [url=https://kriptoslovenija.si][b]KRIPTOSLOVENIJA.SI[b][/url] Skupnost kripto entuzijastov in popolnih začetnikov. [url=https://bit.ly/3bM8pn5][b]BINANCE.COM[/b][/url] Menjalnica z največjo in najboljšo ponudbo in vplačila/izplačila direktno na bančni račun.

Vesel božič in vse dobro v novem letu ti želim . Meni sicer osebno te voščilnice nič ne pomenijo, po FB vsi pišejo, ampak to je linija najmanjšega napora in na to jaz ne dam nič. To je isto kot FB voscilnice za RD.
Nekaj ljudem pošljem SMS, par ljudi pokličem..

Kaj se sploh se vosci za praznike?Ok za RD ze…ma ostalo?Mi si nikoli ne voscimo, niti jaz nobenmu. Ok lepino voscila na Fb in potem ljudje spodaj odpisujejo, ma to je zame enako kot nic. Nisem vedela da se se osebno vosci, da se to dela, oz.celo pricakuje. Buuu Sploh se ne sekiraj, meni se pa splih ne zdi pomembno.Saj v resnici redko kdo praznuje praznik, je le dan, ki ga izkoristimo za cimvec druzenja in to je to.Lep dan zelim 🙂

Se ena fake zgodba.

Jaz ti voščim iz srca,ti pa pvem,da danes očitno ni več srčnosti ljudi.Prevladata pohlep in materializem.Nič več prijaznosti do takšnih,to so empatični pohabljenci.Meni ravno takšni nikoli niso čestitali,ko me pa potrebujejo zame več ne obstajajo.Pozabljeni.

Punca, ne bodi vsem na voljo, pa se te bodo spomnili.

Če je nekaj, kar sem se v letošnjem letu naučila, je to prav to. Prijazen, vljuden, kulturen ok, če imaš poslovne partnerje, stranke ipd., ampak to je to. Tvoji sorodniki imajo svoje življenje, tebe že imajo radi, vendar si jim samoumevna. Če jim boš začela govorit, ne, se te tudi ne bodo spomnili, ker za njih ne boš več uporabna. In drugo, predpostavljam, da svoj lastne družine še nimaš (z oztoci in se), to pomeni, da specifično tebi ne bodo voščili, temveč tvojim staršem in za njih boš del tega voščila. Ljudje so pač taki.

Vsako leto smo šli k staršem ali za 26 ali 1 in oni k nam. Letos tega ne bo, ker ima sestra fanta in on je pač bolj zanimiv, mi pa stari in neuporabni,

Tko pač je in namesto, da se ukvarjaš s tem, se posvečaj sebi, svojim ljubljenim ali svoji družbi če jo imaš.

Pozna sem.. Vendar ti vseeno zelim Vesel Bozic in lepe praznike. Lepo se imej.

Vem kaj hočeš povedat sicer. Sam preveč osebno to jemlješ vse. Če ti voščiš ali pišeš nekomu ni nujno da ti bo tud on(lahko mogoče celo zato ker mu to nič ne pomeni, ker enim ne pomeni to nič, celo za rd če jim ne pišeš,možno pa da eni drugim ne voščijo za rd, ko pa ti njim ne pa jih moti..100 ljudi 100 čudi, ugibam). Ne pričakuj od drugih tkole. Če mi za druge nardimo velik še ni nujno da bojo tud drugi nardil velik za nas(sam zato ker jim mi nudimo velik), lahko jim je preveč samoumevno kot omenjajo tud že nekateri.

Dihaj ženska. To je življenje. Nekateri praznujejo po svoje, kršijo odloke in se na splošno, nikoli ne spomnijo na nikogar. Ne samo na tebe. Nekateri pa imajo dober razlog zakaj. Sicer pa kaj ti pomaga puhlo voščilo, če ni iskreno?

Jaz sem letos dobil eno voščilo preko telefona (sms) za božič. Facebookovih ni zraven, ker za te menim, da niso osebni ampak kar tako neki. Res je pa tudi, da nisem poslal voščila nobenemu, sem samo odgovoril z voščenjem nazaj nanprejeti sms. Zakaj ne pošiljam teh voščil? Zato, ker sem pred leti čisto vesel pošiljal sms-e za novo leto, povratnih sporočil sem pa dobil nato bore malo. Tedaj se mi je to zelo zamerilo, zato sedaj tovrstnih voščilne pošiljam več – in tudi pričakujem jih več.

Dobro napisano. Drži vse.

Pri tebi je osnovna napaka za predelat ta, da ti voščiš z namenom, da bi tebi drugi in ne zato, kwr jim zeliš voščit zradi njih samih. Jaz recimo ne praznujem božiča pa sem kar dobila voščil pa vsi vedo da bodo od mene dobili za novo leto ko pošiljam svoje ročno izdelane voščilnice ki hih izdelujem z misijo na njih..

Dobro napisano. Drži vse.

To je samo zato, ker daješ tak hud pomen temu. Meni je recimo voščenje božiča brezveze in krneki, pa sem dobila 4 voščila od prijateljev/kolegov. Na 3 se nisem niti odzvala oz. voščila nazaj. Morda so zdaj tudi tako užaljeni kot ti, ampak meni pač tole voščenje ni pomembno. Par napisanih floskul, ker jih pišejo vsi in pol kot ovce to ponavljajo in pišejo tud sami.

Včasih so to bili lepi družinski prazniki, danes je pa prepotrebni dopust in oddih od garanja. Nimam več ne energije in ne časa za obiske, kartice, voščila,… Čeprav je vse skupaj bolj instant, sem še vedno vesela tistih fb, viber, sms kratkih misli nekoga drugega name. Vsi mi vemo, da smo vsi preobremenjeni.

Ne sekiri se. Veš na koliko se nihče ne spomni. In veš kaj?. Močan človek ni tisti, ki je v središču nekoga. Pa čeprav bi bilo lepo,da vsaj eden. Mmpak, ko si sam, si najjači. Veš kako je če ko sam zreš v nekaj, česar se predobro zavedaš??

Jaz tko živim že 35 let. Vse OK. Če je že na štartu tako, moli da ostane tako. Ker če po dolgem času dobis vošcilnico, pomeni samo eno. Nekdo od tebe nekaj hoče. Se zgodi da tak štos ni pocen. Frendom prides prav in če oni tudi tebi, je ok. Žlahta pa rabi denar. Tko to gre. Poznam jih nebroj takih, ki so plačevali sorodnikom, sam zaradi občutka da nekam spadajo. Mah, Joplinka je rekla, da je svoboda, ko nimas kaj izgubit. Včas sem misnla, da je ona to mislila žalostno. Danes res vem kaj je svoboda. Kako je to ona vedla še tko mlada?

Voščim tistemu, kateri meni. Se ne vsiljujem, ne pumpam svoj ego na fb. Se mam fajn z svojimi doma in to je to. Mi nič ne manjka z drugimi pa se ne obremenjujem.

Ne razumem? A ti imaš sploh odprta sporočila ? Malo prečekiraj telefon morda imaš zablokiran dohod sporočil

meni jih je 2021 neverjetno veliko voščilo božič in novo leto. Spartoo, Bibloo, Schieser, Vitapur, Merkur, About You, Tuš, Pošta Slovenije, Mira Mirković …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close