Nič ne pomaga
Še vedno pa ne vidim nič kaj strahopetnega v tej ”vrsti” prej pogumnega.. če bi že moral okarakterizirat…. oziroma najbolje rečeno ČLOVEŠKEGA….
strahopetno je da bi takoj pobegnil od partnerja ker hočeš seksat še s kom (torej ob prvi ”oviri”)[/quote]
Ma ja, kot bi trdil, da je samomor pogumno dejanje, medtem ko vemo, da veliko več poguma terja to, da se preguraš čez stiske in si izboriš življenje.
Če ti drugi ljudje predstavljajo preveliko skušnjavo (kar ti imenuješ “ovira”), se pogumno odločiš za samsko življenje. Simple as that.[/quote]
jaz ne imenujem tega ovira… to imenujete zagovorniki monogamnih zvez 🙂
partner ni lastnina zapomni si to… nobene ekskluzive ni v partnerskem odnosu… to je made up in vsi jo imate za sveto medtem ko rade volje prelamljate(pa ne mislim tebe!) dejansko svete zadeve kot so zaobljube pa ne to kar neke ampak baje pred BOGOM…
zmešnjava pojmov…. do poroke in zaobljube pred pričami ni dejanske ZVEZE! in nobena intima z drugo osebo NI PREVARA po kodeksu ki velja dosti dlje časa kot tale izmišljotina… tale kodeks se imenuje logika btw.
Btw poznam tipa ki je želel umret pa je prevlki strahopetec da bi se ubil :)))))) toliko o tem da je samomor strahopetno dejanje… tudi za samomor potrebuješ POGUM… morda druge vrste ampak verjemi eni ga nimajo!
Se ti ne zdi, da si ga ravno tule polomil …[/quote]
Ne, se mi ne zdi…Drugje sem ga polomil…sej ni več važno…Boli pa za popizdit, pa ne zaradi zamujene ljubezni, ampak zamujenega prijateljstva.[/quote]
Pajki, polomil si ga s svojo grdo gofljo. Boli pa zato, ker ne boš nikoli vedel, kaj si zamudil. Prav zato tudi nič in nobena ne pomaga. Iskren s sabo in z MONom si le, ko si pijan. Drugače samo in izključno pumpaš svoj ego, prepričuješ pa predvsem sebe… nekaterih tu ne moreš… si pač že povedal preveč.
Kljub temu pa ti želim, da ti še ena odnese glavo in da ne boš naredil še enkrat iste napake, ki jo že leta objokuješ. Tale namreč, ne bo nikoli mogla zadovoljiti tvojega pričakovanja, ker si prepoln nerealnih pričakovanj. Kljub vsemu je le ženska iz mesa in krvi, ki ne izpolnjuje želja… kar pa sam zelo dobro veš.
Ne, se mi ne zdi…Drugje sem ga polomil…sej ni več važno…Boli pa za popizdit, pa ne zaradi zamujene ljubezni, ampak zamujenega prijateljstva.[/quote]
Pajki, polomil si ga s svojo grdo gofljo. Boli pa zato, ker ne boš nikoli vedel, kaj si zamudil. Prav zato tudi nič in nobena ne pomaga. Iskren s sabo in z MONom si le, ko si pijan. Drugače samo in izključno pumpaš svoj ego, prepričuješ pa predvsem sebe… nekaterih tu ne moreš… si pač že povedal preveč.
Kljub temu pa ti želim, da ti še ena odnese glavo in da ne boš naredil še enkrat iste napake, ki jo že leta objokuješ. Tale namreč, ne bo nikoli mogla zadovoljiti tvojega pričakovanja, ker si prepoln nerealnih pričakovanj. Kljub vsemu je le ženska iz mesa in krvi, ki ne izpolnjuje želja… kar pa sam zelo dobro veš.[/quote]
Pa kaki Pajki no to je en luzerček ki hoče osmešit Pajkija….
