Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ničesar več ne razumem

Ničesar več ne razumem

Tukaj ženske skoz jamrate, da ni več pravih dedcev, da so sami poženščeni, po drugi strani pa zagovarjate vegetarijanstvo, pa da mora imeti moški pri 180 cm 70 kil.

Same ne veste, kaj bi rade.

Ženske bi rade, da bi moški nosili krila in da torej razlike v spolu ne bi bilo – tudi tiste naravne ne. Ženske se namreč počutijo diskriminirane že samo zato, ker imajo maternico, moški je pa nimamo.

a ni Freud rekel, da vam zavidamo penis?
Drugače pa -ded mora biti ded

Take debate so popolnoma odveč, ker smo si ljudje zelo različni, vsak s svojimi potrebami in željami in tega res ne gre posploševat, kaj ženske/moški želimo.

Brez veze, če misliš, da je moški sam kile pa višina, kdo bi ti razlagal …

Gre za samozavest, podporo in varnost, ki jo nudi pravi moški svoji družinski skupnosti … Kile se pa tokom let itak spreminjajo. Ga ni dedca, ki bil imel celo življenje isto kilažo in enako telo. Tudi babe ni take!

Ja večina otrok MONovk, ima dve mami namesto očeta in mame.

Ena mama ga rodi in doji, druga “mama” t.j. oče pa vstaja ponoči, previja, hrani, pere cunje, pegla drobnarije, zlaga v omaro, hodi z vozičkom na šetnje…..

In kaj naj bi po tvoje počel oče? Gledal Tv cele dneve, čakal, da ga žena očedi in nahrani in tu in tam povzdignil glas nad mulce?

In kaj naj bi po tvoje počel oče? Gledal Tv cele dneve, čakal, da ga žena očedi in nahrani in tu in tam povzdignil glas nad mulce?[/quote]

Ne vem zate, ti veš, kakšen je tvoj mož, ali je poženščen ali ne. In tudi ni moja stvar, kaj imaš ti doma.

Moji otroci, tu lahko govorim le za mojo familijo, imajo mamo in očeta.

Pravi moški kadi, pije, bere časopis, hodi v službo in na tekme. Torej biti mora nekoliko zaraščen, smrdi po tobaku in pivu. Pivski trebušček mu pristoji. Otroci ga upoštevajo.

In kaj naj bi po tvoje počel oče? Gledal Tv cele dneve, čakal, da ga žena očedi in nahrani in tu in tam povzdignil glas nad mulce?[/quote]

Ima in-valid popolnoma prav, ti pa poante ne razumeš. Tako čisto na spošno gledano in povedano čisto po domače, otrok potrebuje mamo, s svojo brezpogojno ljubenijo, čustvenostjo, nego, skrbjo – na kratko ssvojo žensko energijo in prav posebno vlogo. Potrebuje tudi očeta (nič manj, da ne bo pomote), z neke vrste “pogojno” ljubeznijo, z moško energijo, s stabilnostjo, trdnostjo, pa hrakti igro (drugačno, kot mati), predvsem pa s svojo vlogo. Tega videti zdaj ni več oz. bore malo. Tud jaz sem “napizdila” bivšega moža oz. ga večkrat, a en zaleže, prav z besedami … da naj že neha špilati mamico, ker mamico otroci imajo, da naj jim bo že končno oče, ki ga tudi potrebujejo … pa ne razume.

a ni Freud rekel, da vam zavidamo penis? [/quote]

Zato je pa lahko tolk bolj veselo, ce mozevega tretirate kakor, da je na pol vas.

Ne vem zate, ti veš, kakšen je tvoj mož, ali je poženščen ali ne. In tudi ni moja stvar, kaj imaš ti doma.

Moji otroci, tu lahko govorim le za mojo familijo, imajo mamo in očeta.[/quote]

No, in mene zanima, kakšen je ta oče?

Ker ko se začne o “pravi očetovski vlogi”, je to večinoma t.i. odsotni oče.

