Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Nič nisem dobila

Nič nisem dobila

Veš da delam… Ma včjri sem TV gledala, pol pa preden sem šla spat sem prišla še malo pokukat.
Jaz in moj dragi to upoštevava, za druge me pa ne briga. Ne vem, zakaj bi bila z nekom, če bi me kakorkoli odbijal ali ne bi zadovoljil mojih osnovnih potreb. (ali jaz njegovih)
Sploh pa, dokler upoštevaš želje in potrebe drugega in ga ne omejuješ ali celo kaj “prepoveduješ”, si ne začneš hodit na živce.
Kaj čem ti povedat, hmmm… sem samostojna, ekonomsko in čustveno neodvisna, ko jočem imam oči barve kot Soča pa dolge blond lase, tatoo na nogi pa uhančk v popku, kuham samo kakar se mi da, se potapljam in počutim se še zelo mlada :)))

če maš tatoio na nogi pa uhanček v popku si verjetno tudi precej vitka in dobra za pogledat.
da preverim teorijo kok kg maš kok si visoka iz kje prihajaš?
kaj to pomeni da si čustveno neodvisna
in kolikokrat jokaš na mesec leto itd, a velikokrat jokaš ali je bila to samo prispodoba za opis tvojih oči?
leta!!!?!:))
kje se potapljaš

Lupček, ti preveč sprašuješ…

zato pa sem ti rekel za email če pa nočeš kontaktirati pa tako povej.

Tudi jaz,nisem dobila nič za Božič!češ ,da ne zaradi denarja,ampak ker je enostavno pozabil…Pa kako je lahko pozabil…jaz se kar naprej trudim in pripravim kakšno presenečenje…eh..naj se gre solit….naj se grejo solit vsi moški,vsaj zame!!!

Bebo, pošlji ji privatno sporočilo. Ampak mislim, d asi že zajebal vse šanse!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Moje mnenje je pa tako,pa ne leti zdaj to na vse moške,ampak pač moje mišljenje je to….da nekateri pač radi samo prejemajo dobrine,dali pa nebi nič od sebe…zato,če ve letos niste nič dobile,pa drugo leto ve nič ne dajte…pol bodo hitro začeli razmišljat za kaj niso dobili nič….Lp

Če ga maš samo za darila je revež!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close