Soba za počitek je za prešuštnike. Nimam dobrega mnenja o samskih moških, ki seksajo s poročenimi oziroma vezanimi. To so moški, ki so strahopetci in v življenju ne prevzemajo nikakršne odgovornosti, po vsej verjetnosti pa jim doma še vedno kuha in pere mama. Skratka, s takšnimi tipi nimam nič skupnega in je zato vsaka minuta v njihovi družbi odveč in stran vržen dragocen čas.
Did I make myself clear? :)[/quote]
Le kje pod svobodnim soncem se skriva moški za Antilopo?!? :)))
Antilopa, zvestoba ne zavisi samo od nezvestega moškega, ampak tudi od tebe, ker ni naključje, da si s takšnim moškim. Zdaj če jemlješ nekaj kot pribito, torej kot del pogodbe, se motiš, saj odnos gradita oba in ni nikoli nekaj fiksnega, ampak dinamičnega. Če naletiš zgolj na moške, ki te razočarajo in so ti nezvesti, ni izbira naključna, ampak povsem pogojena od tvoje in njegove psihologije. Še posebej se to rado dogaja pri ženskah, ki so “fiksirane” na očeta, saj te bodo načeloma privlačevali moški, ki bodo bežali iz zveze, ker nista poustvarila partnerski odnos, temelječ na zdravih temeljih, ampak neke vrste odvisniški, kjer od njega zahtevaš brezpogojno “očetovsko ljubezen”. Ti boš ljubosumna, on “dušen”, pa ti bo seveda najverjetneje zbežal….
PNP brez registracije… samo ona je to uporabila do zdaj… pa ti hmmmmm
če nisi nad 60 nimaš kaj za govorit komurkoli da si naj obriše mleko kjerkoli…. lahko pa probava kako je kaj z fiziko najinih teles… jaz mlečni in ti nemlečni…. HAHAHAHA
Pa a verjameš, da sem si želel samo druženja z njo…Potem je vse šlo v neko sanjarjenje..
Zdelo se mi je, da sva bila tako iskrena drug do drugega. No, zdaj glede nje nisem več prepričan.
V bistvu sem jezen nase, ker sem si dovolil, da se mi to dogaja..:))))
Zdaj si želim samo, da bi ji lahko nekoč stisnil roko..Če se bo to zgodilo, se pač bo, fajn bi bilo.
Pa a verjameš, da sem si želel samo druženja z njo…Potem je vse šlo v neko sanjarjenje..
Zdelo se mi je, da sva bila tako iskrena drug do drugega. No, zdaj glede nje nisem več prepričan.
V bistvu sem jezen nase, ker sem si dovolil, da se mi to dogaja..:))))
Zdaj si želim samo, da bi ji lahko nekoč stisnil roko..Če se bo to zgodilo, se pač bo, fajn bi bilo.[/quote]
Vem, tako zelo redko nam prekriža pot nekdo, ki naredi takšen vtis. Še posebej hudo je, če se zavedamo, da smo samo za******
Samo toliko, da ne bo nesporazumov, komu se je tole zapisalo. 🙂
Midva s partnerjem si drug drugega ne lastiva, da sva drug drugemu “ekskluziva”, je pa najina odločitev, obojestranska, sporazumna, nastala iz izkušenj iz prejšnjih partnerskih zvez.
Nihče od naju ne sanja ali vnaprej ne predpostavlja, da se bova skupaj postarala, ker se oba zavedava, da lahko isti dogodki (izkušnje, situacije) lahko popolnoma drugače vplivajo na vpletene. Zaenkrat svoj odnos vidiva kot nekaj, kar najini življenji bogati, plemeniti, še vedno sva si privlačna in zanimiva, zato zaenkrat ni potrebe ali želje po tem, da bi si potešitve (seksualne ali emocionalne) iskala izven najine “ekskluzive”.
Ampak danes trditi, da bo tako za vedno, “dokler naju smrt ne loči”, je pa obema bizarno. Ker nihče od naju ni veren, si nisva dala nikakršne zaobljube, še najmanj pred bogom, sva se pa v času, ko sva se spoznavala, pogovarjala (tudi) o zvestobi, in ugotovila, da v najinih vidikih ni večjih razhajanj, zato je tudi “ekskluziva” prišla zelo naravno, brez da bi se komu od naju zdelo, da se komurkoli ali čemurkoli odreka.