Heh, sem odraščala v družini s t.i. “pravim očetom”, ki je preživljal družino, bil odsoten, opravljal težka fizična dela po parceli, njegov doprinos k vzgoji in skrbi za otroke pa je bil, da je vsakega toliko otroke malo nahrulil. No, če je to tisto, k čemur stremimo …

In, too bad, imela sem očeta po kalupu “tapravega očeta” pa nisem odrasla v zgledno feminilno heteroseksualno žensko, kar je menda cilj te “taprave vzgoje” 🙂

Ima in-valid popolnoma prav, ti pa poante ne razumeš. Tako čisto na spošno gledano in povedano čisto po domače, otrok potrebuje mamo, s svojo brezpogojno ljubenijo, čustvenostjo, nego, skrbjo – na kratko ssvojo žensko energijo in prav posebno vlogo. Potrebuje tudi očeta (nič manj, da ne bo pomote), z neke vrste “pogojno” ljubeznijo, z moško energijo, s stabilnostjo, trdnostjo, pa hrakti igro (drugačno, kot mati), predvsem pa s svojo vlogo. Tega videti zdaj ni več oz. bore malo. Tud jaz sem “napizdila” bivšega moža oz. ga večkrat, a en zaleže, prav z besedami … da naj že neha špilati mamico, ker mamico otroci imajo, da naj jim bo že končno oče, ki ga tudi potrebujejo … pa ne razume.[/quote]

Hja, morda ne razume, ker sploh ni jasno, kako naj bi skrbel za otroka kot “tapravi oče” (realno skrbel, ne samo igral enega distanciranega očeta v svoji vlogi).

Praviš tudi, da sta ločena. Očitno torej v času, ko so otroci pri njem, sam skrbi zanje. Kako naj torej igra “trdnega, igrivega” očeta, saj morda menda v času, ko skrbi zanje, otrokom menjavati plenice, jim pripravljati za jesti, jih kopati, jih uspavati in tolažiti, ko si potolčejo kolena? Ali kako si predstavljaš, da bo skrbel zanje?

Drugače pa -ded mora biti ded[/quote]
Za ta način zavidanja dandanes, ko si lahko ženska kupi vibrator, ni več nobene realne podlage.

V freudovih časih verjetno ni bilo takšne izbire, kot je danes.

Tukaj ženske skoz jamrate, da ni več pravih dedcev, da so sami poženščeni, po drugi strani pa zagovarjate vegetarijanstvo, pa da mora imeti moški pri 180 cm 70 kil.

Same ne veste, kaj bi rade.[/quote]

Vem, kaj bi rada in to imam.
Moški, ki me je očaral pred 20 leti, danes ne more biti zavaljeno prase. Ker tudi jaz nisem po 20 letih zavaljena prasica, pa hormoni gor ali dol.

Pa da ne bo pomote: oba sva po kitajskem horoskopu prašiča. Tako.

lp

Drugače pa -ded mora biti ded[/quote]
Za ta način zavidanja dandanes, ko si lahko ženska kupi vibrator, ni več nobene realne podlage.

V freudovih časih verjetno ni bilo takšne izbire, kot je danes.[/quote]

Že takrat je bilo nekaj izbire:

[img]http://explorehistoricalif.com/images/vibration.jpg[/img]

http://explorehistoricalif.com/hysteria.html

Kaj je za zastopit?
Večina descev bi rada 90 – 60 – 90 bejbo, ki rada hitro da in ne postavlja vprašanj.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

jaz vem kaj bi…moški mora bit pravi moški v postelji drugje pa me mora ubogat he he he

a je nekje na tem planetu???:)))

Kdo sem, kaj sem? Sem vesoljka in ne prihajam v miru.!!!!

Mislim, da še niti Japonci niso takega naredili. 🙂 Tehnologija še ni tako daleč…..

Mislim, da še niti Japonci niso takega naredili. 🙂 Tehnologija še ni tako daleč…..[/quote]

bala:(((((

Kdo sem, kaj sem? Sem vesoljka in ne prihajam v miru.!!!!

tega tudi jaz ne razumem…. :/

🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close