Če bi skušnjave videla na vsakem koraku, se za tak odnos sigurno ne bi odločila, zato sem prej napisala, da je za človeka, ki je pre/pogosto v skušnjavi, bolje, da je pogumno samski. In če bi videla, da je moj partner v skušnjavi, bi ga raje zapustila, kot pa, da bi mu do nezavesti težila, upala, da bo dojel, da sem samo jaz prava zanj, potem pa prijateljicam (ali pa po forumih, hehe) cele dneve javkala, kakšen prasec je ali kaj podobnega. Če odnos ne štima, naredi vse, da ga popraviš, če ne gre, spokaj kufre in čao, več sreče prihodnjič!
Midva s partnerjem si drug drugega ne lastiva, da sva drug drugemu “ekskluziva”, je pa najina odločitev, obojestranska, sporazumna, nastala iz izkušenj iz prejšnjih partnerskih zvez.
Nihče od naju ne sanja ali vnaprej ne predpostavlja, da se bova skupaj postarala, ker se oba zavedava, da lahko isti dogodki (izkušnje, situacije) lahko popolnoma drugače vplivajo na vpletene. Zaenkrat svoj odnos vidiva kot nekaj, kar najini življenji bogati, plemeniti, še vedno sva si privlačna in zanimiva, zato zaenkrat ni potrebe ali želje po tem, da bi si potešitve (seksualne ali emocionalne) iskala izven najine “ekskluzive”.
Ampak danes trditi, da bo tako za vedno, “dokler naju smrt ne loči”, je pa obema bizarno. Ker nihče od naju ni veren, si nisva dala nikakršne zaobljube, še najmanj pred bogom, sva se pa v času, ko sva se spoznavala, pogovarjala (tudi) o zvestobi, in ugotovila, da v najinih vidikih ni večjih razhajanj, zato je tudi “ekskluziva” prišla zelo naravno, brez da bi se komu od naju zdelo, da se komurkoli ali čemurkoli odreka.
Če bi skušnjave videla na vsakem koraku, se za tak odnos sigurno ne bi odločila, zato sem prej napisala, da je za človeka, ki je pre/pogosto v skušnjavi, bolje, da je pogumno samski. In če bi videla, da je moj partner v skušnjavi, bi ga raje zapustila, kot pa, da bi mu do nezavesti težila, upala, da bo dojel, da sem samo jaz prava zanj, potem pa prijateljicam (ali pa po forumih, hehe) cele dneve javkala, kakšen prasec je ali kaj podobnega. Če odnos ne štima, naredi vse, da ga popraviš, če ne gre, spokaj kufre in čao, več sreče prihodnjič![/quote]
Če ti verjameš da tvoj moški (če ga imaš in ne pišeš na pamet) nikoli ne pomisli o drugi in si želi samo tebe potem si bolj zavedena kot upaš priznat…. No taki moški so samo so običajno geji ali pa seksajo zelo zelo malo ker praktično nimajo libida 🙂
Samo 3 vrste moških so, tisti ki nočejo seksat z ženskami in tisti ki si to želijo, ampak z mnogimi….
Vprašanje je če jim uspe ali ne 🙂
Mnoge tega nikoli ne ugotovijo (če jim uspe ali ne) kar nekaj pa jih, predvsem zato ker smo moški taki da se z takimi dosežki radi pohvalimo ali postanemo neprevidni… morda si ti ena izmed tistih ki nebo nikoli ugotovila kdo bi vedo kajne 🙂
Če bi skušnjave videla na vsakem koraku, se za tak odnos sigurno ne bi odločila, zato sem prej napisala, da je za človeka, ki je pre/pogosto v skušnjavi, bolje, da je pogumno samski. In če bi videla, da je moj partner v skušnjavi, bi ga raje zapustila, kot pa, da bi mu do nezavesti težila, upala, da bo dojel, da sem samo jaz prava zanj, potem pa prijateljicam (ali pa po forumih, hehe) cele dneve javkala, kakšen prasec je ali kaj podobnega. Če odnos ne štima, naredi vse, da ga popraviš, če ne gre, spokaj kufre in čao, več sreče prihodnjič![/quote]
Če ti verjameš da tvoj moški (če ga imaš in ne pišeš na pamet) nikoli ne pomisli o drugi in si želi samo tebe potem si bolj zavedena kot upaš priznat…. No taki moški so samo so običajno geji ali pa seksajo zelo zelo malo ker praktično nimajo libida 🙂
Samo 3 vrste moških so, tisti ki nočejo seksat z ženskami in tisti ki si to želijo, ampak z mnogimi….
Mnoge tega nikoli ne ugotovijo (če jim uspe ali ne) kar nekaj pa jih, predvsem zato ker smo moški taki da se z takimi dosežki radi pohvalimo ali postanemo neprevidni… morda si ti ena izmed tistih ki nebo nikoli ugotovila kdo bi vedo kajne :)[/quote]
Po eni strani vezanim očitaš, da si lastijo partnerje, po drugi strani pa meni ravnokar daješ občutek, da bi si morala lastiti njegove misli, želje, fantazije… A se je tebi že čisto zmešalo?
Ja, Matkic, kdo bi vedel, ampak veš kaj? Jaz bom hendlala s tem, ti o tem lahko le fantaziraš. Tako kot doslej. 🙂
Mnoge tega nikoli ne ugotovijo (če jim uspe ali ne) kar nekaj pa jih, predvsem zato ker smo moški taki da se z takimi dosežki radi pohvalimo ali postanemo neprevidni… morda si ti ena izmed tistih ki nebo nikoli ugotovila kdo bi vedo kajne :)[/quote]
Po eni strani vezanim očitaš, da si lastijo partnerje, po drugi strani pa meni ravnokar daješ občutek, da bi si morala lastiti njegove misli, želje, fantazije… A se je tebi že čisto zmešalo?
Ja, Matkic, kdo bi vedel, ampak veš kaj? Jaz bom hendlala s tem, ti o tem lahko le fantaziraš. Tako kot doslej. :)[/quote]
morala lastiti??? Če dobiš takšen občutek od mojega pisanja potem verjamem da lahko dobiš tudi občutek da je on ekskluziven samo tvoji luknjici (ali luknjicam kakorkoli) ti hendlaj jaz bom pa podiral vezane 🙂
Tako kot doslej LOL
Ja, Matkic, kdo bi vedel, ampak veš kaj? Jaz bom hendlala s tem, ti o tem lahko le fantaziraš. Tako kot doslej. :)[/quote]
morala lastiti??? Če dobiš takšen občutek od mojega pisanja potem verjamem da lahko dobiš tudi občutek da je on ekskluziven samo tvoji luknjici (ali luknjicam kakorkoli) ti hendlaj jaz bom pa podiral vezane 🙂
Tako kot doslej LOL[/quote]
Res je, LOL.
[Quote=Matkic]Samo 3 vrste moških so, tisti ki nočejo seksat z ženskami in tisti ki si to želijo, ampak z mnogimi….[/quote]to si delal neko strokovno raziskavo? Kje je pa tretja vrsta?
to si delal neko strokovno raziskavo? Kje je pa tretja vrsta?[/quote]
to je ravno čar ker ni tretje vrste…. samo ženske upajo da je 🙂 No morda v to verjamejo še kakšni moški….
Če bi bral ali gledal drugod bi večkrat vido da se namerno uporabi tako imenovanje (3 vrste) potem pa napišeš samo 2 varianti… zakaj je tako pa prepuščam tvojemu IQju.
Enkrat sem na teh forumih brala dva, za katera bi takrat trdila, da, čeprav vsak zase izstopajoča iz povprečja, tako zelo pašeta skupaj. Samo malo bi ju bilo treba potisnit… Jaz sem plasirala le ščepec dobrih misli, a še danes živim v prepričanju, da sta vsak na svoji strani našla nekoga, s katerim imata veliko skupnega. Kar za oba v bistvu pomeni srečen razplet.
Naj bo tak še tokrat.[/quote]
to pavem kera dva..levcek pa skorpijonka ane? dva locenca..oz.metuljcica..neki takega?
Forum je zaprt za komentiranje.